Şikayet/İhbar Hattı

ße YouRSeLF

New member

RuTH

Altın Üye
arkadaşlar database den kaynaklanan geçici bir problem ;)
 

T

Banned
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=409914&page=2

Bak senin bu alaycı tavırlarını hiç umursamam. İstediğim gibi dalga geçebilirsin.
Ben bu hoşgörüye sahibim.

Ama yarın bir gün ben senin inancınla ilgili bir şeyle dalga geçtiğimde, alay konusu yaptığımda da ses çıkarmazsın inşallah. Her fırsatta kişisel hakaretleri biraz törpüleyip eleştiri diye yazıyorsun. Benim demokratik kültürüm siyasi görüşümle dalga geçmeni kaldırır. Ama senin cumhuriyet ve demokrasi kültürün ben senin inanma biçiminle ilgili dalga geçmemi kaldırır mı?

İslam diye yazdığınız zırvaları sırf samimi inananların kalbi kırılmasın diye çoğu zaman görmezden geliyorum. Ama bu ülkedeki MUTLAK YOBAZLIK kendine en ufak eleştiriyi bile kaldıramaz. İslam adına yaptığınız saçmalıkları ortaya serince İSLAM DÜŞMANLARI diye yaygara koparırsınız. Tıpkı en son yapılan KANDİL GECELERİ tartışması gibi. Sadece kandil geceleri değil İslamın içindeki hurafelerin sayısı dini geçmiştir. Arap Emperyalizmiyle pompalanan Araplığı İslam olarak halka sunuyorsunuz. Yahudiler ne kadar ırkçı dindarlarsa Araplarda o kadar ırkçı dindarlar. Araplaşmamış islamiyeti reddeden sizler de benim gözümde komik insanlarsınız.

Gelelim esas konumuza, Hitler %45 ile oy aldığı için tüm Alman halkı savaş suçlusu ilan edilmedi elbette. Ama gördüğün üzere halın çoğunluğunun düşündüğü şey her zaman doğru değildir. Eğer halkın çoğunun düşündüğü doğru olsaydı Atatürk zamanında bir cumhuriyet asla kurulamazdı, Cumhuriyet seçkin bir zümrenin zoru ile tepeden indirilmiştir.

Sizin de sindiremediğiniz budur. Cumhuriyeti tepeden indiren seçkinler bugünde onu ve deokrasimizi korumak için uğraşmaktadır. Karşılarında ise İSLAMCI MASALLAR İLE HALKI ARKASINA ALAN TAYYİBİNİZ VAR. Sen çoğunluğun dediği doğrudur sanıyorsan KESİNLİKLE DEMOKRASİDEN BAHSETME BURADA.

ZATEN Ülkemizdeki İslamcılar Cumhuriyetçidir. İSLAM CUMHURİYETÇİSİ
Ama Demokrasiyi ve Laikliği sadece kendi çıkarlarına hizmet ettiği sürece ağızlarına alırlar.

Diyanet İşleri Başkanlığı Sünni Müslüman İşleri başkanlığı gibi çalışırken devlet laik, türbana üniversitelere sokmayınca anti laik öyle mi? Kurban Bayramı, Ramazan Bayramı tatil ilan edilirken laik sokakta kurban kesmeye izin verilmeyince anti laik öyle mi?

Ben halkımı küçümsemiyorum. Sadece halkımı dini masallar ile avutup ŞANLI SOYLU TÜRK IRKINI ARAPLAŞTIRMAYA ÇALIŞANLARI KÜÇÜMSÜYORUM.

Eğer iman kudreti ile bir yere gelinseydi Dünyanın en kuvvetli devletleri Orta Doğudan çıkardı. O zaman İsrail tüm ortadoğudan daha imanlı bir ülke.

Dünyayı hayatı bilim ile değil, iman ile açıklamaya çalıştığınız sürece gelebileceğiniz yer ARAP BEDEVİLİĞİNDEN ÖTE OLMAYACAKTIR.

AYNI USAME BİN LADİN'İN SÜDÜĞÜ YAŞAM GİBİ BİR DAĞ FARESİ OLARAK CİHATINIZA DEVAM EDERSİNİZ. ANCAK.

SİZİN TÜM SİYASİ ANLAYIŞINIZ BU KADARDIR. AKLI KIT İMANI BOL KOYUN SÜRÜLERİNİN ÜLKESİ
İ...
 

rmbxxx

New member
Kendi kendimi şikayet etmeye karar verdim. :durdurun

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=409989

Söz konusu programın son versiyonunu bulup upload ettim. Daha önce açmış olduğum ve linkini yukarıda verdiğim konudaki download linkini de ihtiyaç duyan olur diye yeni konuya ekledim. Dolayısıyla bu konu anlamsız hale geldi.

adresinde açtığım konuyu silebilirsiniz sevinirim.

rahatsızlık için özür dilerim. Malum bilgisayar dünyası....

Her zaman yenisi çıkıyor.
 

HTML

Üst