Şikayet/İhbar Hattı

Vtnsvr

New member
R€B€L;2266697' Alıntı:
Dusunce yazmakla,baskalarına hakaret etmek, tahrık etmek gıbı olusumlar bırbırıne yakın kavramlar oncelıkle bunları ayırabılmek gereklı.

***Rebel,eğer 64general1'i banladığınız yargıyla,aynı konuda karşıt görüşlü diğerleride yargılamış olsanız verdiğim örnekler doğrultusunda,en az 3-5 kişinin daha banlanması gerekirdi.
"şimdiye kadar bu konuları anlattım ama anlamak istemiyorsunuz" demek ayrı bıseydir tas olsa anlardı ayrıdır.
***Bekir Coşkun'un makalesinde bir tesbiti vardır.O türbanlı görememiştir.Görende resmini çeker gösterir.Bekir Coşkun yalançı durumuna düşer.Normal olan budur.Yazar böyle bir tesbit yaptı diye hakarete ugraması yanlıştır.64general1'de türban ile başörtü arasındaki farka vurgu yapmıştır ve destekleme nedenlerini belirtmiştir.Yazara ve 64general1'e hakaret eden bölücü suçlamasında bulunan bir grup tarafından en çok teşekkürle ödüllendirilmiştir.Ama ne gariptir ki;bu durum forumdaki bölücülüğü göstermeyecek ama yazar ve onu destekleyenler bölücü gibi gösterilip hakaret edilip banlanacak.Banlama sebebiniz olan "taş olsa anlardı",g.haneli'nin defalarca söylediği ve 64general1 ve diğer bir çok userin açıkladğı Sezer'in 270 teröristi affettiği şeklindeki,hükümeti devre dışı bıraktığı iftirasıdır ve bunları maksatlı yapmaktadır.Bu konuda bizzat Sezer soru üzerine basın açıklaması yapmış ve gerçekleri açıklamıştır.Hal böyleyken bu olayı kullananlara 64general1'in tepkisi yerindedir ve kullandığı kelimede bir deyimdir.Ayrıca Bekir Çoşkuna edilen hakaretleri bütün bir konuyu kopyaladım ve Yazarımıza göndereceğim.Takdir kendisinindir.Aynı konuda baska bı arkadasın yorumuna gorede gormuyosunuz demek farklıdır "kopeklerde goremez" gıbı bı yorum yapmak farklıdır.

Bolum ıcındede genel anlamda goruslerı kısıtlamamya calısıyoruz ama zaman zaman mudahale gerekmekte.

*** Forum içinde,serbest kürsü bölümünde iki ayrı kutup vardır ve istisnailer kaideyi bozmaz ama bir grıba aşırı müsamaha gösterilirken.Diğer grubun en ufak tartışma götürebilecek düşüncelerine bile hoşgörü gösterilmemektedir.
# Tahrik edici,yerici,uzlaşma zemini arama kaygısından uzak,yıkıcı yorumlarda bulunmak yasaktır

***Şimdi karşıt düşünen ve hakaret edebilenler uzlaşmacımı olmuş oluyorlar.
Verdigin diger orneklerı acıklamam gerekırse. Bana gorede X adlı yazar yobazın tekıdır bunlarda o kadar bısey yok. Elestiricez goruslerımızı sunucaz ama bırbırımıze yanı forum uyelerını hedef alan acıklamalardan kacınıcaz.
***Bana görede tam tersi,X yazar burada yoktur ve kendisini savunamaz üstelik olmayan birinin arkasından konuşmak da çok büyük bir günahtır.(Bak şimdi hata yaptım başkalarının tekeli olan konuda ahkam kestim oldumu ya.)Bu tıp seylerı bıldırdıgınızde cevap alabılırsınız ama suan ıcın lınk yok net bısey soyleyemem dusuk ıhtımalde olsa gozden kacmıs olabılır dıyeyım sımdılık..
***Link vermeme gerek yok sanıyorum nasılsa yargılama da bulunan zaten sizdiniz.Nasıl 64general1'i yargılayıp ceza verdiyseniz onlarıda görmüş olurdunuz.
 

Mephisto

R€B€L
***Link vermeme gerek yok sanıyorum nasılsa yargılama da bulunan zaten sizdiniz.Nasıl 64general1'i yargılayıp ceza verdiyseniz onlarıda görmüş olurdunuz.
Kımseyı bı yazar hakkında kotu dusundugunden dolayı suclayamayız abartılmadıkca, hele kı bu yuzden banlama ıstenmesı sacma..Elbette kufur olur baska bısey olur gerekenı yaparız ama yazarın dusuncelerını sacma, cahılce bulmak dogal haktır.

Anlatmak ıstedıgım oncelık uyeler arasında surtusme olmaması..Ayrıca tekrarlaryım sadece tek olay sonucuda ban cezası almıyorlar olaylar her konu teker teker herzaman gozlenırler.Kararın arkasındayım.

Neyse sıkayet ettıgın konu olursa lınk verirsin sıkayetcı oldugun arkadaslarla ılgılı.Nede olsa yarın baska bı gruptan bı baskası haksızlık yaptıgımızı ıddıa eder =) Yoruluyor ınsan..

İyi geceler.
 

react

Admin
Süper Moderatör


Haktan ÜnsaL HayranLarı için AcıLmı$ ßi Konu Vardı..

Konu KapatıLıp Geri Dönü$üm Kutusuna AtıLmı$..


Ne SeßepLe KapatıLdıqı FiLanda YazıLmamı$..

iLqi Gören ßi Konuydu..

Tekrar AcıLıp Uyqun ßöLüme Getirme $ansımız Varmı :)


http://www.hackhell.com/showthread.php?t=39095

Konuyu ben kapatmışım deer, bırakta kalsın, bu arada ilk başta hakan ünsal anlayıp; "bu adamında hayranları mı var?" dedim :goz:
 

Mephisto

R€B€L
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=338591&page=2
Bu linkte 15 numara ve bu arkadaş aynı konuda, "taş olsaydı anlardı..." ya banlama cezası verilirken,bu arkadaş banlanmadı.Yazıyı okuyun,düşüncemi var hakaretmi?
İyi geceler.
Belırttıgın kısı yazara cakal demıs.. Bu tur kelımelerı tavsıye etmem 1 olur bısey olmaz 2 olur bısey olmaz ama sonunda herkes cezasını ceker, konu ıncubussa suana kadar belkı en cok ban cezası alan bı uyedır..Oyle bı ayrım soz konusu degıl

Yerı gelınce herkes cezasını alıyor zaten orda ban cezası verılcek bısey gormedım ben direk olarak..Tekrarlıyorum uyelere direk hakaret etmekle, goruslerı yazarken aradan cıkan yanlıs bı kelıme bı tutulamaz.Bunun yanında yorumlarda niyetlerde onemlıdır..Herkesın nıyetı yorumlarda bellıdır..

Konu hakkında baska bı yorum bu baslık altında yazmıycam baska soru varsa ozel mesajdan alabılırım yada bolum baslıgına, umarım anlatabılmısımdır.
 

arfy

____yaNNNNN
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=1849&page=21

sensayak nickli arkadaş 40 defa da cewap wermiyeceğim desede delikanlı gibi sözünde durmuyor zaten :D bari ortamı germese .. şunun msj larında 50 defa arfy cewap atma diyor .. hakaret yoksada !.. ortamı germek için kör ler we göremeyenler için bilmen naptım falan diyor .. saolsun bi kaç arkadaşım benle ilgili post atmış .. arfy kim oluyorki falan diyor .. ister istemez bana söz hakkı doğuyor .. adam 50 kere yazmicam demiş ama yazıyor .. ben en son postumda yazmicam dedim .. ve de delikanlı gibi yazmicam ... şunun msj larının benle ilgili kısmını editlermisiniz ??

yoksa lafımı yiiiip post atmak zorunda kalıcam ortam daha da cok gerilcek .. cümbür cemaaat banlanmamız gerekicek !...


http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2269822&postcount=209 post linkide bu .. adam 40 seferdir cewap wermiceğim diyor ... gene weriyor işte .. hatta bn wermicem dedim wermiyorumda hala arfy kim oluyormuş falan diyor .... altına gene arfy cewap wermicem diyor .. şu delikanlılıktan nasibini almamıs adama ya bi yaptırım uygulanır yada bende zıvaradan cıkarım artık !...
 

HTML

Üst