Şikayetçiyim!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FéRvénTßQY' Alıntı:
Haklısnız zaten biz haksızsınız demedik ama bazımodlar keyfi konu kapatıyorlar!!! mesala şu HackHell ,in "EN" leri konusunu ..._13 isimli mod keyfi kapattı. benim "gelin tanışalım" isimli konumu keyfi kapattı.... ben nası hakvereyim bu adama şimdi?

Bu arada nicki aklıma gelmedi ama 13 war njickinin onunda o yüzden ... koydum kalkıpta bu konuyuda kapatmasın sonra arkadaş!!!

lütfen arkadaşlar yapmayın mod arkadaşlarda yani bizler sizlerin arasından geldik neyin nerde olacağını gayet iyi biliniyor vardır bi nedeni tekrar açılması için pm atarak irtibata geçmelisiniz nedenini yazmamışsa pm atabilirsiniz kimse keyfi konu kapatmaz owner smod arkadaşlarda var haksız yere kapatıldıklarını gördükleri zaman bölüm moduna söleyip tekrar açabilirlerdi demekki haklı kapatılmış...

bende takip ediyodum konuyu ve içimden konu kapatılsın ya saçma sapan bi tartışma çıkacak ortaya dedim.konu kapatıldı zaten.dostum sen fetullah gulen hakkında bilgilisindir ve kapatılmasını istemezsin ama bi de diğer taraftan bak.mesela ben bilgim olmadığı için yorum yapmadım ama yapanlar var.site yonetimi kapatmakta haklı bence.

MAJESTE' Alıntı:
iyiki kapanmış HOCA EFENDİYE hakaret edebilicek çok insan var kendini bilmez için rahat olsun FETHULLAH GÜLEN HOCA EFENDİYE laf gelmez getirtmeyiz.Ben hayatımı ona borçluyum yediğim kaba pislemem için rahat olsun kardeşim yönetim ne yaptığını iyi biliyor burası HackHell Burda bizler kimseden korkmayız ayrıca...

Kendi adına konuş majeste fetullah gülen'e ben hıc laf getırtmeme gibi bir kaygı duymadım duymamda.
Burada sadece tartısma cıkabılecek br konu kapatılmış fetullah gülen'e laf gelecek diye konu kapatılmamış!

her konusu kapanan şikayette bulunursa ooo işimiz var :p

bence bu konuda sakız olmuş kapatılsa hepimiz için iyi olur

ben şikayetçi değiLim :p artık bu konuda kapatıLsa fena oLmicak daLLanıp budakLanacak yoksa buda..

Ben yine de yazdıklarımın arkasındayım.Aynı şeyi savunuyorum...Eğer tartışma ortamı hakaret boyutlarına varırsa kapatılmalıdır.Ama bu konuda hakaret göremedim...Herkes özgürce fikirlerini söylemiş bu gayet normal.Belki uslüp biraz sert olmuş ama olsun...Tabiki zıt fikirler olacaktır.Önemli olan birbirimize saygı göstermek ve tahammül edebilmektir...Asıl bu konuda üyelerden ziyade hoca efendiye hakaret edilmiştir.Dikkatinizi bu yöne çekmek ve konunun tekrar açılmasını istedim..
Bu benim fikrim ister katılırsınız ister katılmazsınız..Saygı duyarım....

böyle davranmamalısın!.....

J@CK@L' Alıntı:
Kendi adına konuş majeste fetullah gülen'e ben hıc laf getırtmeme gibi bir kaygı duymadım duymamda.
Burada sadece tartısma cıkabılecek br konu kapatılmış fetullah gülen'e laf gelecek diye konu kapatılmamış!
niye bu kadar keskin yazılar yazıyorsun?..... seni tanımıyorum.... tanımayı isterdim doğrusu..... dikkat ediyorum kapattığın her konunun sonunda ya insanları azarlıyor yada küçük düşürmeye çalışıyorsun.... seni tanımasakta, tanımayan birilerinin sana saygı duymasının, sana imrenmesinin senin için ne kötülüğü yada zararı olabilir ki?.....

O benım kankam yaa :) kazanovam puhahahah=)

Bana ımrenılmesı hosuma gıder ama ben kımseyı kucuk dusurmeye calısmam.

yukarda yazdıgımda benım fıkrımdır. ;)

arkadaşlar konuyu uzatmanın pek bi manası yok günceld öneri şikayet bölümünü boşunamı açtı ispiyoncu şikayeti olan vampirella arkadaş orda şikayetini yazmışmıydıda ilgilenmedik

şikayeti olanlar güncelde öneri şikayet bölümüne gelsin ilgilenelim ;)

MAJESTE' Alıntı:
iyiki kapanmış HOCA EFENDİYE hakaret edebilicek çok insan var kendini bilmez için rahat olsun FETHULLAH GÜLEN HOCA EFENDİYE laf gelmez getirtmeyiz.Ben hayatımı ona borçluyum yediğim kaba pislemem için rahat olsun kardeşim yönetim ne yaptığını iyi biliyor burası HackHell Burda bizler kimseden korkmayız ayrıca...
bak arkadaşım herkesin düşünceleri farklıdır..sen siyah dersin ben beyaz derim ve asla uzlaşamayız...!bu yüzden sen bu konuda nasıl düşünüyosan ben onun tam tersinin düşünüyorum şimdi kendimi bilmez mi oluyorum.....! ? ayrıca TÜRKİYE CUMHURİYETİ toprakları altında yaşıyoruz ve ATATÜRKÜN çocuklarıyız,bu yüzden istediğim kişi hakkında istediğim gibi düşünürüm..buna değil sen allahın hiç bir kulu karışamaz laf laf da edemez..!Özgürlük kısıtlanamaz,ne düşüncede ni dil de nede haraketlerde..!

en azından konu için yazılan mesajlar silinmeli ve konu geri dönüşüm kutusuna gönderilmeli bence kilitlenen konu sonuçta forumda yerini alıo...

Vampirella konuyu fazla uzatmayalım sımdı burda da tartısma cıkmasın

bolumun sabıtındekı şikayetler bolumune belırtırsen orda da konusulabılır.
(daha sakın bir şekılde :)

locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri