Şikayetçiyim!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vampirella

New member
Reaction score
0
Forumda kilitli bir konunun tekrar açılmasını talep ediyorum.Çünkü konuda tartışılan Fethullah Hoca hakkında atılıp tutulmuş.Millete yalan yanlış bilgiler verilmiş.Sonra konu kapatılmış..Yok tartışma olmasın bilmem ne...ya neden bu kadar korkuyorsunuz..Tartışmak kötü birşey değil ki..Tartışacağız ki ortak bir payda da buluşalım...Eğer tartışma hakaret boyutuna kadar gelirse o zaman müdale edin...Konuyu yarıda kapatıyorsunuz..Açıkçası bu yapılanı şık bulmadımmm....

konu kapatılmasa emin ol çok şık ithamlarla karşılaşırsın konuda burdakı yöneticilerin 6. hisleri cok kuvvetli sonu hakarete gidicek konuları önceden sezip hemen mudahale edebiliyorlar. ;)

arkadaşım link verirmisin bir okuyalım eğer haklıysan zaten gereğini yapar mod.lar

o konu hakkında vardır bi bildikleri ki kapatmıştır.... hem konular şuurundan çıkacak noktaya geliyor ve yönetici arkadaşlar konuya el atıyor eğer önceden konuya el atmasa ne anlamı kalırr çıkmıştır çıkacağı kadar...
şikayetin çoookk gereksiz bence

konuyu ben kapattımda.. ama senın burda yazdıgın
".Millete yalan yanlış bilgiler verilmiş.Sonra konu kapatılmış..Yok tartışma olmasın bilmem ne.""" bu uslupla oraya msj atsaydın emin ol tartısma zaten cıkardı .. yok tartısma olmasın bilmem ne ne demekse...

bu arada güncelde sikayet bölümü war orayada yazabilirdin ;)

kime göre yanlış kime göre doğru ?
bunun sonu yoktur dostum ve sonuca ulaşılamaz...
burası eğlenmek, reel bilgiler paylaşmak, iyi vakit geçirmek için var birisi bile kırılsa veya üzülse kaybeden hepimiz oluyoruz...

doğru.....

X' Alıntı:
kime göre yanlış kime göre doğru ?
bunun sonu yoktur dostum ve sonuca ulaşılamaz...
burası eğlenmek, reel bilgiler paylaşmak, iyi vakit geçirmek için var birisi bile kırılsa veya üzülse kaybeden hepimiz oluyoruz...
sana hak veriyorum...... ben bu tür forumlarda temel dini, siyasi, sosyal ve ekonomik konuların fazla tartışılmasını doğru bulmuyorum..... hem konu ilgisiz boyutlara kaymakta ve belki de çoğu kimse bilip-bilmeden yazmakta....

zamanında gelseydin tartışma büyümeden müdahale etseydin ama bende takip ettim konuyu ve alevlenmeye başlamıştı ispiyoncu tam zamnında kapattıki konuyu bölece kalpler kırılma payı azaldı!!!

Demekki kapatılması uygunmuş ki kapatılmış kardeşim! aslında bu konuda gereksiz siz bilirsiniz ama bence kapatın gitsin :D

bazı arkadaşLar forumun ne demek oLdugunun farkına varamadıgı için kapatıLması en uygun oLandı .. bu kadar karışacagını biLseydim açmazdım konuyu kendimi suçLu hissettim bir ara.. ama bir konuyu düzeyLi şekiLde tartışmayı beceremedi bazı arkadaşLar.. zaten konuya yapıLan yorumLarı tamamen okursan sende kapatıLmasını isterdin .. ;)

phrisme konuyu acan olarak bana hak werdigine sewindim ;)

öyLe oLması gerekiyordu zaten iSpiYonCu benim konum diye tavır yapacak haLim yok :)

şikayetçi Arkadaşima!!!

Benimde 2 konum kapatıldı ve çok sinir oldum gerçekten.... Ama ben kapatılan konularımda ki tüm yorumları ve cevapları tek tek okumamıştım!!! Tek tek okuyunca anladım ki arada bazı sazanlar çıkmışlar ve 58.589 kişinin huzurunu bozacak sözler söylemişler!!! Bence bu kadar isyan etmeden önce sende bir oku bakalım yorumları tek tek eminim hak vereceksin!!!

Sonuçta burasıda birçok insanın bulunduğu bir yer ve burdada toplumsal ahlak kuralları geçerli!!!

modlar, tecrübelerinden olsa gerek problem çıkabilecek mesajları tam zamanında farkedip müdahele ediyorlar. bu da onlardan birisiydi bence. bu kadar üyesi bulunan bi forumda huzuru sağlamak kolay değil.. son günlerde de üzerlerine fazla gidildiğini düşünüyorum..

deadman' Alıntı:
modlar, tecrübelerinden olsa gerek problem çıkabilecek mesajları tam zamanında farkedip müdahele ediyorlar. bu da onlardan birisiydi bence. bu kadar üyesi bulunan bi forumda huzuru sağlamak kolay değil.. son günlerde de üzerlerine fazla gidildiğini düşünüyorum..

sonunda bize hak veren biri çıktı sağolasın dostum derdimizden anladığın için tşk ederim. . .

Vampirella' Alıntı:
Forumda kilitli bir konunun tekrar açılmasını talep ediyorum.Çünkü konuda tartışılan Feytullah Hoca hakkında atılıp tutulmuş.Millete yalan yanlış bilgiler verilmiş.Sonra konu kapatılmış..Yok tartışma olmasın bilmem ne...ya neden bu kadar korkuyorsunuz..Tartışmak kötü birşey değil ki..Tartışacağız ki ortak bir payda da buluşalım...Eğer tartışma hakaret boyutuna kadar gelirse o zaman müdale edin...Konuyu yarıda kapatıyorsunuz..Açıkçası bu yapılanı şık bulmadımmm....

iyiki kapanmış HOCA EFENDİYE hakaret edebilicek çok insan var kendini bilmez için rahat olsun FETHULLAH GÜLEN HOCA EFENDİYE laf gelmez getirtmeyiz.Ben hayatımı ona borçluyum yediğim kaba pislemem için rahat olsun kardeşim yönetim ne yaptığını iyi biliyor burası HackHell Burda bizler kimseden korkmayız ayrıca...

Ya arkadaşlar mod arkadaşlar konuyu kapatmış yazılan yazılarda nedenleri var haklı olarak kapatılmış..bitmiş gitmiş hala yani bunun üzerine yorum yazıpta polimik yapmaya gerek yokyaaa...

haksızsınız demedik ama!!!

SıpA' Alıntı:
sonunda bize hak veren biri çıktı sağolasın dostum derdimizden anladığın için tşk ederim. . .

Haklısnız zaten biz haksızsınız demedik ama bazımodlar keyfi konu kapatıyorlar!!! mesala şu HackHell ,in "EN" leri konusunu ..._13 isimli mod keyfi kapattı. benim "gelin tanışalım" isimli konumu keyfi kapattı.... ben nası hakvereyim bu adama şimdi?

Bu arada nicki aklıma gelmedi ama 13 war njickinin onunda o yüzden ... koydum kalkıpta bu konuyuda kapatmasın sonra arkadaş!!!

gelin tanısalım konunun ıcerıgını bılmıorum eger tanısmakla ılgılı bıseyse o konu cok acıldıgı ıcın kapatmıstır cash...
hackhell in EN leride 3. kez mi 4. kez mi ne oluyo yanı o da normal bi durum bence.. we 13 dediğin cash 13 ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri