Şifreyi çözme araçları ...

Qozmic

New member
Reaction score
0
Elimizde degişik şifreleme şekilleri var ise bunların hangi şifre çözme aracı kullanarak çözecegimizi nerden anlarız ..?
Yardımlarınız için teşekkürler..

Qozmic' Alıntı:
Elimizde degişik şifreleme şekilleri var ise bunların hangi şifre çözme aracı kullanarak çözecegimizi nerden anlarız ..?
Yardımlarınız için teşekkürler..

Her şifrenin kendine özgü yapılanması vardır.Dolayısıyla her birinin çözüm yöntemlei dde farklıdır.Bunlar basit olarak çözülebilir ama kesin ve net sonuç almak için çok çok üstün bilgisayarlar gerekmektedir.Bunu bilebilmen için ilk önce şifrelerin genel özelliğini bilmen gerekir.DES-MD5-RSA vs... bunların genel özelliklerini ,şifrelenirken nasıl bir bağlamda hazırlandığını bilmen gerekir.Böylece şifreleri kolaylıkla ayırt edebilirsin.

söyleneJek her$eyi söylemi$sin sep :p t$k oLa...

Aklımdaki soru işaretleri hemen hemen kalktı..Teşekkür ederim.

z3lc3l itbtabi zhö nvtö chj3p3üchl, s3j3dmlcy üyos5ijyö5lhbhl hbhl,rhkch znüj3 mjkyvc5i. Z3lh bmi tvctl, i5öc5l yjh ö5vy p3öhl. Zhjk3lh hps3chk....

üstteki şifreyi çözen var mı?

mesajın birini editlersen sevinirim.çözelim:)

yaa flood yapıcam ama editlicem hemen dostum bu şifrenin doğru olduğuna eminmisin hash alırken s3j3dmlcy bu kodda hata veriyor..

SEPTAGH' Alıntı:
Her şifrenin kendine özgü yapılanması vardır.Dolayısıyla her birinin çözüm yöntemlei dde farklıdır.Bunlar basit olarak çözülebilir ama kesin ve net sonuç almak için çok çok üstün bilgisayarlar gerekmektedir.Bunu bilebilmen için ilk önce şifrelerin genel özelliğini bilmen gerekir.DES-MD5-RSA vs... bunların genel özelliklerini ,şifrelenirken nasıl bir bağlamda hazırlandığını bilmen gerekir.Böylece şifreleri kolaylıkla ayırt edebilirsin.

AYNEN KATILIYOM

internette dolaşan bi md5 toolbox diye bi program var %30 a kadar yakın bi sonuç verebiliyor ki bu da sıradan bi ew-ofis bilgisayarları için iyi bi sonuç...

Ama hala s3j3dmlcy bu kodda bi hata var süekli burdan arıza çıkarıyo.Sıkıldım uğraşmaktan.

mysql veritabanı altında çalışan bir program war. bu programın anahtar karşılıklarını hash lenmiş olarak gösteriyor çözüm imkanı nedir ? bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar pm atarsa memnun olurum...

bol paylaşımlar...

WaRLoRD' Alıntı:
mysql veritabanı altında çalışan bir program war. bu programın anahtar karşılıklarını hash lenmiş olarak gösteriyor çözüm imkanı nedir ? bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar pm atarsa memnun olurum...

bol paylaşımlar...
dostım aradığın program =====BURADA===== ben kullanmıştım ama kesin sonucu vermiyor sadece olasılıkları gösteriyor.

teşekkür ederim deniycem (crack serial başlığı altında programı detaylı olarak anlattım yardımcı olursan memnun olurum )

Ya ArkadaŞlar Yildizli Şİfre ÇÖzÜmÜ Warmi Şİfreyİ YazdiĞimizda Üzerİne Getİrİp Okuyan Yanİ Şİfreyİ ÇÖzen Bİ Program İstİyorum Bİlen Varmi Acaba

Geri