Şifremi Unuttum ! :(

€xx€

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar Oturum Şifremi Unuttum ,Ne Yapabilirim ?? :hhter

bilgisayar açılırken sürekli F8e bas çıkan seçeneklerden Güvenli Modu seç
Windows açılınca Denetim masası > Kullanıcı hesaplarından şifreni değiştir.... =)

Kullanıcı Hesaplarına Giremiom ; İnternet Explorer Komut Dizini Hatası Diye Bişe Gelio :(

bilgisayarın XP ise eğer şöyle bi bilgi buldum netten umarım işini görür başka bi çözüm yoluda bilmiyorum...
kolay gelsin...

Bilgisayarın "administrator" hesabına şifre koymadıysan XPde oturum açma ekranı çıktığında iki defa "ctrl+alt+delete" kombinasyonunu uygula. Karşına kullanıcı adı ve şifre yazacağın bildiğimiz oturum açma ekranı çıkar. İsmini administrator olarak gir. Ardından doğru denetim masasına, "Kullanıcı Hesapları"ndan şifre değiştirmeye...

Güvenli Modu seç
denetim masası -güvenlik merkezi-İnternet Seçenekleri-Gelişmiş-Her komut dizisi hatası için bir hata iletisi gönder bölümündeki tiki kaldır.Birde kod hata ayıklamasını devre dışı bırak var 2 tane onlarıda tikle

veya

kullanıcı şifresini bulabilecek bi program :

Windows parolaları SAM isimli bir dosyada şifrelenmiş bir halde tutulurlar. Bu dosya "C:\WINDOWS\system32\config\" klasörü içerisindedir. Elbette bu dosyayı Notepad ile açıp içindeki parolaları göremezsin

SAM dosyasındaki şifreleri gösteren yazılımlar vardır. Bu yazılımlarla windows kullanıcılarının parolalarını görebiliyorsun. Örneğin ücretsiz olan SAMInside programıyla.

İndirme adresi -> http://www.insidepro.com/download/saminside.zip

resmi

http://www.insidepro.com/saminside.jpg

Açmıo "Sam"' adlı dosyayı Uyarı Gelio "While Accesing" Die :(

€xx€;2980358' Alıntı:
Açmıo "Sam"' adlı dosyayı Uyarı Gelio "While Accesing" Die :(

ne yaptın da çıktı o hata yazar mısın?

File/İmport Sam And Regisry Files .... c/windows/system32/config/sam i seçtim de oldu

Bıosun Pılını Sok Bıraz Bekle Tekrar Tak Yada F8 Yada Format

€xx€;2980547' Alıntı:
File/İmport Sam And Regisry Files .... c/windows/system32/config/sam i seçtim de oldu

cvp biraz geç oldu ama neden yaptın bunu hangi uygulama neden oldu bu hata iletisine onu soruyordum.

kardeş hala çözemediysen sorununu çözmek için yaptıklarını yazarsan çözüm arayalım.

bilgisayar açılırken f8 ile güvenli modda başat karşına 2 adet kullanıcı hesabı çıkacak biri administaratör şeklinde yazar eğer buradan giriş yapıp denetim masasına gidip yeni bi bilgisayar yöneticisi adında hesap oluşturursan pc normal açılırken bu şekilde girip yine denetim masasından kullanıcı hesapları bölümünden diğer kullanıcıları devre dışı bırakırsın sorunun büyük ölçüde bu yöntemle çözülür hadi olmadı diyelim kasayı açarsın ana kartta cmos yazan yerdeki jumper ı çıkar tekrar tak bios sıfırlanır yapamazasan pili çıkar 5-10 dk bekle bios sıfırlanınca şifre istemez format atma sakın eğer bunlar işe yaramazsa kii iki yöntemde garanti çözümdür en son olarak format düşünebilirsin fakat yine de ben bunları dene derim formata gerek kalmadan kolay gelsin

bios piliyle ne alaka onu anlamadım adam biosa şifre koymamışkii dediğine göre oturum şifresii koymuş:)piille filann ilgisii yok benim bilidiimm.. " erd commander " diye program var cd den boot ediyor boot ettikten sonra administrative tools var. local admin dahil bütün kullanıcıların şifresini resetleyebilirsin permissionları kaldırabilirsin

bios piliyle ne alaka onu anlamadım adam biosa şifre koymamışkii dediğine göre oturum şifresii koymuş:)piille filann ilgisii yok benim bilidiimm.. " erd commander " diye program var cd den boot ediyor boot ettikten sonra administrative tools var. local admin dahil bütün kullanıcıların şifresini resetleyebilirsin permissionları kaldırabilirsin

adam makinayı açamıor programı nasıl kuracak

adam makinayı açamıor programı nasıl kuracak
ewett arkadaşım kusuraa bakma ben angutumm:clap:clap
NE YAZDIMM YAZIIDA BENNNNN
cd den boot ediyor
anlamınıı bilmiyorusunuzz konuşmayınn öğreninn barii adam sansınlar:goz:

oturum resmın qeLınce Ctrl + Alt+delete yap karsına qeLen yere Admınıstrator yaz admınıstratordan pc ye qırebılırsın..!

yha bilmeyen konusmasın salak salak adam sifreyi unutmus bilgisayara takıcak xp cd'sini bilgisayar ilk acılırken cd'den boot edıcek kurcak xp'yi HERKES RAHATINA BAKSIN...;)

^^^By SuHa^^

Geri