Şifreli hayaller

ramo46

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Cumhurbaşkanı şifreli konuşmaz. Düşündüğünü ima etmez, açıkça söyler.

Abdullah Gül’ün Hakkâri heyetine söylediği o garip sözlerin yalanlanmasını bekledim iki gün.

Ses çıkmadı demek ki doğru...

Sivil toplum temsilcilerini kabulünde Cumhurbaşkanı, Kürt sorununun çözümü konusunda şunu söylüyor:

“Burada söyleyemeyeceğim şeyleri de düşünüyorum. Hatta sizin de bana söylemek isteyip söyleyemediğiniz şeyleri biliyorum ve size katılıyorum..”

Cumhurbaşkanı çözüm konusunda kafaca hazır hale gelmiş ama söyleyemiyor.

Utanma duygusu mu, yoksa korku mu ne önlüyor?

Devletin başındaki adamı korkuları yönetmez. Tek kısıtlamayı ona sorumluluk duygusu koyar.

Abdullah Gül kötü bir örnek sergiliyor.

Önce muhataplarının niyetini okuyor, o kadarla kalmayıp ifade edilmemiş niyetleri Cumhurbaşkanı olarak paylaştığını belirtiyor.

Cumhurbaşkanı ile Hakkâri heyeti arasında varılmış bu sessiz mutabakat acaba neleri kapsıyor?

Gül acemi bir siyasetçi değil. Böyle şifreli konuşmaların, devletin terörle mücadelede yorgunluk emareleri göstermeye başladığı yorumlarına sebep olacağını bilmesi gerekir.

Zaten bölücü terörde, Başbakan Erdoğan’ın önce ölçüsüz ümitler verip sonra bilinen devlet politikalarının çizgisine dönmesi yüzünden tırmanış olmuştur. Ona şimdi bir de Cumhurbaşkanı’nın uyandırdığı şifreli hayallerin bedelleri eklenmesin.

Cumhurbaşkanı asla “Lütfen ağzınızdaki baklayı çıkarın” uyarısına muhatap durumuna düşmemelidir.

Şu andaki durumu maalesef o!

Güngör Mengi

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=210068

Allah korusun....

Cumhurbaşkanı makamına gelmiş bir kişinin her konu hakkında ki görüşlerini açıkca
ve kararlılıkla söylemesi gerekir objektif ve şeffaf olarak davranması beklenir Güngör
menginin de tespit ettiği gibi şifreli konuşmaz düşündüğünü ima etmez açıkça söyler söylemelidir de
bu bağlamda yazara katıldığımı ifade etmek isterim ayrıca bilgi için de teşekkür ederim.

güzel yurdum bu zihniyetle yönetiliyor işte
“Burada söyleyemeyeceğim şeyleri de düşünüyorum. Hatta sizin de bana söylemek isteyip söyleyemediğiniz şeyleri biliyorum ve size katılıyorum..”

bildiklerini ve düşündüklerini halkıyla paylaşamayan bir cumhurbaşkanı
katıldığı fikirleri söylemeye cesaret edemeyen bir cumhurbaşkanı

Yorumsuzzzz

Saygılarımla...

"Önce muhataplarının niyetini okuyor, o kadarla kalmayıp ifade edilmemiş niyetleri Cumhurbaşkanı olarak paylaştığını belirtiyor.

Cumhurbaşkanı ile Hakkâri heyeti arasında varılmış bu sessiz mutabakat acaba neleri kapsıyor?"

Cumhurbaşkanlığı makamı siyasetten uzak ve tarafsız Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk Halkının geleceğini, ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumak ve ilalebet yaşatmak için vardır...

Bildiğim kadarıyla Cumhurbaşkanı sadece vatan hainliği suçlamasıyla yargılanabiliyor...tabi böyle bişey olursa !!!

"Önce muhataplarının niyetini okuyor, o kadarla kalmayıp ifade edilmemiş niyetleri Cumhurbaşkanı olarak paylaştığını belirtiyor.

Cumhurbaşkanı ile Hakkâri heyeti arasında varılmış bu sessiz mutabakat acaba neleri kapsıyor?"

Cumhurbaşkanlığı makamı siyasetten uzak ve tarafsız Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk Halkının geleceğini, ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumak ve ilalebet yaşatmak için vardır...

Bildiğim kadarıyla Cumhurbaşkanı sadece vatan hainliği suçlamasıyla yargılanabiliyor...tabi böyle bişey olursa !!!

Aman olmasın sakın.Zaten ortalık hiç iyi değil .
Güzel yorum için teşekkürler...

ramo46 nın da dediği gibi sakın olmasın öyle bişey olursa bile biliyonuz akp lileri adamın karısı türbanlı hazmedemediniz derler........

Tabıkı soylenmıcek seyler var ya bukadar kalın dusunmeyın.
Adamlar Ergenekonu acıktan bı soyledıler,sımdı ortalıga bak.
Dogalgaz hattı Tr uzerınden gecıcek dedıler,sımdıden kavgalar cıktı.
Gap projesını yenıden yapılandırıcaz dedıler,doguda asıretler bırbırını vuruyo.
Kriz var dedıler mıllet parayı kestı,Krız yok dedıler yalancı dedınız.

Daha ornek verıyımmı?Yoksa yeterlımı.
Hepınızın beynı cumhurbaskanınla bırmı calısıyor?Yada kendınızı bu ustun gorme sıfatı nıye?
Bırakın,bırakında adamlar işlerini yapsın,sızın yaptıgınız sadece yola KOSTEK olmak.
Yemın edıyorumkı,köstek oluyorsunuz,
Bır ınsanın kısılıgını sen belırleyemezsın,NEYMIŞ EFENDIM CUMHURBASKANI NIYE OYLE KONUŞTUDA,BU SEKILDE KONUSMADI?YAPMAYIN LUTFEN.HEPINIZ ZEHIR GIBI INSANLARSINIZ YAPMAYIN.
Aklınız yoksa,mantık kullanın.

Geri