Şiddet UyguLayan Eşini CinseL Oraganından Vurup öLdürdü !!

ßLu£

Banned
Reaction score
0
İzmir'in Konak İlçesi'nde, 23 Yaşındaki Nergis K., Kendisine Şiddet Uyguladığı Gerekçesiyle Terk Ettiği Nikahsız Eşi 25 Yaşındaki Murat Ü.'yü, Namlusu Kesik Av Tüfeğiyle Cinsel Organından Vurup Öldürdü. 2 Çocuk Annesi Nergis K., Gözaltına Alındı.

İZMİR'in Konak İlçesi'nde, 23 yaşındaki Nergis K., kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle terk ettiği nikahsız eşi 25 yaşındaki Murat Ü.'yü, namlusu kesik av tüfeğiyle cinsel organından vurup öldürdü. 2 çocuk annesi Nergis K., gözaltına alındı.

Ev hanımı Nergis K., 6 önce, sevdiği, işsiz Murat Ü.'ye kaçıp memleketleri Mardin'e gitti. Nikahsız olarak birlikte yaşamaya başlayan çift, daha sonra İzmir'de oturan ailelerin onay vermesi üzerine Kadifekale Semti'ne döndü. İlişkileri sırasında, Murat Ü. ve ailesinin sürekli kendisine şiddet uyguladığını ve dövdüğünü ileri süren Nergis K., bir süre önce evini terketti. Kendi ailesinin yanına sığınan genç kadın, iki çocuğunun babası Murat Ü., kayınpederi ve yakınlarından polise giderek şikayetçi oldu. Aileler mahkemelik olurken, Murat Ü., iddiaya göre, dün akşam saatlerinde Nergis K.'nin ailesiyle birlikte oturduğu eve gidip camına taş atarak kaçtı.

Bugün, sabah saatlerinde tekrar aynı eve gelen Murat Ü., barışma teklifini kabul etmeyen Nergis K. tarafından kapıda karşılandı. “Gel tamam gel konuşalım” diyerek yanına çağırdığı Murat Ü.'nün, kolunun altında gizlediği namlusu kesik av tüfeğini farkedip kaçması üzerine, Nergis K. de peşinden koştu. Ara sokaklarda yaşanan kovalamacanın sonunda Nergis K., av tüfeğiyle terk ettiği eşi Murat Ü.'yü cinsel organından vurdu. Murat Ü., kanlar içinde yığıldığı yerde yaşamını yitirirken, kaçmak isteyen Nergis K., çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis tarafından yakalandı.

Suç aletiyle birlikte gözaltına alınan Nergis K., Emniyet binasına getirilişte, “Ben vurdum, ben yaptım” diye bağırdı. Murat Ü.'nün cenazesi, otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, zanlı Nergis K., işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adliye'ye sevk edilecek.

http://www.haberler.com/siddet-uygu...indan-vurup-haberi/?utm_source=Ana_Menu_Mouse

Len izmirin kızları güzel diyodukda demekki evlenecekmişsinde yoksaa:D:D:D
ülen fena oldum yaff ama helal olsun kadına oyunmu len bu evlilik keserler biletini hemen:D

Geri