Şeytana Mektup

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1
3272918375_1ce666aafd.jpg

Sâd, 38:71-78; A’raf, 7:12.
“Rabbin meleklere demişti ki: Ben muhakkak çamurdan bir insan yaratacağım. Onu tamamlayıp, içine de ruhumdan üfürdüğüm zaman, derhal ona secdeye kapanın! Bütün melekler toptan secde ettiler. Yalnız İblis secde etmedi. O büyüklük tasladı ve kâfirlerden oldu. Allah! Ey İblis! İki elimle yarattığıma secde etmekten seni men eden nedir? Böbürlendin mi, yoksa yücelerden misin? dedi. İblis: Ben ondan hayırlıyım! Beni ateşten yarattın, onu çamurdan yarattın, dedi.”

Gerçek şu ki Allah kibirli olduğunu elbetteki biliyordu Elbetteki Allah ı hiç birşey şaşırtmaz.Senin bu şekilde davranacağın zaten önceden biliniyordu.Kendine sormayı dilediğim bir soru var.Oda şu ki:"Ya bu dediklerim gerçekse,ya önceden böbürleneceğin biliniyorsa ve secde etmek yerine bizden nefret edip bizi kötü yollara sevk etmeye çalışacağın biliniyorsa ve yine senin tek uğraşın bizlere kötülüğü aşılamak hayırlı olmadığımızı göstermek ise o zaman sen yine biz ademoğluna hizmet ediyorsun demek değil midir?Sen olmasaydın hangi kulun iyi hangi kulun kötü olacağı nasıl anlaşılırdı?İyiyle kötü arasındaki fark nasıl belli olurdu?Sen insanoğluna secde etmedin ama hep onlara hizmet ettin gibi duruyor?"

Sayende kötülük var.Kötülük olmasa iyliğin ne değeri kalırdı?Herkes ibadet etse kimse kötülük yapmasa iyiliğin değeri ne olurdu?Sayende iyiliğin bir değeri var.Gün geçtikçe insanlar sana daha fazla inanıyor ama iyiliğinde değeri artıyor.İyiler için bugünün koşullarında yaşayabilmek eskiden çok daha iyi bir durum.Düşün ki kardeşim,Hz Muhammed(s.a.v.) ı gören bir insan nasıl ibadet ediyor ? Birde görmeyen nasıl ibadet ediyor ? Eğer görenle görmeyen aynı ibadeti yapabiliyorsa görmeyen çok daha iyi inançlıdır diye düşünüyorum ama bu konular zaten seni pekte ilgilendirmiyordur.Sen kötü değilsin sadece kötülük yaptırıyorsun.Kibir,gurur insanlarda da var.Ama -haşa- Allah a karşı gelmek yanlış.Ya hepsinden vazgeçersen ya düzelebilceğini gösterebilirsen ya artık insanlar kardeşimdir dersen ? Ben bir insanoğlu olarak seni kendime düşman görmüyorum.Senin istediklerini yapamasamda seni seviyorum.Neyden yaratılmış olursan ol senide yaratan Allah ise seni seviyorum.Allah bilir ama biz böyleyiz işte üstünlüğümüzde belkide burada.Hoşgörülüyüz.Bunca yıl insanlara yaptırdığını düşünsem hala yaptıracak olacağını bilsem benim yanmama vesile olduğunu ve olacağını bilsem dahi seni hoşgörüyorum.Çünkü görevin bu.Sen adaletsin kardeşim! Teşekkür ederim herşey için..

Hz.Mehdi'nin gelişiyle Dünya barış ile dolacak.Bunun olabilmesi için belkide senin görevi bırakman gerekiyor.Senden tek istediğim eğer olurda böyle bir seçenek senin özgür iradene bırakılırsa lütfen Hz.Mehdi'ye yardım et.Elbetteki o Allah'ın bir elçisidir.

Etkilendim kardeşim ama şu var dünyada ne kadar anarşi varsa ölen küçücuk çocuk savaşlarda düşmanı kışkırtan PKK ergenekon yapılanması Masonların başı.Tartıştığın her kişinin bilinçaltında kızdığın ve günah işlediğin her anında şeytan rol oynar.Galiba çok iyi bir kardeşimizsin Allah yâr ve yârdımcın olsun ama acayip geldi bana inşaAllah.Hani desenki iyiler kötüler ayrılır o olur ama sevmek bilmiyorum zannediyorum Peygamber kalbi olması lazım...

Hz.Mehdi'nin kimseye ihtiyacı yoktur ama dünyanın ona vardır yani şeytanın ona yardım etmesine gerek yok etmezde inşaAllah...
Allah onun bu zamanda 2. kez dünyaya gönderdi."O(Mehdi) alevlerin üstünde yürüyen aslan gibidir".
Allah vaad etmiştir tüm insanların refahı için Mehdi'yi dünyaya Hakim kılacağım...
Mehdi o kadar iyiki bilsen yani hiç kimseyi ayırmıyor mesela ben buna çok şaşıyorum eskiden ırk ayrımı yapardım ermeni hristyan alevi diye ama bir anda yatıştırdı beni.İnsanın kalp gözünü açıyor bence Mehdi'nin ve Mehdiliğin peşinden gidilmeli....
150 alamet ne demek ya şeytandan Allah'a sığınırım ama Allah resmen Mehdi' budur diyor ben şaşıyorum insanlar nasıl görmüyor tabi bazılarını tenzih ederim çoğu biliyor artık ama heralde kötü biri diye akıllarına getirmek istemiyorlar ama ben söyleyeyim inşaAllah daha önce söylemiştim Mehdi(as) kesinlikle geldi eminim %100 istediğiniz kadar kanıt hatta istemediğin kadar ve şu an istanbulda ki olması gereken yerde geçen gün bir eksiklik vardı oda tamamlandı dün başka bir kaynağa baktım tamam dedim artık gizlemeye gerek yok isteyene yardımcı olabilirim.....Ben asla hürafelerle uğraşmam sakın ağzınıza bile almayın 2 arkadaş ağzına aldı bildiklerimi gösterince yere yığıldı artık oda Mehdi yolcusu......
Selamtle....

olaya duygusal yaklaşılıp,tek taraflı bakılırsa doğru gibi geliyo ilk başta
bende bi aralar düşünüyodum şeytan bi hata yapmış acaba affedilirmi? diye
o bir kere fasit daireye girmiş gittikçe kötüleşmiş sonunda için zerre kadar da olsa iyilik kalmamış.
Allah'ın rahmeti sonsuzun affetmediğini affetme erdemi (ukalalığı mı desem bilmiyorum) gösteren insanın.
haşa Allahtan daha akıllı daha merhametli olması gerekir ki ...
böyle bir şeyi akla getirmek bile saçmalıktır.
şeytanın yaptığı kötülüklerin insan farkında olmadığı için onu masummuş gibi görebilir.

bir insanın anne babasına akrabasına türlü işkenceler yapıp acı çektirerek öldüren bi caniyi affetmesi,
şeytanı affetmesinin yanında çok çok basit kalır.
çünkü o dünyadaki bir çok insanın ebedi cehennem azabına sebep olan yegane düşmandır.

diye düşünüyorum..

Geri