Şeyh Sait'in torunu Bahçeli'ye bozuk!

hehehhe sadece gülerim ben buna seyh sait sadece dine inanmayanların ateistlerin yüzünden asıldı...

peki seyh saitler herhangi bir sohbet yaparken yada seyh saiti görürken yada seyh saite bu adam ucube dediğinde sen kaç yaşındaydın görende sen seyh sait ile birlikte yaşamış bir adamsın sanacak... seyh saite ucube demeniin sebebi tekrarlıyorum din karşıtı ve ateistlerin beynine birşeylerin kazımasındandır....

sadece şunu diyorum kendin ol yeter...

Görende seni Osmanlı'da Halifelik yapmış sanacak :durdurun

İyi o zaman Erdoğan'da amerikanın yalakası olduğu için şutlanacak daha ne istiyosun.. Hem savunursunuz hem de hakaret edersiniz dinden imandan saymazsınız siz nası bişeysiniz ya :lol:

devlete kursun sıktıgı ıcınmı heykelı dıkılır yoksa ısmının basında seyh lakabı kullandıgı ıcınmı?sızın gıbı zıhnıyetsızler olmasa seyh saitlerde olmazdı aslında sana cok farklı konusmak lazım ama neyse.

devlete kursun sıktıgı ıcınmı heykelı dıkılır yoksa ısmının basında seyh lakabı kullandıgı ıcınmı?sızın gıbı zıhnıyetsızler olmasa seyh saitlerde olmazdı aslında sana cok farklı konusmak lazım ama neyse.

konuşmak bizim ehlimiz değil bizler icraat yaparız... herkesin mekanı belli, yeri belli..............

Yavaş Yavaş

ALLAH askina once Seyh said`le,Saidi Nursi`yi h.z bir birinden ayirt edin,ondan sonra tartisin.
Birisi ALLAH cc dostu bir veli.
Otekisi ise isyankar bir eskiya.
Sirf kin ve nefret kusmak icin bir seyleri bahane edip kafa karistiriyorsunuz!!
Bilgi sahibi omadan,fikir sahibi olmak dedikleri sey bu olsa gerek!!!

SEYH SAiD.

1925 yılında Şeyh Said Ayaklanması patlak verdi. Halkı islam dini adına ayaklanmaya çağıran Şeyh Said ve ayaklanmaya katılanlar tutuklandı. Şeyh Said ve suçlu bulunan ayaklanmacılar istiklal mahkemesince idama mahkûm edildi. Şeyh Said isyanı ile ilgisi olduğu iddiasıyla Burdur'a sürgün edilen Said Nursi, aşağıdaki sözleriyle kıyamı başlatan Şeyh Said'in baş kaldırısına karşı çıktığını ifade etmiştir.

SAiD NURSi H.Z.

"Yaptığınız mücadele kardeşi kardeşe öldürtmektir ve neticesizdir. Türk milleti İslâmiyete bayraktarlık etmiş, dini uğrunda yüz binlerle, milyonlarla şehid vermiş ve milyonlar veli yetiştirmiştir. Binaenaleyh kahraman ve fedakar İslam müdafiilerinin torunlarına, yani Türk milletine kılınç çekilmez ve ben de çekmem."

bilerek bazıları 2 sini birbirine karıştırıyor artık bilmediğinden olduğunu zannetmiyorum.Şeyh Said in savunulacak bir yanı yoktur devlete isyan etmiştir ve gereken yapılmıştır.Ama bugünlerde şeyh saidi ismi altında Bediüzzamanı karalamak isteyenler var.Bunları da görebiliyoruz artık neyse..

savunduğum kişi saidi nursi idi nihilan kardeşim sen olmasan olay bayağı sürerdi hatta sanırım banlanmama vesile olacaktı malesefki acı ama gerçek.... bu devlet hepimizin devletin tekerine çomak sokan bizden değildir devlet bahçeli bozuntu deyince yazıyı belkide tam okumadan hırslandım sinirden herhangi birinizi kırdıysam özür dilerim

ben kürdüm ama devlet düşmanı değilim....sadece dinimi seven biriyim bozuntu lafını görünce çılgına döndüm fakat tabir başkasına imiş

savunduğum kişi saidi nursi idi nihilan kardeşim sen olmasan olay bayağı sürerdi hatta sanırım banlanmama vesile olacaktı malesefki acı ama gerçek.... bu devlet hepimizin devletin tekerine çomak sokan bizden değildir devlet bahçeli bozuntu deyince yazıyı belkide tam okumadan hırslandım sinirden herhangi birinizi kırdıysam özür dilerim

ben kürdüm ama devlet düşmanı değilim....sadece dinimi seven biriyim bozuntu lafını görünce çılgına döndüm fakat tabir başkasına imiş

Kendi açtığın konudan bi habersin kardeşim.Hem şeyh sait diye konu açıyorsun arkasından saidi nursiye bağlıyorsun,fetullah olmasın konunun asıl içeriği? :)
Önce kopyalamadan bir oku,sonra buraya taşı

degazor kardeim okumadan nasıl yağıştırayım buraya laftan anlamakta kıtmısın altan alayım alayım dedim ama.... töbe töbe........... ne dedim asıl sen okumadan cevap verme önceki mesajımı oku ne yazmışım ne anlatmaya çalışmışım dedimki hısrtan ne ettiği şaşırmışım adam bozuntu deyince nasıl böyle birşey saidi nursiye fakat saidi nursi değilmiş yani sadece hırs ve yanlış anlaşılma.... uzatmaaaaa

şeyh saiti savunan ''ben şeyh saitin devamıydım kullanıldım'' diyen apo yu savunandan farksızdır.

şeyh sa ite bir torunana iki savunana üç şey düşmüş .

(hey milletim böyle antin kuntin adamlara şeyh derviş diyorsunuz birde bakıyoruz yılan çıkıyor, ne zaman uyanacağız ? ''En büyük fenalıklar DİN kisvesi altında gelir'' diyen Atatürk yanılıyormu? bırakın hocaefendisini şeyhini şıhını mollasını mücdetini zaten islamda dini makam yetki ruhbanlık yoktur bu hurafeler bize hristiyanlıktan bulaşmış pisliklerdir. )

ama bahçeli özrümü okuyamaz bilemezki bence ayağına kadar gitmek gerek.... bu dünyada bahçeli özür dileyeceğim en son kişi olur... kısık sesliyi hiç sevmem

selam verdiğinde muhammede ulaştığına inanmıyorsan haklısın ne diyeyim ama bence takkıye yapıyorsun .

Yapılan hatayı kabullenmek yapılan hatadan ders almak özür dilemek medeni bir davranıştır vahşiliğe gerek yok.

yapılan hatayı sadece arkadaşlardan özür dileyerek yaptım yeterli bu kadarı ayrıca devlet bahçeli yüzünden neden küsüyorsun anlamış değilim

yapılan hatayı sadece arkadaşlardan özür dileyerek yaptım yeterli bu kadarı ayrıca devlet bahçeli yüzünden neden küsüyorsun anlamış değilim

konudan sonraki ilk mesajında bahçeliye yönelik papazlık yapıp din varmı yokmu gibisinden çok aşşağı bir mesaj yazıyorsun sonrada arkadaşlardan özür diledim diyorsun.... yettttmezzz Devlet Bahçelidende özür dilemelisin yaptığın papazlığı bir daha başka bir insana karşı da yapmamalısın .

Geri