Şeyh Sait'in torunu Bahçeli'ye bozuk!

CıngıL Beng

target Love
Reaction score
0

154492.jpg

Ah Bahçeli Ah...

DHA muhabiri Ferit Aslan'ın haberine göre dava dilekçesinde, Şeyh Said için, “Malumunuz Kürdistan Azadi Örgütü’nün (Kürdistan Özgürlük Hareketi) siyasi önderi Şeyh Said Efendi ve 46 arkadaşı, 28 Haziran’ı 29 Haziran’a bağlayan gece, İstiklal Mahkemesi’nin haksız ve hukuka aykırı kararıyla asılarak şehit edilmiştir” ifadelerini kullanan Diyadin Fırat’ın dilekçesinin kabul edildiğini ve davanın Ankara 4’üncü Sulh Hukuk Mahkemesinde 19 Ekim’de görülmeye başlanacağı kaydetti. Fırat, “Sayın Bahçeli her konuşmasında hakaret içeren cümleler kullanıyor. Artık bu durumdan sıkıldık. Bu nefretin nedenini öğrenmek istedik. Parasında gözümüz olmadığı için sembolik olarak 5 liralık dava açtık. İnşallah bundan sonra uslübuna dikkat edecektir” dedi.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 13 Aralık 2009 günü Ankara Tandoğan Meydanı’nda düzenlediği mitingde, “Milletimiz birlik olur, ayağa kalkar, yumruğunu vurur. İmralı canisine, Kandil çetelerine, bölücü hainlere, küstah peşmergelere, okyanus ötesine, Brüksel komiserlerine, Damat Ferit kalıntılarına, Şeyh Sait bozuntularına ve yıkım taşeronu Tayyip Erdoğan’a cevabını mutlaka verir. Artık, herkesin tarafını belli etme zamanı gelmiştir. Bizler kırılma noktasına kadar bükülmüş olan Türkiye’de tarafsız olamayız. Biz Türk milletinden tarafız” demişti.

ŞEYH SAİD İSYANI

1925 yılında devlete karşı başlatılan Kürt isyanının lideri Şeyh Said ve 46 arkadaşı, Diyarbakır Dağkapı Meydanı’nda, İstiklal Mahkemeleri’nin kararıyla idam edilmişti. 47 kişinin nereye gömüldükleri, aradan 85 yıl geçmesine rağmen bilinmezken, bu yıl ilk defe Şeyh Said ve arkadaşları için Diyarbakır’da anma toplantıları düzenlendi

Kaynak

bu adamda din varmı yokmu artık şüphe ediyorum gerçektende şeyh saide bozuntu demesini hazm edemedim

şimdi dinle şeyh saidin ne alakası adam molla kendine bizene halifemiki adam remen vatan hayini musulu kaybetmemizin tek sebebi neyini hazmedemiyorsun.

ondan farkın olmadığı belli adam yüzlerce kitapta geçiyor sizin oruç babanız kadar olamadımı

şimdi 100 lerce kitapta geçiyordiye çokmu muhterem bi insan aklına şaşarım senin. Sen şimdi onun hapise atıldığında kapısına vurulan kilitlerin sürekli kendiliğinden açıldığı safsatalarınada inanırsın. :thumbdown:

utku inandığım tek şey var sizin siyaset anlayışınız dini olmayan taş devri insanlarını andırmasıdır... sizin o kısık sesli devlet bahçeliniz sallasın sizlerde yiyin sizin dini anlayışınız ne şekil ben anlamış değilim musulu kaybettik diyorsun peki o kadar toprak kaybettinde aklına sadece bumu geldi yazık sizin dini anlayışınıza

şimdi muhterem kardeşim bahçeliyi sevmem ve dini anlamda ne derece ne durumda olduğumu bilemezsin şimdi adam muhripler kuruyor ve üyesi olan kişilerin karıları ile birlikte olan kişiler var böyle namussuzlar var bunlar onların dini taraftar olduğu için çok iyi insanlar olduğunu göstermez perhiz yapıp lahanayı kasayla yiyen insanlardan bahsediyorum yoksaki dini lider olan dinle alakalı duayen olan insanlara diyecek elbetteki lafımız yok. Burası geçmişte günümüze payidar jalması amaçlanan bir ulus buna çomak sokan kişiler isterse allahın melekleriyle sohbete etsin benim için fark etmez. Iraktaki Türkmen kardeşlerimizin hali bugün bu ahldeyse nedeni şeyh sait ucubesidir. ve bu durum halada devam ediliyor.

Şimdi bilirmisin bilmem kürşat olatı varıdr öğretmen askerlik zamanında şehit edildi. Karşısındakine kurun sıkılması sonucu kurşun işlemiyor ben mehtiyim diyip adamın kafasını kesiyor alsana muhterem adam bunun dinle ne alakası var. EĞER VATAN MİLLET SAKARYA VARSA ŞEYH SAİT VE ONUN GİBİLER BUNUN DIŞINDADIRLAR..

oda güzel ozaman şeyh sait din elden gittiği için ATATÜRK e ve silah arkadaşlarına karşı savaş açtı isyan etti. (sanırsam dinsiz diye tabir ettiğin kişiler bu zatlar yanlışmı algıladım)?

Musul-Kerkük meselesi sırasında isyan çıkaran kişi Şey said midir tahref156 ?
Eğer o ise Herif Vatan Haininin önde gideni bunu inkar edemezssin.
Yok değil diyorsan bi zahmet açıkla kim çıkardı Şeysaid İsyanını ?

Musul-Kerkük meselesi sırasında isyan çıkaran kişi Şey said midir tahref156 ?
Eğer o ise Herif Vatan Haininin önde gideni bunu inkar edemezssin.
Yok değil diyorsan bi zahmet açıkla kim çıkardı Şeysaid İsyanını ?

o olayın dini yönüne bakıyor hayinlik tarafına değil!!!

nedir bu ülkenin seyhlerden şıhlardan çektiği arkasına hristiyanları alan basımıza seyh kesılıyor bu kadar kolaymı seyh olmak.insanların gözünde belkı seyh ama önemli olan ALLAH katında nesin açık ayet var hristiyan ve yahudileri dost edınmeyın dıyor. ama seyh sait denılen hayin osmanlı ve TÜRK lerin en büyük düşmanıyla işbirliği yaptı. fettullah denılen işbirlikçi hristiyan amerikanın korumasında cemaatını ordan yonlendırıyor ''ılımlı'' islam getırmeye calısıyor. sonrada kalkmıs bu adamlar hocayız suyuz buyuz dıyolar din size kaldıysa ALLAH sonumuzu hayır etsın.

Şuraya bak , dağdaki itler şimdi adam olmuş demokrasiyi ağızlarında sakız etmişler bir de dava falan açıyorlar. Bunları azdıranlar utansın!

Şuraya bak , dağdaki itler şimdi adam olmuş demokrasiyi ağızlarında sakız etmişler bir de dava falan açıyorlar. Bunları azdıranlar utansın!

açar açar herşeyiyapar yurdum insanı her türden ve her telden var!!

Devlete isyan devlete isyandır..

Kim
Ne
Nereden
olursa olsun hakettiği cezayı ve cevabı almalıdır...İsminin önünde olan sıfattan dolayı esas duruşunu bozmayanların niye böyle bir harekete girdiklerini sormak gerekli...İsyan etmiş mi..?Etmiş... Devlet yakalamış mı? yakalamış..... O anki devlete göre yanlışmı yapılmış..?Evet...
Şimdi ise dogruları bulma zamanı ....evet devletime ihanet edenlerin dini ve siyasi durum ve güruhları yok sayılarak en ağır cezayı haketmeliler...Musulu bahsi geçenleri katkıları ile ırakta bırakıp çıktıysak...Bu isyancılara madalya falanmı takılmalıydı...MEVZUU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR...

konunun asıl sahibi nerdesin bi ses ver!!!

Şeyhten Şıktan medet uman Asalaklar , bunun gibi şerefsizleri tabiki savunur .
Kanı bozukların kafasına dağda hergün sıkıyoruz
Atatürk'te Zamanında asmış Kanı Bozukları
Kanı bozuk olanlar çıksın dağa , Bu Vatanın Ekmeğini yediği gibi kafasına kurşununuda yer .

Burası Türkiye Cumhuriyeti Devleti , Başka bir Ülke Değil !
Karıştırmayın başka ülkelerle !

İnsanları şeyh yapan sadece ismi olamaz ..
Biraz İslami inancın varsa açar bakarsın Kur-an ı kerim e hadis kitaplarına ve fıkıh kitaplarına ...
Sayısız evliyaların bektaşi velilerin Mevlanaların yaşamış olduğu topraklar üzerinde yaşıyoruz ..
Şeyh dediğiniz insanların halleri , davranışları , tutumları , sözleri Kur-an ı kerim le örtüşüyormu ?
Peygamberimizle örtüşüyormu ? yukarda saydığımız sayısız alimlerin hayatıyla örtüşüyormu ?
Bana göre hiçbir şeyh isyan ve ayaklanma çıkartmaz , heleki milletine devletine karşı ..
O günlerde belki yönetim istediği dine sahip olmayabilir ...
Ama bu dinsizlik asla ve asla isyana sebebiyet deildir meşru kılamaz da ...
Ve siz işkembeden sallayanlar , İslamı zekeriya beyaz , ve yaşar nuri gibi zihniyetlerden öğrenenler ..
Açın islamı gerçek kaynağından Kur-an ı kerimden ve Peygamber in sözlerinden bi okuyun bakalım ...
Bildiklerinizle ne kadar alakalı ...
Lafa gelince mangal kül bırakmazsınız yok kuran da şu ayet yok bu ayet .
İcraata gelince müslümanları bide vatan haini yapar dağa kaldırmaya kalkarsınız ...

Hani ayet-i kerimede de “Biz sizdeniz derler, daha sonra kendi şeytanlarının yanına gittiklerinde biz onlarla alay ettik derler” herşey ortada siz ancak kendinizi kandırırsınız

içiniz yanıyor içiniz... burada bir kafa olup tek bedene hucum etmek kime yakışır... ben devlet düşmanlarına atatürk düşmanlarına destek vermiyorum sadece dine ve onların temsilcilerine destek veriyorum yani ben neye sinirleniyorum biliyormusunuz neden siyasetimiz dinimizden önce geliyor tuttuğumuz orucu neredeyse siyasete satacaksınız ben buna sinirleniyorum ayrıca devlet bahçeliye laf söylediğim zaman neden sizin zorunuza gidiyor ki ben burada atatürkemi yada sizler için önemli olan devletiniz bizim için önemsizmi yani yeri geldimi hacı hocaya gider yeri geldimi siyaseti hacı hocanın üstünde tutar ben buna karşıyım arkadaş kendiniz olun kendiniz bu adam kürt diye sizler neredeyse o adamın dinine inanmayacaksınız halbuki ortak bir dininiz var.... arkadaşlar kendiniz olun başkada bişi demiyorum

içiniz yanıyor içiniz... burada bir kafa olup tek bedene hucum etmek kime yakışır... ben devlet düşmanlarına atatürk düşmanlarına destek vermiyorum sadece dine ve onların temsilcilerine destek veriyorum yani ben neye sinirleniyorum biliyormusunuz neden siyasetimiz dinimizden önce geliyor tuttuğumuz orucu neredeyse siyasete satacaksınız ben buna sinirleniyorum ayrıca devlet bahçeliye laf söylediğim zaman neden sizin zorunuza gidiyor ki ben burada atatürkemi yada sizler için önemli olan devletiniz bizim için önemsizmi yani yeri geldimi hacı hocaya gider yeri geldimi siyaseti hacı hocanın üstünde tutar ben buna karşıyım arkadaş kendiniz olun kendiniz bu adam kürt diye sizler neredeyse o adamın dinine inanmayacaksınız halbuki ortak bir dininiz var.... arkadaşlar kendiniz olun başkada bişi demiyorum

ne dıyosun sen ya adam hristiyanlarla birlesip devlete isyan etti müslaman askerlere kursun sıktı sen kalkmıs bu adam kürt diye sevmıyosunuz dıyosun. hem insanları dınsız ılan etmek sızın ısınız biz onu seyh olarak tanımıyoruz gerısı onunla ALLAH arasında.kürt olması dınsız olması anlamına gelmez ihanet etmeye devlete kursun sıkmaya musait anlamına gelır ve öylede yaptı zaten ama bu sefer dını kullanarak yaptılar

Geri