Şerefsiz Kruis buraya gel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FéRvénTßQY

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar az önce plowly abinin msni Kruis diye bir şerefsiz lamer almıştır...

Lütfen sizi işletmesine izin vermeyin!!!

Ekran görüntüsü de bu!!!
http://www.imagehell.com/out.php/i44750_plowly.JPG

Hackhellciler birer şerefsizmiş ve sonumuz Ploly gibi olacakmış... Arkadaş öyle iddaa ediyor...

Yönetimde bu konuda birşeyler yapsın!!!

Hackhell şifresini çalarsa e-mail hatırlatma yolu ile konulara zarar verebilir!!!

Kruis sen bir ibnesin!!!

ya yönetimden kimse yokmu olaya el atıcak modluğunu falan dondurun vbulletin bölümünü maf edecek şimdi adam!!!

ahhahahah az önce konuştum
maile akdar düştünmü dedimde
engelledi beni :]

neyse küfüre gerek yok.

hadi bende hackhell ciyim banada
yarım saatlik yoldasın gel açık adres
verim bakalım ne pok yiyebilecen.

Yarım saattir ana avrat küfür ediyorum bana gülüo...

ARKADAŞLAR BENİM KORKUM!!!

eğer şifremi unuttum derse hackhellde yeni şifre gelir ona ve vbulletin kısmını mahveder...

bütün konuları değiştirir it...

yaw sıktı artık bu geyikler...üstelik bu konunun yeri burası mı?

bunu yeri burası deil küfür başlıklı her ne olursa olsun başlık açmayın yakışmadı sana severim seni ama olmadı

Ferven seni severim kardeşim ama sanı yakışmayanları yapma forumda bu tip başlıklar helede burası yeri deil yapma bida oke

artı onların hali meydan da hala http://www.spy.gen.tr/ girin bakin konuşmaya bile değmez

2 ay önce üye olmuşsun sen mi biliyorsun olayları...:D

Tamam Ferventboy Yanlış Yapmış Olabilir Ama Dediklerini Biraz Dikkate Alıp Bir Tedbir Alınabilirmi Yada Ne Yapıldı Birleri Bilgi Versin...

Ya adam bütün vbulletin bölümünün ağzına edecek... abi siz geniş düşünün biraz ya...

şşimdi hackhellden şifremi unuttum butonuna basacak şifresi gelecek adama...

konularıda silecek...

plowlyi abinin nickini acil banlayın olay açıklığa kavuşana kadar...

prowlun hh accountu ile ilgili önlemi kendisi almıştır no prob.

millet şu şerefsizin reklamını yapmayın, gelen mail bir arkadaşımdandı onunkide gitmiş sanırım .. linke tıkladığımda cookie ler gitti.. zaten mail açmak huyum değildir arkadaş şaka yapıor diye bakacaktım..

haha bu arada merak etmeyin tüm bilgilerimi toptan değiştirdim şuan hackhell daki mail ve şifremi değiştirdim yani direk.. sorun yok no prob.. daha 6 tane daha site ve server pass ı vardı mailde kredi kartı bilgilerim yoktur umarım,

herneyse yarın ilgilenecem bu konuyla

Ulan Bir Mok Anlamadım Ben Bu İşten Hadi Hayırlısı

gençlik bu konuyu burda açarak aslına bir nevi prowl arkadaşımızın küçük düşmesini ve o onun bunun çocuklarının sevinmesine sebeb oluosunuz az sonra alırlar yeni birer üyelik nasıl yaptık nasıl yaptık die naralar atmaya baslarlar karaktersizler

konu zaten yönetimde görüşülüo siz kafanızı fazla yormayın prowl ve bunalım ekli olanlar engellesin bilmediiniz mailleri açmayın pc nizi a.v ile taratın fake ile diil cookie şifreleri çalıo şerefsiz kendisi nasıl çaldırdıysa zamanında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri