Şener'den Akp'yi Çok Kızdıracak Açıklama

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
2lkbdz6.jpg

Şener'den Akp'yi kızdıracak açıklama

Şok açıklama

Eski Başbakan Yardımcısı ve Yeni Oluşum Hareketi Lideri Abdüllatif Şener, partisini 2009 yılında kuracağını ve yerel seçimlere girmeyeceğini açıkladı.

Şener, Açıköğretimliler Birliği Vakfı heyetini Çankaya’daki bürosunda kabul etti. Açıköğretimliler Birliği Vakfı heyetinin verdiği bilgiye göre, Şener, halkın Yeni Oluşum Hareketi’nin benimsendiğini ve giderek yerleşecek ve güçlenecek bir hareket olacağını kaydetti.

“İktidarın eceli benden olacak” diyen Şener, hükümetin iki seçimi bir arada yapmaya kalkmaları durumunda bunun kendilerinden korktuklarının bir işareti olacağını da belirtti.

Siyasette “boş ve ani çıkışlar yapma meraklısı olmadığını” ve bu tür yollarla güç elde etmek istemediğini vurgulayan Şener, vatandaşların yanında kimlerin olmasını istediği konusunda ise www.yeniolusumhareketi.com üzerinden anket başlattığını belirtti. Şener, şunları söyledi:

“Diğer kurulmuş partilere benzemek istemiyorum. Bu yüzden ani çıkışlar yapıp partiyi kurup ta yerel seçimlere girmeyi düşünmüyorum. Aslında yerel seçimlere girip de İstanbul’dan başlayıp bunların fiyakasını bozmak gerek ama gerek yok. Milletvekili seçimlerine girmek için teşkilat hazırlığındayız. Nasip olursa 2009 Nisan da partimizi kurmuş olacağız. Halkımız hareketimizi benimsedi.

Milletimize doğruları anlatmak için yola çıktık. Takdir milletindir. Ama öyle görünüyor ki iktidarın eceli benden olacak. Eğer iki seçimi bir arada yapma gibi bir oyuna girerlerse buda bizden korktuklarının işaretidir. Çünkü 2 yıl sonrasına yapılacak seçimleri bu kadar öne almak korkunun işaretidir. Bizde o zaman bir formül bulup seçime gireriz. Ben, bana gelenleri kovuculardan değilim. Zaten sitemizde de kimlerin yanımızda olması yönünde anket yapmaktayız.”

AKP eski Çankırı Milletteki İsmail Ericekli’nin yer aldığı ve Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Muharrem Soğuksu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Tevfik Ülger, Ayhan Çakmak, Çetin Tunçel, Sevda Bayram, Doğan Boran, Orhan Erşahin ve Selçuk Tokat’tan oluşan heyet ise Şener’e ziyaretlerinde Türkiye’deki eğitim sorunlarını ileterek, hareketinde başarı dilediler.

Kaynak / Vatan

çok akıllı bir adam ama liderlik vasfi yok sadece o düşündürüyor yoksa benii. çok temiz süt emmiş biri kesinlikle ak partililere benzemiyor. parti içindeyken de eleştiriyordu ak partiyi o yüzden 2 ci plana itilmişti

Ne diyelim vatana millete hayırlı olsun,.
hiç bir fikrim yok açıksası fakat akp
yandaşları karalamaya çalıştıklarına
göre bir hikmeti olsa gerek

Başarılı olabileceğini düşünmüyorum ama akp zihniyetinin daha temiz
bir sürümü olarak yada konuk oyuncu olarak kalacaktır siyaset sahnesinde tşk.

iyi iyi bölünmeler başladı..
ama bu adam iyi birine benziyo ki tayyibin yanından ayrıldıysa vardır bi ileri görüşlülüğü

akp nin kurucularından olan bu insanın ikiyüzlülüğü akp ye ölçü olabilirmi??.

- ne kadar pisliği varsa çıksınki görelim akp yi kuranların kim olduğunu

-tabanda mit ajanı ,ikiyüzlü endek döndek gibi ifadeler kullanılıyor

-buyrun görelim akp nin kurucularını...........

ŤêΧâŠ;3436356' Alıntı:
akademisyenden siyasetçi olamayacağını acı tecrübelerle gördü Türkiye..

katılıyorum:victory

fırsat düşkünü bir siyasetçi partisinin kapanma ve başbakanın ceza alma sürecinde istifa etmesi düşündürücü değilmi yola çıktığı arkadaşlarını yolda bıraktı.

kendine o kadar güveniyorsa yerel seçimede girsinde %0.1 la alsın boyunun ölçüsünü

Geri