Şehitlerimiz için yapmış olduğum bir video

bilge.adam

New member
Reaction score
0
En uygun başlık burası diye düşündüm, neyse

Oğuz Parparoğlu isimli şehidimiz şehitlik mertebesine ulaşmadan önce cep telefonundan annesini ve babasını arayan ve helallik isteyen şehidimiz için ve diğer tüm şehitlerimiz için ağlaya ağlaya hazırlamış olduğum bir video inş beğenirsiniz...

http://www.youtube.com/watch?v=vypKu-hVf1k

Ağlattın bizi be kardeş.

Allah şehitlik mertebesi nasip etsin askerlerimize
Mekanları cennet olsun.
NE MUTLUJ TÜRK'ÜM DİYENE!

ciğerim acıdı be ben böyle olduysam analar nası olur ........ allah sabır ihsan eylesin ....

Abisi naptın sen yaaa :'( sabah dün geceden kalan bi boyun ağrısı ile uyandım zaten birde bu arkasından bırak ya ağlamıycam .. :'(

hayatımda çok zor ağlayan bi insan olmama rağmen bu videoyu izlerken gözyaşlarımı tutamadım gerçekten..bi şehit anası bu videoyu izlese hali ne olur bilmem.. yürek yakan bi video..paylaşım için teşekkürler..

Arkadaşım, ben Jandarma Astsubayıyım, adım Tayfun. Bu acıyı en çok şehit anaları bilir. Bu PKK denen illete lanet ediyorum, Bu vatan uğruna benimde canım feda olsun ve seve seve canımı veririm. Benimde bir çok devrem şehit mertebesine ulaştılar. Bu o....çocukları yüzünden daha kaç şehit vereceğiz, daha kaç ananın bağrı yanacak, kaç çocuk öksüz kalacak!!!!!!!!!!!!!Lanet olsun!!!

çok mükemmel bir video olmuş 8dk. yıda izledim herkes bu vatanın nasıl ayakta tutulduğunu kaç 1000 fidanın kanlarıyla ülkeyi koruduğunu o ankarada oturan 550 o. .ocuğu varya onlar görsün kendimi zor tutuyorum

Kardeş video çok güzel olmuş yanlız ağlatın bizi beee
Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin

Helal Olsun Abİİİ Hazirlayan Ellerİn Dert GÖrmesİnn Allah BÜtÜn MehmetÇİklerİmİzİ Korusun Onlarin Sayesİnde Rahat Rahat Uyuyoruz

şimdi açıp izliycem birilerinin hala onları düşünüyor olması onların kalplerde yaşatılması gerçekten çok güzel.Video kadar senin bu çalışmayı yapmanda yeterince duygulandırdı beni sağol var ol sevgili kardeşim ellerine sağlık.Tüm arkadaşlarıma yolluycam linki eminim onlar da çok memnun kalacaklar.

Oğuzların, alilerin, mehmetlerin intikamını yine biz alacağız. yeter ki Allah bize bunu nasip etsin. Ben nisanın 1,2,3 ünde sınava gircem 1 hafta sonra teslim olcam. Allahımdan tek istediğim şehitlerimizin intikamını hiç değilse 1 terörist vurarak almamı ve sonra canımı seve seve bu vatan için teslim etmemi nasip etsin.
Arkadaşlar şehitler vurulunca değil unutulunca ölürmüş, biz ermeniyiz diye bağıran o.ç. larına sesleniyorum acaba bu oğuz kardeşimiz için oğuzlar için mehmetler için biz oğuzuz biz türküz diye bağırabilirler mi.

Ya sev ya terket arkadaş. Bizim bizi arkamızdan vuracaklara ihtiyacımız yok. (kendini Türkiyenin çıkarına adamış kürt kardeşlerimiz alınmasın lütfen)

Geri