Şehitlerimiz İçin Açılıma Hayır

Kürt Açılımını Destekliyor musunuz ?

• Evet.Destekliyorum?

Kullanılan: 5 7.2%
  • Hayır.Kesinlikle

Kullanılan: 64 92.8%

• Kullanılan toplam oy
    69
bir zamanlar birileride önümüzü açmıştı.hatırlayanlar olur.ondan sonra açılmadık bi tarafımız kalmadı.
bu açılım dedikleride aynı ona benzer.bi tarafından açıldımı tamamdır.açık yerden girmeyen kalmaz.
"bazı kapılar kapalı kalmalı,bir kere açıldımı kimin girip çıktığını bilemessiniz"

Açılım hikaye seçimlerde kürtlerin oylarını almak için yapıyorlar bunu..

kürtçe konuşmalar fln komik =)

dağdaki teröriste benim annem babam kardeşim diyen insanın ecdadından şüphe ederim ben.. :saskin böyle bir insana neyin hakkını vericeksin sen..?

Bir Türk'ün açılımı desteklemesinide kınıyorum tabiki açılıma hayır yeter artık ülkeyi babalarının malı haline getirdiler..!

bu şekilde milliyetçilik yaparak bir yere varılmaz.esefle kınıyorum bunu açana ve destekleyenlere.
eğer bu düşünceli arkadaşlar olursa biz daha çok şehit verecez.ben koşulsuz destekliyorum.çünkü bu sorunun artık çözülmesi lazım.burda nara atmakla bu sorun çözülmez.ben eminim bu konuyu açan arkdaşın evinde şehit yoktur.çünkü bir söz vardır ate düştüğü yeri yakar diye onun için ancak canı yanan bilir.şunu da belirteyim bunu siyasi olarak kullanan çok siyasi görüş var burda .

Kürtçenin gelişmesi için herşeyi yapıyorlar.Yıllardır yaşadığı toprağa ve devlete nankörlük eden bir azınlık için çok değilmi! Kürt Açılımını desteklemiyorum...

kardeşim benide yazarsan sevinirim

Arkadaşlar uA*Ugur Yani Amcaoğlum Bayram Nedeniyle Balıkesir ' e Gitti .. O Yüzden Yarın a Kadar Online Olamayacak..Yarın Ankara ya Gelince Listeyi Yeniler

Biz açıldıkça daha çok şehit vermeye başladık nasıl bir açılım bu anlamadaım.

yaz ustam benide ben onlara bir açayım

tabiki de bu açılma hayır ancak akp yi tutanar illaki evet der çünkü onlar adeta başbakana tapıyolar

açılıma her zaman hhayyırr

neyın acılımı bu....zaten herseyden faydalanıyorlar bı ayrıcalık mı ıstıyorlar bu acılım degıl onlara ayrıcalık werılmesı demektır....
Bu aralar sıgınacakları bı demokrası perdesı war ama azız mılletım o perdeyı kafanısa sarmasını da bılır..herseyın zamanı war...

Aziz şehitlerimizin kemikleri sızlıyordur şimdi ... :crying:

Açılama destek vatana ihanet
Açılımı desteklemiyorum !! Açılıma Hayır !!

[ yanlışlıkla ankette eveti seçmişim onaya basınca farkettim k.bakmayın ;) ]

desteklemiyorum!!

bu acılım adı altındaki oyunların bedellerini zamanı gelince odetecegiz.

ne mutlu Türk'üm diyene

Arkadaşım Sen Burda Ne Demek İstedin Anlamış Değilim...

Bu Ülkenin Kuyusunu Kazan Herkes Kalleştir Demişsin...

Fakat Sonuna Kadar Destekliyoru mDemişsin..

Sen Açılımımı Destekliyorsun Yoksa Bizim Açtığımız Konuyu mu ?

ben daha yeni gördüm bu mesajı ne açılımı desteklemesi ya

Sonuna kadar açılıma hayır tabiki!!!! destekliyorum derken konuyu destekliyorum demek istedim..naaptın hacı ya ben öyle birimiyim :thumbdown:

miot3d.jpg

b100000186520059_100847056598178_2116.jpg

376uine0mb2pp0.jpg

AÇILIMA KESİNLİKLE HAYIR !!!!!!!!

Kürt çılımını İstemiyoruz.. Biz Türk evlatlarıyız onca Kan döküldü dağlarda hiç bir şey olmamış gibi oturup susamayız..kürtlerle masaya oturacakmıs kürtlerle masaya oturmak onların varlıgını birligini kabul etmekten baska bişi olamaz...

Bizler Kürt Devleti İstemiy0ruz.. Sessiz kalmıycaz..
Apo Yol Haritası çizcekmiş ! Bu hiçbir Türk'e yakışmaz !
DTP'e hayır ! AKP'e hayır ! Apo'yu Lanetliy0ruz ! KÜRT AÇILIMINA HAYIR !

Benide ekLe ! ....

52 benim olsun lütfen. HAYIIIIIRRRRRRRRR.

Geri