Şehitlerimiz İçin Açılıma Hayır

Kürt Açılımını Destekliyor musunuz ?

• Evet.Destekliyorum?

Kullanılan: 5 7.2%
  • Hayır.Kesinlikle

Kullanılan: 64 92.8%

• Kullanılan toplam oy
    69
KÜRT AÇILIMINA HAYIR !

n111723283130_9184.jpg

Sayın Başkan R.Tayyip Erdoğan DTP ile masaya oturdu !..

Pkk yandaşları ile oturup bir güzel anlaşma yapan ve kendi milletini hiç düşünmeyen Başbakan'a HAYIR..
Kürt Açılımını İstemiyoruz.. Biz Türk evlatlarıyız onca Kan döküldü dağlarda hiç bir şey olmamış gibi oturup susamayız..
Sayın basbakan Tayip Erdogan kürtlerle masaya oturacakmıs kürtlerle masaya oturmak onların varlıgını birligini kabul etmekten baska bişi olamaz...
Bizler Kürt Devleti İstemiy0ruz.. Sessiz kalmıycaz..
Apo Yol Haritası çizcekmiş ! Bu hiçbir Türk'e yakışmaz !
DTP'e hayır ! AKP'e hayır ! Apo'yu Lanetliy0ruz ! KÜRT AÇILIMINA HAYIR !
Ey Türk Evlatları Susucakmıyız.. Tabikide Hayır
..​

hLL kardes snı kım tutar sonuna kadar seni destekliyorum.Bnide yazarsan sevinirim

AÇILIMA HAYIR

hayir_logo.jpg

hay%C4%B1r+radial.jpg

bizi bu hallere düşürenler utansın ülke tamamen kutuplaştı 2 ye bölündü kendi içimizde bile 2 ye bölünmüş vaziyetteyiz nalet olsun ki şu AKP yi savunanlar var bu uğurda 30 bin canımız gitmiş ve başbakan (benim başbakanım asla olamaz) kürtlerle pazarlğa oturuyor açılım diyor ne açılımı azınlıkmı ki onlar benim şudevlette ne hakkım vrsa aynısı onlarda yokmu ne istiyolar daha okulamı almıyor devlet memurmu olamıyorlar hepsi türkiyeyi bölmek için çalışıyor bizim devletimiz devlet değil ALLAH sonumuzu hayır etsin o kadar dökülen kanın hesabını bu AKP zor verir

Açılıma hayır
benide ekleyin gruba

benide yaz kardeş açılıma, dtp ile pkk ile pazarlığa hayır operasyonlara devam. kahrolsun pkk!

AK Parti İLe DTP'nin Niyeti Arasında UçurumLar OLduğu Düşüncesindeyim.
Ahmet ve KöpekLerinin Son AçıkLamaLarından Sonra Bu AçıLıma Destek Vermem.

Açılımı desteklemeyen arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.

Bu Vatan Sahipsiz Değildir.Açılıma Hayır.Şehitlerimiz için onların aileleri için ve TÜRKİYEM için bu açılama HAYIR.

bu açılımın adı bence kürt açılımı desek yanlış olur bunun adı demokrasi açılımı ve bunu sonuna kadarda destekliyorum deskteklememin birinci amacıda eğer açılım olursa bakalım dtp ve benzeri gurupların doğu anadolu veya kürtler için neyi savunacak ne yapacağı ve rengi belli olacak bunların. bu açılımla kürtlere verilen bir ayrıcalık değil zaten böyle bir gereksinimde yok çünkü böyle bir durumda yok ben ve benim gibi bir çok doğu kökenli arkadaşlarım her devletin bir çok yerinde görevde(öğretmen.asker,polis,hakim vb. halende görevde) ülkesi içinde hertürlü savunmasını yapan ve canınıda seve seve verecek kişiler bulunmukta bu olayı lütfen pkk eşittir kürt veya zaza ile özdeşleşen bir açılım olarak görülmemesi...

adını duyunca gıcık oluyorum onların ne açılımı beee..
Türkiye Türktür Türk Kalacak.
aksini itdia edenlerin Cezasını vereceğiz Göreceksiniz.

adını duyunca gıcık oluyorum onların ne açılımı beee..
Türkiye Türktür Türk Kalacak.
aksini itdia edenlerin Cezasını vereceğiz Göreceksiniz.
çanakkale şehitlğine hiç gitmemişsin sanırım.ordaki mezarda yatanların nereli olduklarını oku, okuman yazman vardır herhalde. kafatasçılıkla bir yere varılmaz arkadaşım.

çanakkale şehitlğine hiç gitmemişsin sanırım.ordaki mezarda yatanların nereli olduklarını oku, okuman yazman vardır herhalde. kafatasçılıkla bir yere varılmaz arkadaşım.

Mezarda Yatanlar Türk veya Kürt Hiç Farketmez Hepimiz Kardeş Değilmiyiz..

Fakat Bu Açılım Kürt lere Değil Dağdaki 3-5 İt Sürüsüne Hazırlanmıştır..

Bugün Eğer o 3-5 Çapulcu İçin Devletin Zirvesi Bi Açılım Hazırlıyorsa

İleride Ne Olur Sen düşün!!!

bu ülke uğrunda ölen herkes şehittir.Bu ülkenin kuyusunu kazan herkes de kalleştir.

SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

bu ülke uğrunda ölen herkes şehittir.Bu ülkenin kuyusunu kazan herkes de kalleştir.

SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Arkadaşım Sen Burda Ne Demek İstedin Anlamış Değilim...

Bu Ülkenin Kuyusunu Kazan Herkes Kalleştir Demişsin...

Fakat Sonuna Kadar Destekliyoru mDemişsin..

Sen Açılımımı Destekliyorsun Yoksa Bizim Açtığımız Konuyu mu ?

Geri