Şehitlerimiz İçin Açılıma Hayır

Kürt Açılımını Destekliyor musunuz ?

• Evet.Destekliyorum?

Kullanılan: 5 7.2%
  • Hayır.Kesinlikle

Kullanılan: 64 92.8%

• Kullanılan toplam oy
    69
2. Bir Ermeni olayi olsun sonra ;)

Hakli oldugumuz halde temcit pilavi gibi onumuze suruyorlar birde onu surerler tam olur. Olay kurt kavrami degil olay PKK olayi. Her kurt her ermeni ayni degildir kani bozuk cikiyor tabiki.

bence kurtleri azerbeycana surecegimize dtpyi meclis disina surelim ;)

Bu açılım meraklıları için bir şey yaşamış komşumuz bugün, onu anlatacağım.
Pazarda meyve sebze bakıyormuş.Sonra fiyatını sormuş kadın önce TÜRKÇE sonra kürtçe cevap vermiş.Komşumuz ne diyorsun diyince kadın demiş ki ee öğrenmeniz lazım öğreneceksiniz öğreneceksiniz.
Buyrun kürt açılımı.Açılın açılın.Ne kadar yükseğe çıkarsan düşüşün o kadar şiddetli olur unutmayın.

akp iktidara geldi terör olayları çoğaldı,pkk yandaşları çoğaldı,en büyük sorun meclisimixe pkk yandaşları girdi.şimdide akp çıkmış kürt açılımı ermeni açılımı yok şu yok bu.resmen abd altında eziliyor bu akp.abd nin dediklerini yerine getiriyor.Eğer biz bu ülkenin ASİL TÜRKLERİ isek bu olaya bir DUR!!! demeliyiz.

Nereye Kadar erdoğan Nereye Kadar?Senin Karşında TÜRK Var,Bu Bilek Bükülmez TÜRKLER'DE Güç Var.

AÇILIMA HAYIRRRR !!!!!!!!!!!!!!

Ne yapacaklarını şaşırdılar.

Yurdumuzu düşmana vermeyeceğiz,şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız! öleceğiz ama boyun eğmeyeceğiz. Hainlerle mi barışacağız.teröristlerle birlikte mi yaşayacağız? elbet hayır.gerekirse hepimiz kanımızı bu mukaddes vatan için veririz ama hainlerle barışmayız.Zaten ortada bir savaş yok ,onların savaşı ülkeyi ele geçirip parçalamak , Türk halkı buna izin vermez kanının son damlasına kadar vatanını savunacak güçtedir kimsenin şüphesi olmasın.

AÇILIMA EVET DİYENLER BUNLARIN MI OLMASINI İSTİYORSUNUZ?

Dağdaki itlerin,şerefsiz öcalanın ve onların yandaşlarının sefa içinde yaşamasını mı istiyorsunuz?Açılıma evet diyenler sizlere soruyorum.Benim şehidimin hesabını kim verecek?Bu açılım olursa TÜRKİYE'MİZ daha büyk bir bölünmeyle karşılaşacak.Açılıma evet diyenler biraz anlasanız şehit ailelerinin ne çektiğini.Bir kez daha düşünün.

>Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, TCKnın 220. maddesine işlerlik kazandırılmasını gündeme getirmişti. Dağdakilerin indirilmesi için aileleri ile görüşmeler yapılarak TCKnın 220. maddesinden yararlanmaları sağlanacak

>Kürt açılımında birçok madde bulunuyor. PKK elebaşısı Abdullah Öcalana İmralıda uygulanan tecrit kaldırılacak. Öcalanın yanına 5-6 mahkum gönderilerek tecrit sona erdirilecek. Avrupa Birliği tarafından hazırlanana raporlarda da Öcalan?ın tecrit edilmesi eleştiriliyordu. Adalet Bakanlığı tarafından İmralıda yeni cezaevi inşaatına başlanmıştı.

>Avrupada yaşayan ve Türk vatandaşlığından çıkartılan binlerce Kürt kökenliye yeniden Türk vatandaşlığı verilecek. Teröre bulaşmadığı ve silaha sarılmadığı tespit edilen Kürt vatandaşlara Bakanlar Kurulu kararıyla yeniden vatandaşlık verilecek.

>Kürtçe kullanımının önündeki engeller kaldırılacak. Kürtçe köy isimlerinin yeniden verilmesinin ardından çocuklara Kürtçe isim konulması sürprizi de gelecek. Televizyonlarda Kürtçe yayın yapılması tamamen serbest bırakılacak. Cezaevlerindeki vatandaşların telefonda Kürtçe konuşmalarının önündeki yasak da yapılacak tüzük değişikliği ile kaldırılacak. Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanan tüzük değişikliği Başbakanlıkíta bekletiliyor. Özellikle Güneydoğu?daki bazı dağlara Ne Mutlu Türküm Diyene? yazıları yazılırken, bu yazıların silinmesi sağlanacak. Bu yazıların büyük çoğunluğunun askeri bölgelerde yazılı olduğuna dikkat çekiliyor.

Ey pkk lılar ve o şerefsizlerin yandaşları beni iyi dinleyin:
Bu vatanı sahipsiz sanmayın.Vatanımız için seve seve ölmeye hazırız.Ama sizin gibi şerefsizleri bu ülkede barındırmayacağız.Bu ülkeden bir toprak zerresi bile alamayacaksınız adi herifler.Şehitlerimizin hesabı er ya da geç sorulacak.Size sölüyorum
dtp liler pkk ve yandaşları.>>>ÖLECEKSİNİZ

YA SEV YA TERKET

zaten ak partinin icinde yeterince Kürt vekil var ondan olsa gerek baskilar cogaliyor ayrimciliga hayir ya bu ülkeyi seveceksin yada gideceksin
olay bu kadar basit

ATAM ne güzel söylemiş ''Vatan Toprağı Kutsaldır Kaderine Terk Edilemez'' diye neden ben de dahil burası ve civarı haricinde ses çıkaramıyoruz acaba gerçekten dokunuyor...

elbet bir gün sizede dur diyen bulunur akp hükümeti

acılıma hayır

Evet savaş devam etsin .. Hergün şehit haberi alalım.. Ülke kaosta olsun faşist olalım milliyetçi olalım. Gözümüzü kan bürüsün! Evet evet açılıma HAYIR!!!

vatan 30 bin vatan evladının her damla kanında
sanma sakın ardından ağlayan gül yüzlü yarin gözyaşında

:durdurun
açılımı protesto ediyoruz
:durdurun

AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN ANISINA!!!....

İSTİYORSAN VATANIMI,ALACAKSIN CANIMI;
"30" KUPONA ALMADIK BİZ BU VATANI!!!....

TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUZ!!!....
EY ŞEREFLİ ŞEHİDİM,SEN RAHAT UYU VATAN İÇİN YATTIĞIN YERDE,UNUTMAKİ ALINACAKTIR ÖCÜN BUNUN İÇİN BİN CAN DAHA VRMEK GEREKSEDE...​

25jc9c6.jpg

MEMLEKETİMİZE KAST EDEN DÜŞMANA,GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ YİNE HADDİ BİLDİRİLECEKTİR!!!...
VATANIMIN HER KÖŞESİ BENİM İÇİN KUTSALDIR VE KUTSALIMA EL UZATACAK KÖPEK YOKTUR BU GAFLETE DÜŞMÜŞ CANAVARLAR İÇİNDE...

UYAN TÜRKİYE UYAN,
OTUZ KUPONA ALINMADI BU VATAN.
SEN DURDUKÇA YERİNDE SALDIRACAKTIR KÖPEKLER GAFİLCE...
SAHİP ÇIK VATANINA,EL UZATTIRMA NAMUSUNA!!!....

2ldu3y1.jpg

HAİN PUSULARA MI DÜŞTÜN MEHMETİM KAHPE DAĞLARDA?
ŞEHİT Mİ OLDUN "VATAN SAĞOLSUN" DEYİP DÜŞERKEN ÇINAR VÜCUDUN?
SANA KELLE DİYENLERE İNAT KUTSAL MI SAYDIN BU TOPRAKLARI MERMİLER ALTINDA?
O ZAMAN HAKKINI HELALET,LAYIK OLAMADIK DÖKÜLEN KANLARINA MEHMETİM,
HERGÜN GELEN ALBAYRAKLI TABUTNA ENGEL OLAMADIK,
SİLEMEDİK HAİN CUDİDEN,KAHPE GABARDAN PKK İLLETİNİ SEN DÜŞEKEN
"NE MUTLU TÜRKÜM"
DİYEREK...

VATAN SAĞOLSUN!!!...

3 günde 11 Şehit!! daha neyin açılımını yapıyorsunuz lan

Geri