Şehitlerimiz İçin Açılıma Hayır

Kürt Açılımını Destekliyor musunuz ?

• Evet.Destekliyorum?

Kullanılan: 5 7.2%
  • Hayır.Kesinlikle

Kullanılan: 64 92.8%

• Kullanılan toplam oy
    69
Arkadaş Eskiden Milletimizin Büyük çoğunluğu Cahildi.ama Içinde Vatan Millet Aşkı Olanlar Ne Yapacağını çok Iyi Bilir.

Arkadaş Eskiden Milletimizin Büyük çoğunluğu Cahildi.ama Içinde Vatan Millet Aşkı Olanlar Ne Yapacağını çok Iyi Bilir.

Evet ama eskiden halkı böyle zombi gibi yapmamışlardı şuan vur kafasına al ekmeğini büyük çoğunluk.

O ZAMAN O ZOMBİLERİ BİZ YENECEĞİZ.TÜRK MİLLETİNİN YILMAZ BEKÇİLERİ OLARAK ATAMIZIN İZİNDEN GİDEREK HER ŞEYİ ESKİSİ GİBİ YAPACAĞIZ AMA HİÇ BİR ZAMAN YILMAYACAKSIN.İŞTE BÖYLE ATAMIN SÖYLEDİĞİ GİBİ

2eoznz5.jpg

Artık Görmek İstemiyorum Bu Tür Acı TabLoLarı Ben AçıLıma OLumLu Bakıyorum.
KaLdı ki İmraLıdaki Köpeği AçıLıma DahiL Eden BöyLe Duygu Sömürüsü Yapan İnsanLardır.
Bir Kısım İnsanLarın AkLını BuLandırmayı da BaşarmışLardı Ta ki Cumhurbaşkanı AbduLLah GüL YaLanLarını Gün Işığına Çıkarana Kadar.
BöyLe VampirLer Kafa Karıştırmak İçin Her TürLü ALçakLığı Yapacak Seviyededir.
AçıLıma Karşımısın Kardeşim?
Anket vs AçıLır Oturup Koşuruz Nedir Ne DeğiLdir?, Ne Getirip Ne Götürecek? Sen Bana Öğret Ben Sana Öğreteyim.
Sakın OLa ŞehitLer Üzerinden Duygu İstismarı Yapmayın Allah'tan Korkun.

gelen her şehid cenazesi üzerinden siyasi varlıklarını devam ettirenler tabiki terörün bitme ihtimalinden hoşlanmaz

biliyorlarki terör biterse kendileri bitecek

bağıırıp çağırmaları bundandır

madem okadar üzülüyordun şehide niçin 30 yıldır bitirmedin

gelen her şehid cenazesi üzerinden siyasi varlıklarını devam ettirenler tabiki terörün bitme ihtimalinden hoşlanmaz

bitirmek o kadar kolayki hadi bit diyince bitecek...

Kendi siyasi çıkarlarınız için başkalarının değerlerini hafife almaktan vazgeçin.
Şehitler bu ülkenin unutulmayacaklarıdır.
Buraya gelip, siyasi çıkar peşinde koşmanız sizin ne düşüncede olduğunuzu gösteriyor..

Siz Açılıma Evet Diyenler.sizin Içinizde Hiç Mi Türklk Kalmadı Be.bu Açılım Yapılırsa Neler Olacak Biliyormusunuz?eğer Açılım Olursa Bunlarla Karşı Karşıyayız.

>kürtler Kendilerine Bugün Tv Kanalı Istemedi Mi?yarında Bayraklarını Talep Ederler Bizim Kendimize Ait Bayrağımız Olsun Diye.

>bunlar Yarın Kendilerine Dil Istemezler Mi Bizim Kendimize Ait Dilimiz Olsun Diye.

>bunlar Yarın Toprak Parçası Istemezler Mi Biz Burada Yaşayacağız Burası Kürtlerin Diye.

Açılımı Olumlu Düşünenler Sizlere Soruyorum Bunlar Olmazmı Türkiye O Zaman Bölünmezmi.böyle Herkese Imtiyaz Vermiyeceksin.burası Türkiye Ise Yaşayanlarda Türktür.

Ama Bu Sizin Bakış Açınız.

Gidin Biraz Birilerinden Türklük Nasıl Olunur Türklük Duygusu Onuru Gururu Alın.

Kendi siyasi çıkarlarınız için başkalarının değerlerini hafife almaktan vazgeçin.
Şehitler bu ülkenin unutulmayacaklarıdır.
Buraya gelip, siyasi çıkar peşinde koşmanız sizin ne düşüncede olduğunuzu gösteriyor..

şimdi
dağdaki eli silahlı tüm iti köpeği affedip
iş güç ev bark sahibi yapınca
terör bitmişmi olacak
yaptıklarının hesabını kim verecek
yanlarına karmı kalacak
yarın tekrar dağa çıkmayacağını erdoğan ve tayfası garanti ediyormu
senin devlet olmanın ne anlamı kaldı o zaman
istediğini alamayan silah alıp dağa çıkacak
çünkü yaşanmış örneği olacak
dayatacak terör yaratacak onlarıda affedeceklermi
acaba şehit kanları üzerinden siyaset yapanlar
şehitlere kurşun sıkan itleri affedenler olmuyormu
ki o iti köpeği affedenler ordunun emekli paşalarını uydurma bahanelerle hala içeride tutuyorlarki
tam bir taşları bağladılar itleri saldılar ironisi

aslında tüm bunları açık açık görüyorlar ama işlerine gelmediği için
sırf siyasi çizgilerinin dışına çıkamadıkları için (öyleya baş nereye giderse onlarda mecburen oraya gidiyorlar) yazıyorlar bunları
sende üşenmemiş cevap vermişsin Albayrak
sence anlarmı
anlasa zaten seni karşısına almazdı

şimdi
dağdaki eli silahlı tüm iti köpeği affedip
iş güç ev bark sahibi yapınca
terör bitmişmi olacak
yaptıklarının hesabını kim verecek
yanlarına karmı kalacak
yarın tekrar dağa çıkmayacağını erdoğan ve tayfası garanti ediyormu
senin devlet olmanın ne anlamı kaldı o zaman
istediğini alamayan silah alıp dağa çıkacak
çünkü yaşanmış örneği olacak
dayatacak terör yaratacak onlarıda affedeceklermi
acaba şehit kanları üzerinden siyaset yapanlar
şehitlere kurşun sıkan itleri affedenler olmuyormu
ki o iti köpeği affedenler ordunun emekli paşalarını uydurma bahanelerle hala içeride tutuyorlarki
tam bir taşları bağladılar itleri saldılar ironisi

aslında tüm bunları açık açık görüyorlar ama işlerine gelmediği için
sırf siyasi çizgilerinin dışına çıkamadıkları için (öyleya baş nereye giderse onlarda mecburen oraya gidiyorlar) yazıyorlar bunları
sende üşenmemiş cevap vermişsin Albayrak
sence anlarmı
anlasa zaten seni karşısına almazdı

Saolasın çok doğru söylüyorsun.
Belki kalplerini dinlerler diye demek istedim. Belki de yanıldım.
Eskiden bu tip olaylarda halk hemen karşılığını verirdi. Şimdi köle zihniyet emin adımlarla ilerletilmeye çalışıyor. Değerlerimizden başka neyimiz var ???

Benim Buradaki Amacım şehitler üzerinden Siyaset Yapmaksa Namertim.

Ben Diyorum Ki Benim Askerime Ateş Edenin Benim Bayrağımı Yakanın Benim Milletime Laf Söyleyenin Yanına Kar Bırakmayacağım.ama Bazıları Hala şehitler üzerinden Siyaset Diyor.

Açılıma Evet Diyenler Gidin Bir şehit Ailesine Sorun Bakalım Bu Açılıma Evet Diyeceklermi?
Bir şehit Ailesi Demez Açılım Olsun Diye.

Bu Açılım Olursa şehidimin Anası Babası Ağlamaz Mı şehidimin Kemikleri Sızlamaz Mı Cevap Versenize Hadi Ne Duruyonuz.

Bir daha cenazeler olmasın diye
AÇILIMA
images

Bu ülkenin ekmegini yerken o ülkenin vatanini bekleyen yüce askerlerine kursun sikanlar bu ülkede barinamaz
bu ülkenin Dili Türkce
Bu dile bu gün sahip cikamaz isek yarin parcalaniriz
acilima kesinlikle hayir
yoksa artik bizimde bir SS polis teskilati kurmamiz gerekiyor gibi
bu ülkede ya yasarsin kabul edersin yada tüeklügü kabul ertmiyorsan türkiyeliyim diyemiyorsan teror yaratiyorsan bu ülkede niye kaliyorsun
vatan hainleri
gidin kendinize baska bir ülkede yer alin
bu vatan bizim ve bizim olarak kalacak
acilimmis serefsizler acilimi herhaldee

Helal olsun kardeşim....çok güzel çalışma.....bu vatanın şehit düşen evlatlarının kanı yerde kalmayacak pkk denilen adi topluluk siyasi bir açılımla değil, üzerlerine yağan bombalar ve kurşunlarla ortadan kalkacaktır...o köpekler yaptıklarının hesabını canlarıyla ödeyecektir....bu milletin, bu vatanın, toprağı atalarının kanlarıyla sulanmış toprakla kan bağı bulunan gençlerin yani bizler hiçbir zaman buna izin vermeyeceğiz elimizden gelenden daha fazlasını yaparak sonsuza dek misakı milli sınırlarını koruyup vatanımızı hür ve bağımsız olarak yaşatmaya devam edeceğiz ve şanlı bayrağımız yurdumuzun üstünde sonsuza dek dalgalanmaya devam edicek......

AÇILIMA HAYIR

1247rdw.jpg

Bugün açılım olsun diyenler sizlere söylüyorum yarın nelerle karşılaşacaksınız biliyormusunuz.Bilmiyorsunuz işte o yüzden açılımı onaylıyorsunuz.Şunları biraz bilseydiniz;

>Bu Açılım Olsun Diyen Başbakan'ın Başbakanlılığından Bu Güne Ne Oldu?

>Türkiye Cumhuriyeti bugün tarihinin en büyük krizini yaşıyor.
>Devletin dışa borcu Türkiye Cumhuriyeti tarihinde rekor seviyeye ulaştı.
>Elektrik,benzin,yiyecek,içecek vb tarihinin en büyük zamlarını aldı.
>ab,abd,akp,dtp,pkk kualisyonu oluştu.
>Şehit sayımız arttı.
>Meclise pkk lı girdi.
>dtp liler pkk yandaşçıları bu gün ellerinde apo posterleri ve bayraklarıyla dolaşıyorlar.
>apo nun affedilmesini istiyorlar.
>Ve daha bunlar gibi birçok sorun.

<Eğer bu gün TÜRKİYE'de pkk yandaşçıları ellerinde apo posterleri ve bayraklarıyda dolaşıyorsa bu akp nin suçu değilde kimin suçudur.
<akp bu açılımı onaylıyorsa ,bu dağdaki şerefsizleri şerefsiz apoyu ve onların yandaşlarını affetmek değilmidir.
<Türkiye bugün bunları yaşıyorsa yarın neler yaşar hiç düşündnüz mü?
<Şu anda şehit ailelerimizin yürekleri yanıyor Şehitlerimizin kemikleri sızlamıyor mu?
<Bizim askerimiz şehit olurken o şerefsizler eğlenmiyormuydu?
<Bu açılıma evet diyerek hepsine rahat bir hayat sağlayacaksınız.ama bu birdaha şehit olmayacağının garantisini veremez.

Bugün TÜRK Bayrağını Yakarak,Vatanıma Göz Dikerek,Mehmetçiğime Ateş Ederek,Mutlu Olacaklarını Sanan Gafillere,Teröristlere ve Nankörlere Sadece Üç Kelimelik Bir Mesajım Var.

''UNUTMAM,UNUTTURMAM,AFFETMEM!!!''

Geri