Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez...

Böyle bir yönetime de bu yakışır !..
Elinize gönlünüze sağlık mükemmel olmuş.

40 bin tane canım olsa, 40 bin defa ölürüm Yolunda !..

Emeği geçen herkese teşekkürler.
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ...

Tasarim Harika oLmuş.. izLerken tüyLerim diken diken oLdu.. Bu güzel düşünce için Bizde Yönetime Teşekkürü bir borç biliriz..
Murat arkadaşımızada ayrıca teşekkürler.

gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş..
emeği geçenlere teşekkür ederim..

mükemmel ötesi olmuş ellerine sağlık bu flash'ı yapan ve bu siteye başlık olarak koyan kardeşlerimizin

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!!!

çok güzel yapmışsınız :sigara: :sigara:

hocam bu animasyon benimde çok hoşuma gitti, çok duygulandım
kendi sitemde de kullanmak isterim bu animasyonu.
fla dosyasını paylaşabilirmisniz acaba

konu ile alakalı başka bir başlık bulamadım ayrıca buda bir öneri sayılır. ben sadece animasyon btince benim sayafama yönlensin istiyorum. hackhell reklamı durabilir

Muhteşeem Olmuş Teşekkürler Harika..

HACKHELL seni boşuna sevmemişim...muhteşem ötesi olmuş..emegi gecen herkese saygılar sunarım..elleriniz yüreğiniz dert görmesin..hepinizden Allah razı olsun..

GÖZLERİMİZDEN YAŞ AKARAK DEĞİL
YÜREĞİMİZDEN KAN AKARAK AĞLIYORUZ
SENİ ŞEHİRE DAVET EDENE
SANA DA LANET OLSUN PKK...

ŞEHİT OLAN TUM ASKERLERİMİZE RAHMET OLSUN..ALLAH CÜMLEMİZE SABIRLAR VERSİN..BAŞIMIZ SAĞOLSUN...

arkadaşlar fondaki enstumental müziği arıyorum...bestecisini bilen var mı?

Gerçekten çok güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık.tüylerim diken diken oldu.Duygulandım izlerken.

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Çok GÜzel OlmuŞ Allah Razi Olsun Duyarli Bİ DavraniŞ

aziz şehitlerimiz için el ele

sayın site yönetimi sayın hackhelli kardeşlerim hepimiz türk vatandaşları türk milleti olarak bu konudaki tepkilerimizi sonuna dek sürdürmeliyiz diye düşünüyorum benim gibi düşünenler varsa dememe gerek yok hepimiz birlikte bir şeyler yapalım hackhell olarak eğer izin verirlerse bir şeyler yaparak aziz şehitlerimizi analım ve saygımızı gösterelim ben asker muayenemi olmuş tum ama bu olaylardan sonra ekrar muayeneye gittim askere bir an önce alınmak istediğimi dilekçeyle verdim
ve ben oraya gittiğimde yüzlerce kadın erkek genç yaşlı demeden askere alınmak istediklerini dilekçelerle arz ettiler bu vatanı koruma zamanı sıra bizde haydi hackhell haydi türkiye şehitlerimiz ve vatanımız için el ele saygılar mirzaxe

her girişimde gecmiyorum izliyorum..hepinize bir kez daha tesekkurler..emeginize saglık......

tek kelimeyle mükemmel ellerinize sağlık

Geri