Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hackhell yönetimine ve murat çuhadara teşekkür ediyorum.inanın tüylrim diken diken oldu.böyle kenetlenmemiz gereken zamanlarda hackhell'inde duyarlı olması çok mutlu etti beni sağolunn
Ben hiç bir sitede böyle güzel bir açılış sayfası görmedim...Emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür
ediyorum...HER ŞEY VATAN İÇİN......MEVZU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR....
Sağolun Varolun.....
elinize kolunuza saglık cok harika olmus.BU BAYRAK NE İNER NEDE BU VATAN BOLUNUR.BUNA HİÇ BİR KOPEGİN GÜCÜ YETMEZ.BURASI TÜRKİYE BİZ ATATÜRK'ÜN EVLATLARIYIZ.
icim yandı tutuştu allah biliyo ya aynı arkadaşlarım olsun aynı yerde askerlik yaparım bu cennet vatana 1 deil 10 yılda yaparım kanımın son damlasına kadar o piclerle carpış mak istiyorum istiyorum doguda askerligini yapan lar bilirler mucadele zordur arazi cokdaha zordur ama bu piclerle onlar gibi savaşmak lazım kalleşlige kalleşce sonuna kadar yok olana kadar [FONT="Arial Black[FONT="Garamond"]"][/[/FONT]FONT]