Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez...

teşekkürler dark solariz allah razı olsun hepinizden
inanın yazarken bile göz yaşları dökülüyor gözümden
iyiki hackhell gibi büyük bir ailem var iyiki varsınız
şehitlerimiz rahat uyusun bu vatan evlatları ölmediği sürece
kanınız yerde kalmıyacak ruhunuz şaht olsun...

Asker Yemini

“Barışta ve savaşta; karada, denizde ve havada, her zaman ve her yerde milletime ve cumhuriyetime, doğruluk ve muhabbetle hizmet ve kanunlara ve nizamlara ve amirlerime itaat edeceğime ve askerliğin namusunu, Türk sancağının şanını, canımdan aziz bilip icabında vatan, cumhuriyet ve vazife uğrunda seve seve hayatımı feda eyleyeceğime namusum üzerine ant içerim.”

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 29 Ekim 1938’de, Cumhuriyetin 15. Yıldönümü dolayısıyla Türk Ordusu’na mesajında şöyle diyordu:

“Türk vatanının ve Türklük camiasının şan ve şerefini, dahili ve harici her türlü tehlikelere karşı korumaktan ibaret olan vazifeni, her an yapmaya hazır ve amade olduğuna benim ve büyük ulusumuzun tam bir iman ve itimadı vardır.”

Elleriniz dert görmesin kardeşlerim....

intro çok güzel olmuş teşekkürler kim yaptıysa eline sağlık

tek kelime ile harika olmuş ellerinize sağlık.Şehit ailelerine ALLAH sabır versin bu hepimizin acısı mekanları CENNET olsun inşaallah.ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

bu güzel calışmalrınızdan dolayı allah sizden razı olsun hepimiz mehmediz sloganıyla haydi türkiyem beraberce bu amerikan yardakcılarına ve pkk köpeklerine dur demek için elimizden geleni yapalım

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!​

kardeş bunu masaüstü arka planı nasıl yapabiliriz? bunla ilgili bi çalışma yapabilirmisiniz? çok güzel olurdu yapabilirsek. inşallah böyle bi çalışma yapıp paylaşılır. tekrar emeğinize yüreğinize sağlık.

kardeşlerim hepinizden allah razı olsun gercekten cok duygulandım..

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.

mukembeLLik yakısır Her TürK'e
sitemizin gösterdiği duyarLıLık benide herkes gibi duyguLandırdı.
cok guzeL oLmus eLLeriniz dert göremsin
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN ßÖLÜNMEZ..!
KaLeşLer bnu bole bilisin

Emegi gecen herkese tesekkür ederim, mükemmel olmus , cok duygulandim.
Sehit ailelerimizin tüm Türkiye `nin basi sagolsun.

Sehitler Ölmez Vatan Bölünmez!

allah razı olsun...süper olmus...

giriş sayfamız gercekten mükemmel olmus tüylerim diken diken oldu sabah girdigimde yoktu şimdi böyle mükemmel bi sayfayla karsılastım.herkesin ellerine saglık.dualarımızda sehitlerimizi eksik etmeyelim

geçekten tek kelime ile mükemmel emegi gecen herkezin eline sağlık

(HEPİMİZ MEHMETCİKİZ,HEPİMİZ MÜSLÜMAN TÜRKÜYÜZ)

Helal olsun çok güzel olmuş açılış.. Emeğinize sağlık...

özgürlük için Çanakkale' de 250.000 şehit verdik. Bilirsiniz!
Vatanımızın bütünlüğü için herkes canını vermeye hazır. BİLİR MİSİNİZ?

250.000 were martyred for freedom in Canakkale. you know!
everyone is ready to be martyred for the unity of our motherland now. DO YOU NOW THAT?

ELLERİNİZE SAĞLIK MÜKEMMEL ÖTESİ OLMUŞ

Geri