Şehit Teğmen toprağa verildi !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AntidepresaN

New member
Reaction score
0
Şehit Teğmen toprağa verildi !

Mayın patlamasında hayatını kaybenden şehit Teğmen Demirörs toprağa verildi..

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarının döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan Piyade Tankçı Teğmen Halil Demirörs'ün cenazesi, Burdur'un Karamanlı ilçesinde toprağa verildi.

Şehit Teğmen Halil Demirörs'ün (25) cenazesi ilk olarak ailesinin evine getirildi. Cenazenin Demirörs ailesinin evinden alınarak, Karamanlı Meydanı'na götürülmesi sırasında vatandaşlar terör örgütünü lanetleyen sloganlar attılar.

Karamanlı meydanında gazetecilere açıklama yapan şehit Demirörs'ün babası Cengiz Demirörs, "Genci, yaşlısı savaşacağız. PKK'nın Allah belasını versin" dedi.

Burdur Valisi Rasih Özbek, cenaze töreninde, Demirörs ailesinin içinde birçok asker olduğunu belirterek, ailenin sabır ve metanet konusunda dim dik durduğunu söyledi ve başsağlığı dileğinde bulundu.

Kıdemli Albay Bacık'ın konuşması

Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Aydın Bacık da şöyle konuştu:

"Teğmen Halil'e mayın pususu kuracak cesareti, önünde, ardında, yanında, kim ve hangi güç olursa olsun, bulamamalıydılar. Ben Halilim diye çığrışan anasını, nenesini görmemeliydim. Halilimin can verdiği saatte güneşi karartmalıydık. Fakat fark ettirmeliydik Halilimin de yaşama hakkı olduğunu. Şeyhinin talimatıyla sözde hukuk adına iş yapanlara, yolları Diyarbakır'dan geçirenlere, realiteleri tanıyanlara, katillere ovalarda siyaset yaptıranlara. Gelin görün bir Türk oğlu, Türk çocuğunun ocağının nasıl yandığını. 'Vatan sağolsun' demedi diye garip şehit anasını alkışlayanlar, bakınız, duyun ve iyi anlayın söylediklerimi. Bak köyümdeki kıpçak anam, ölürsem bu yolda 'Vatan sağolsun' diyeceksin. Tanrım, anam bunu demezse onu değil cennetine, ahiretine bile sokma.

Takiyeyi hüner sayanlar, 'Hepimiz Türküz, hepimiz Haliliz' diyemeyenler, size inat Halil'in babası, anası, 'Vatan sağolsun' dedi duydunuz mu?"

Bacık, Mehmet Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" adlı şiirinin "Tüllenen mağribi, akşamları sarsam yarana. Yine birşey yapabildim diyemem hatırana" dizesini de okuyarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kahraman kardeşim yolun açık olsun, Allah mekanını cennet yapsın, güle güle git. Asil Türk Milleti ve asil Türk Ordusu, başın sağolsun. Ağlama şehit anası düşmanlar sevinmesin. Allah sabır versin acıların azalsın. Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin, askerinin kılıcını keskin etsin, başını öne eğdirmesin. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun."

Şehit Demirörs'ün cenazesi meydanda kılınan cenaze namazının ardından Karamanlı Şehitliği'nde toprağa verildi.

Kaynak

Tüm şehitlerimize Tanrı'dan rahmet diliyorum..Tanrı Türkü Korusun ve Yüceltsin diyen Jandarma Kıdemli Albay Aydın Bacık' komutanımızı yürekten kutluyor ve destekliyorum.. Ağzınıza sağlık Albayım!

Şehidim, emanetin şerefimizdir!

Allah rahmet eylesin.
Yakınlarınada sabır ihsan etsin İnşaallah

Allah rahmet eylesin
Ailesine sabır eylesin
Şehitin şehidlik mertebesini Allah kabul etsin...amin

başına gelmeyen bilmez... Allah sabır versin ailesine. birileri takiye kurar .. .erefsizler.. neyse..

allah ailesine sabır ihsan eylesin ne diyelim geçmiş olsun.

Allah Rahmet eylesin..
Elbet bunu yapanlar er yada geç cezasını bulur..

Şehİdİmİze Rahmet Yakinlarina BaŞ SaĞliĞi Dİlerİm..

Yeter Artik Bu İlletİ Durdurun !!!

Yakınlarına Başsağlığı Diliyorum Mekanı Cennet Olsun...

Oğlun Şehit... çatma kaşını Anne,
Metin olda dik tut başını Anne,
Gel; öp... kokla... mezar taşımı Anne,
Akıtma gözünden yaşını Anne!

Olsada bu dünyada gönlün ezik,
Eğilme kimseye tut başını dik!
Bu duygular bize tanıdık bildik,

Ölüm vaktin gelsin kavuşacağız,
Albayrak altında buluşacağız...
Mahşerde birleşip sarılacağız,

Bitmedi soysuzlar ona yanarım,
Dökülen bunca masum kana, yanarım.
Öldüğüme değil sana yanarım,

Bizler bedeni olmayan diriyiz!
Şanlı Peygamberin Askerleriyiz,
Kanımızla vatanın vergileriyiz,

Ya devlet başa ya kuzgun leşe!
Vermeyiz kimseye vatanı beleşe...
Hele hele üç beş soysuz gebeşe,

Siyasiler çıkar adlı oyunda,
Oyunlar oynandı hep bizim kanda!
Babam, gardaşlarım, yarim bir yanda,

Oyunlar oynanıyor kanımızda,
Feryatlar kopar yürek kapımızda,
Cenazede olurlar yanımızda,

Sen Şehit Anasısın gurur duy Anne,
Bugün bizim için hem şölen hem toy Anne,
Türk: tarihe yön veren o asil soy Anne,
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ağlamayacaksın sen bebeğim...Gelecek bu pırıl pırıl aydınlık ülkede senindir bu Şehitlerimiz senin için şehit oldular...senin gibi 100 binlerce yavrumuz için sevdiklerinden ayrıldılar....

Ağlama sen Anam Bacım ağlama yüzündeki Al bayrağın renkleri için gitti o yiğitler...Sen ve senin yavrun ağlamasın ki onların ruhları Cennetten tebessümle baksınlar...

Ağlamayın siz....Ülkemizde leş olan bu namussuz vatan hainleri bire kadar yok edilecek...

Ağlamayın siz..bakmayın onların yaptıkları leş mezarlıklarına buralara diktikleri çaput parçalarına...Bakıpta benim gibi yanıp kavrulmayın..

Ağlamayın siz...ATATÜRK ün gençliğe hitabesinde vatanın satılmak isteneceği hainler olacağı hep yazıyordu....

Ağlamayın siz Türk var olduğundan beri hep ağladınız yeter artık......

Adamım ben adam diyen her yiğidin bu namus davasına sıkı sıkı sarılacağı zaman geldi...Heyhat belki de gelip geçti...

Ağlamayın siz...Ağlamayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri