Şehit CenaZeLeri Ve TavSiYeLer

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Şehit cenazelerine katılacak olanlara tavsiyeler:

- Bundan böyle cami avlusunda değil, AKP iktidarından önce yapıldığı gibi, caminin dış kapısında gösteri yapılacak. “Yaşasın Tayyip, Varolsun AKP” diye bağırılacak.

- Ülkemizde “türban sorunu” son 4.5 yıl içinde çözüldüğü için, bu konu gündeme getirilmeden, “burka takmayan kafirdir” diye bağırılacak.

- Sadece Cuma namazları sonrasında değil, her namaz vaktindan sonra ama özellikle yatsıdan sonra slogan atılacak. “Ordunun görevini yapmadığı” yüksek sesle haykırılacak.

- Caminin çevresindeki geniş alanda hep bir ağızdan “minareler süngümüz, kubbeler miğferimiz” marşı söylenecek.

- “Minareler süngümüz” marşından sonra, “Hilmi Paşa, Hilmi Paşa, Sen çok Yaşa” ağıtı hüzünlü bir sesle söylenecek.

- Kalabalıklara “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” sloganının MHP’ye yakıştığı ve sloganın yanlışlığı anlatılacak.

- İsteyenler, şehit tabutlarının arkasından yürürken, “Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda” şarkısını “mahur makamında” söyleyecek.

- Şehitler toprağa verilirken, Barzani-Talabani-Öcalan-Rice-Bush aleyhinde slogan atmak ayıp karşılanacağından, bütün sloganlarda Deniz Baykal suçlanacak. “Katil Baykal” demek serbest. Hatta, “Katil Erkan Mumcu, katil Ağar, katil Bahçeli” de denebilir; sakıncası yok. Yeter ki “Katil iktidar” demek gibi bir densizlik yapılmasın.

- Şehit yakınlarının kulaklarına fısıltıyla “vatan sağ olsun demeyin” biçiminde tavsiyelerde bulunmak caizdir.

- Kendinize cennette bir yer bulmak istiyorsanız, bu tavsiyelere uyacaksınız. “Şehitlik mertebesine ulaşmış kadar” olursunuz yani.

Şakir Süter - Akşam​

Şehit Cenazelerinde polis kameralarıyla çekim yapanları , anlayamıyorum . . .

ben iste bunu anlamıyorum. sen siyasetci degilmisin kardesim? halkın senin hakkındaki dusuncelerini ozgurce anlatabilmeli. eger sen ona dava acma hakkını kendinde goruyorsan kaldır dokunulmazlıgını hadi bakalım el mi yaman beymi...

_KeMaLiST_' Alıntı:
ben iste bunu anlamıyorum. sen siyasetci degilmisin kardesim? halkın senin hakkındaki dusuncelerini ozgurce anlatabilmeli. eger sen ona dava acma hakkını kendinde goruyorsan kaldır dokunulmazlıgını hadi bakalım el mi yaman beymi...

SANA KATILIYORUM KANKA ne cennet gitmek istıyorsanız yapın falan Ne alakası var

Tam RTE beyimizin düşünce sistemini ortaya koymuş.

Çok saçma amacı belli bir yazı.Hani tribünlerde söylenen tezahüratlar gibi,isimleri
değiştir aynı tezahüratı sen yap,senin olsun.Bizde şimdi isimleri değiştirip aynısını yazsak
(olumlu tarafından) nasıl olur?
cenazede bağırılmaz,sessiz olunur.Peygamber efendimiz HZ.MUHAMMED S.A.S önünden gayri müslim cenazesi geçerken ayağa kalkarmış,cenazeye saygı böyle olur.sen görevini
yap ondan sonra kime bağırıp,hakaret edeceksen geç parti binasının önüne çelenk bırak,
açıklama yap,şikayet et,yumurta at ama yerinde yap CAMİDE MEZARLIKTAdeğil.
yazarımız cennetten hisseli arsa satışınada başlamış,hayırlı işler diliyorum.

Geri