Şehit Cenazeleri Öğrencilerin Tiyatro Konusu Oldu

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Güneydoğu'daki terör olayları ve terör operasyonlarında şehit düşen askerler Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da bir ilköğretim okulunun öğrencilerine tiyatro konusu oldu. "Vatan sağ olsun" isimli 2 perdelik tiyatro oyununda fon müziği eşliğinde öğrencilerin omuzlarda taşıdığı şehit cenazeleri sahnesinde birçok izleyicinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

sehit-cenazeleri-ogrencilerin-tiyatro-konusu-oldu_o.jpg

Güneydoğu'daki terör olayları ve terör operasyonlarında şehit düşen askerler Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da bir ilköğretim okulunun öğrencilerine tiyatro konusu oldu. "Vatan sağ olsun" isimli 2 perdelik tiyatro oyununda fon müziği eşliğinde öğrencilerin omuzlarda taşıdığı şehit cenazeleri sahnesinde birçok izleyicinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Esentepe Mehmet Akar İlköğretim Okulu öğrencilerinin Antakya Kültür Merkez'indeki tiyatro etkinliğinde öğrencilerin gösterdiği performans uzun süre ayakta alkışlandı. Öğrencilere vatan millet sevgisinin verildiği ve milli birlik ve beraberlik şuurunun anlatıldığı tiyatroyu izlemeye gelenler arasında Hatay Vali Yardımcısı İsmail Kara, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yasir Güler vardı.

Antakyalı tiyatro yönetmeni ve oyuncusu Sabri Yetişen`in hazırlayıp yönettiği tiyatro oyununu Süleyman Çalışkan düzenledi.
(Cihan Haber Ajansı)

Bu çocuklara helal olsun valla ! :clap

Geri