Şehİtler Ölmez

Ben Hiç Bir Şehit Cenazesinde 10.00 lerin Yürüdüğünü Hatırlamıyorum
Olsa Olsa 1.000 ler Yürümüştür Maalesef...
Neyse Uzatmaya Gerek Yok Canları Sağ Olsun...
Yürüyenden de Yürümeyenden de Allah Razı Olsun...

ALpMontana' Alıntı:
onLarın asıL amacı
oLeni anmak deıl bırlıgı bozmak celıskıye comak sokmak chaıL ınsaLarı yonlendırıyorlar
! |͇̿C͇̿¤͇͇̿̿̿ | !

saddamın son sözleri geldi aklıma birliği koruyon demişti halkına ne ilgisi var diyeceksiniz belki ama ben birliği korumak gerçekten önemli kendi içimizde anlaşamazsak kimseyke mücadele edemeyiz

bu cinayette senaryoyu tam bilmesek de başkalarının parmağı olduğu açık
o yüzden basının çıkardığı haberlere takılmamak lazım aslında....tek kötü tarafı basının her kolpasına inanan cahil insanlardır heralde fakat onlarında az sayıda olduğunu düşünüyorum

ya anLatmak ıstegımı soyleyemedım
bu ulkede baska sıyası oLumLerde oLacak ama bunLardan raunt kazanmak ısteyenLere wermeyelım
sımdı Dink.oLdurldu beLkıde bunharca kahtedıLdı!
sımdı bu kısinın dehap ıLe ne aLakası war
herhalde yok
ozman dehap rawunt kazanıor
egerkı warsa kı dusunmek ıstemıyorum
TARAFSIZ basın nerde? ozamn

bu cıkarcılara prım yatrıranLarda bu uLkenın ekmehgını yıor senın benım gıbı calısıor normal sartda yasıor
acab cıkarları ne ?

Hem de DİNK’ ten sadece bir gün önce,
Ama sen ne duydun, ne gördün, ne de umursadın…

Burası Koyar be insana!!!

elmirim harika olmuş acaip duygulandım...bu vatan ne yapsa ödeyemez bunca şehidin hakkını...allah ruhlarını şad etsin binlerce kez razı olsun onlardan....

Çok güzel ve anlamlı emeğine sağlık

ŤêΧâŠ' Alıntı:
Bir kez bile manşet de olmadım ya o gül yüzümle gazetelere,
İşte EY KOCA DÜNYA BEN ASIL O GÜN ÖLDÜM…

Şehitlerimizi anmayanlar utansın...

çookk güzel yazmışın be kardeşim ...

katılıyorum ....

Türkiyedeki medya gruplarının yüzde sekseni masonların elindeyken şehitlerimizi rahmetle anacaklarını hiçbir zaman düşünmedim.
Gün gelir o medya maymunlarından bununda hesabı sorulur. Gerekirse bu mücadele içinde şehitler veririz.
Ancak malum suikast bizlere allah'ın bir emaneti olan gayri müslim bir vatandaşa yapılmıştır. Eğer bu insan vatan haini ise hukuki yolla mücadele edilir gerekirse idam edilir.
Ogün samast gibi kendini bilmezler bu faturayı türk milliyetçiliği adı altında kesemezler ancak kendi gaflet ve cahilliğindendir yapılan eylem.
Atalarımızın fermanlarla sabitlediği can ve mal güvenliğini hiçe sayan bu davranışın milliyetçilikle uzaktan yakından alakası yoktur.
Türkiye düşmanları cenazeyi fırsat bilinerek düşmanlıklarını kusmuşlar, ve en büyük türk düşmanı mason medyamızda bir taraflarını bayrak etmekten geri kalmamıştır.
Fakat ne büyük gaflettirki bu paçavralar milletimiz tarafından ciddiyetle okunmakta verilen paralarla desteklenmektedir. İşte bizim asıl kaybımız budur.

değiL mi bunca çiLenin sonu bir avuç toprak..
öLümden yana korkum yok tek korkum unutuLmak..

bağLı buLunduğum kışLada komando heykeLinin aLtında yazıyordu bu sözLer..

CümLe şehidimize Allah Rahmet EyLesin..
RuhLarı Şad oLsun

arkadaşlar işlerim dolayısıyla bi süre forumdan uzaktım, o yüzden yazılan mesajlara cevap veremedim...

iyi niyetli ve iyi dileklerini yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ama siyasi propaganda falan yazan kişiler tek bi lafım var;

ZORUNA GİDENİN, BORUSUNA GİTSİN....

helal be sana kuzi....
ellerine sağlık.....

ALLAH ŞEHİT ailelerine yardım etsin... çok zor çekmesi....

KardeŞ YÜreĞİne SaĞlik...Ülkeyİ Bu Hale Getİrenler Utansin...hangİ Şehİt HatirlanmiŞ Kİ "kadİr Aydin" Unutulmasin....

Bu sehirde kalirsam eger,Yasamak Beni yaralar,Buz gibi eridi
dostluklar,Aynalara bakmaz oldu insanlar:
Kanim TURK, soyum TURK,bugunum TURK, ruhum TURK, durusum TURK,
bakisim TURK. TURK oglu TURKum. Hepimiz ermenyiz diyenlere duyurulur
“HEPIMIZ MEHMETCIGIZ” BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU. HER YIL ONBINLERCE
SEHIT VERIYORUZ HANGIMIZ YURUDUK!!

rahat uyu ŞEHİDİM elbet gün gelecek intikamın alınacak.
Dişe diş kana kan İNTİKAM İNTİKAM!

Geri