Şehİtler Ölmez

elmir

New member
Reaction score
0
ŞEHİTLER ÖLMEZ

Hrant DİNK’ in ölümünden sonra yaşananların ardından, VATAN’ı için (adını bile sonradan öğrendiğim) DİYARBAKIR Lice’de şehit olan J.Komd.Astsb.Kd.Çvş. Kadir AYDIN’a ithafen yazılmıştır. Ruhun şad olsun.

EY KOCA DÜNYA BENDE ÖLDÜM

Ey koca dünya bende öldüm,
Belli ki hiç birinizin haberi yok,
Hem de DİNK’ ten sadece bir gün önce,
Ama sen ne duydun, ne gördün, ne de umursadın…

Ölümümden hemen sonra kameralar gelmedi oraya,
Halk’ta toplanmadı ellerinde karanfil ve mumlarla,
Hiçbir devlet büyüğü ve Amerika’da kınamadı ölümümü,
Ve yazmadılar adımı mezar taşımdan başka, hiçbir yere…

Hâlbuki benim adım öz ve öz Türkçe idi,’’ Kadir AYDIN,,
Okunması, söylenmesi ve yazılması onunkinden daha kolaydı,
Ama anmadı beni babamdan gayrı kimse, onu andıkları gibi,
Ve yazılmadı başka hiçbir yere adım, anamın yüreğinden başka…

Ben gencecik fidandım, daha hiç tomurcuk vermemiş,
Ve soldurdular beni Lice’de, hayatımın baharında,
Beni de vurdular, ben de öldüm, bilmem duydunuz mu? Ama
Bulamadılar beni vuranları 32 saatte, belki de hiç aramadılar…

Ben kendi vatanımda, vatanımı vatansızlardan korumak için öldüm,
Ben Türk’tüm, adım Türkçe, ama öğrenemedi adımı hiç kimse,
Bir kez bile manşet de olmadım ya o gül yüzümle gazetelere,
İşte EY KOCA DÜNYA BEN ASIL O GÜN ÖLDÜM…

’’Sitemim Hrant Dink’ e veya Ermeni Cemiyetine değil,
onlara bizden çok değer verenleredir.’’

Oğuz KARADUMAN

Bir ermeni öldü, 10binler yürüdü.Yılda 10binlerce şehit veriyoruz, hanginiz yürüdünüz? Allahtan rahmet diliyoruz bütün şehitlerimize... Türkün Türkten başka dostu yoktur.Bunu aklınıza kazıyın, neyin kimin peşinden gittiğinizi unutmayın...

elmir yüreğine sağlık

rahat uyu şehidim. rabbim şehitliğini kabul eder inşallah.
o güzel ismin, ülkemin yalaka medyasının manşetlerinde anılıcağına, ikiyüzlü medyanın manşetlerinde anılıcağına, istikrarsız masabaşı milliyetçilerinin, kirli dudakları arasında anılacağına, varsın tertemiz anacığının yüreğinden öte gitmesin.

hala nasıl anlamıosunuz ben anlamıorum,mehmetçikler bi amaç uuruna ölüo dağlarda,lanet olası pkk dan ülkemizi korumak ve kurtarmak için,ama hrant dink ne için öldürüldü ne amaç uuruna,işte siz bunu anlamıosunuz,elbette herkes üzülüo şehitlerimize ama bunu bile siyasi propaganda çevirmeyi çok gzl beceriosunuz...

turkiyem.gif

and1' Alıntı:
hala nasıl anlamıosunuz ben anlamıorum,mehmetçikler bi amaç uuruna ölüo dağlarda,lanet olası pkk dan ülkemizi korumak ve kurtarmak için,ama hrant dink ne için öldürüldü ne amaç uuruna,işte siz bunu anlamıosunuz,elbette herkes üzülüo şehitlerimize ama bunu bile siyasi propaganda çevirmeyi çok gzl beceriosunuz...

burda kimse siyaset yapmıyo,bi şiir üzerine yorumlarımızı yapıyoruz,anılması gerekenlerin neden baş sayfalarda olmadığını konuşuyoruz ama eğer dersen ki bu bi siyasi propagandadır, BEN EN UÇ SİYASİ PROVAKATÖRÜM...

and1' Alıntı:

Sen bana hrantın ölümüne neden olduğu ve önderi olduğu propaganda dan bahset? 2 haftadır konuşulanlara bak ? ıraktaki ölen Türkmenlerden bu kadar söz edilmedi ölen hiç bir şehitten bu kadarbahsedilmedi filistinde ölen çeçenistanda ölen kardeşlerimizden bu kadar bahsedilmedi.Bu ölümlerin sebebi siyasi bişi değilmidir ? Tek kişinin önemsiz bedeni bu kadar çok ilgi görürken vatanını soyunu korumaya çalışan kardeşlerimiz neden bu kadar konuşulmuyor onlar için neden bu kadar onbinler toplanıp haklı direnişlerini destekleyen birşey yapmıyor. Kardeşim bu bir siyasi propaganda değildir. Bu tamamen Lanet medyanın bu insanları kandırmasına karşı yapılan bir tepkidir. Devam da edecektir

onLarın asıL amacı
oLeni anmak deıl bırlıgı bozmak celıskıye comak sokmak chaıL ınsaLarı yonlendırıyorlar
nedemek hepımız ermenıyız
EZAN SESİ ILE ADIM OKUNDU BENIM
sarapla kutsal du ıle deıl
onun ıcın;
υуαη тüяк єνℓα∂ı υуαη σтυz кυρσηα αℓıηмα∂ı вυ Vαтαη!!! |͇̿C͇̿¤͇͇̿̿̿ | !

and1' Alıntı:

bana bak şimdiye kadar hiç bir mesaja beni çok sinirlendise bile sert bir uslupla cevap vermedim şimdiye kadar. reel hayatta dahil. kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterdim ama her insanın bir bam teli vardır. yanlış konu üstünden pirim yapmaya çalışıyorsun. ne demek istediğini anladım. hemde çok iyi. nasıl bukadar emin bir genelleme yapabilirsin. herkesin ne görüşte olduğuyla ilgili.

herneyse devam etmicem. yine efendiliğimden taviz vermicem. sana tavsiyem bu konuda ortalığı kızıştırma. çok istiyorsan tartışma çıkarmak. aç başka konuda tartış. bize saygın yok. bari vefat eden şehide olsun. madem biz şehidin üstünden siyaset yapma alçaklığına. girmişiz sen sen ol ozaman bize cevap vererek. bu alçaklığa ortak olma.

Bir Ermeni Öldü 10.000 ler Yürüdü.
10.000 lerce Şehit Verdik Hanginiz Yürüdü

Ne Dinsiz Türküm Ne Soysuz Müslüman
İkisindende Rabbime Sığınırım EL-AMAN
Müslümanım Türküm Kur anımdır Tek Rehber
Kalbimde İman Dilimde Tekbir Alahu Ekber...
S.F.K

Öncelikle bu vatan için ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına sabır dileyerek başlamak istiyorum.Ayrıca çatışmalarda Gazi kalanlara da tüm millet adına teşekkürü borç bilirim,onlara verilen devlet desteğinin azlığından dolayı da utancımı asla saklayamam.

Şehitlerimize vermemiz gereken önemin
Hrant Dink'in ölümünün ardından bazı çevrelerin hatırlarına gelmesi ilginç bir nokta.

"Bir Ermeni öldü, 10binler yürüdü.Yılda 10binlerce şehit veriyoruz, hanginiz yürüdünüz?"

diye saçma sapan laflarda var!:mad:
Ben şehit cenazesine katıldım bir şehit yakını olarakta üzüntüyü ama aynı zamanda haklı gururunuda yaşadım.

Ama içim kan ağlıyor şehitlerimizi siyaset malzemesi yaptıklarını gördüğümde:mad:
bir Şehit cenazesinde kaç binler yürüyor gidip görün
böyle şeyleri laflarla dinlemenizi değil gidip görüp o üzüntüyü yaşayan insanların içinde bulunarak bizzat gözlemlemenizi ve orda Şehidimizin ruhuna bir dua okumanızı tavsiye ederim.

Biz vaktimizi başkalarının laflarıyla insanların milliyetçiliğine sataşacağımıza
insanların milliyetçi duygularını utanmadan kullanarak bi yerlere gelmeye çalışanların, e-maildan msnden fişmekan yerde herkese yolların diye dağıttıklarını papağan gibi tekrarlayacağımıza;

Bu vatana millete yarar birşeyler yaparım diye düşünerek vakit geçirmeyliyiz.

Unutmayın ki;

Ülkemizi kuru söylemlerle değil, gerçek hareketlerle daha ileriye götürebiliriz.

Ne Demelİ Kİ

Burası Türk olmayı söyleyenin faşistlikle suçlandığı ülke,
Burası Milliyetçiliğin suç olduğu ülke,
Burası AB ve ABD uğruna vatanını kanını akıtan ülke,
Burası parçalanmış, bitmiş tükenmiş bir ülke,
Burası şehidini unutmuş ERMENİ olmuş bir ülke

DEĞİL

Burası Türk'ün TÜRK olduğunu söylemekten çekinmediği, gerektiğinde bu vatan uğruna 1000 kere ölümü göze alabilecek babayiğitlerin koç yiğitlerin ŞEHİT OĞLU ŞEHİTLERİN MEMLEKETİ. Hrant DİNK in öldüğünü öğrendiğimde üzüldüm ama şuan şu sözleri HRANT DİNK için değil sonraki olaylarda HEPİMİZ HRANT'ız HEPİMİZ ERMENİ'yiz diyenlere cevabım.

HEPİMİZ TÜRKÜZ, HEPİMİZ OGÜN SAMAST'ız

Anlatmak İstediğim Anlaşılamamış...
Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ iyi güzel de "Hırant Dink'in" Cenazesinde Yürüyen Yurttaşlarımız Neden
İnsanlarımız, Askerimiz, Polisimiz Şehit Edildiğinde Yürümedi. Bunu Anlatmaya Çalışıyorum.

"Bir Ermeni Öldü 10.000 ler Yürüdü.
10.000 lerce Şehit Verdik Hanginiz Yürüdü" Derken Bunu İfade Etmeye Çalışıyorum, Neden Arkasından Yürüdünüz Diyerek Sorgulamıyorum İnsanları.
Umarım Anlaşılmışımdır.

FoFeR' Alıntı:
Anlatmak İstediğim Anlaşılamamış...
Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ iyi güzel de "Hırant Dink'in" Cenazesinde Yürüyen Yurttaşlarımız Neden
İnsanlarımız, Askerimiz, Polisimiz Şehit Edildiğinde Yürümedi. Bunu Anlatmaya Çalışıyorum.

"Bir Ermeni Öldü 10.000 ler Yürüdü.
10.000 lerce Şehit Verdik Hanginiz Yürüdü" Derken Bunu İfade Etmeye Çalışıyorum, Neden Arkasından Yürüdünüz Diyerek Sorgulamıyorum İnsanları.
Umarım Anlaşılmışımdır.

o cenazede yürüyen 10000 den fazla kişiden kaç tanesi Türk ırkına mensup???
alayı Ermeni

şehit cenazelerinde de 10000 ler yürüdü
yürümeye de devam edecek(ben yürüdüm gururla yürümeye de devam edicem isterse 10 kişi isterse 3 kişi yürüsün umrumda değil
içimizde yüreğimizde sevdamız, acımız,gururumuz)

tarsus99' Alıntı:
Burası Türk olmayı söyleyenin faşistlikle suçlandığı ülke,
Burası Milliyetçiliğin suç olduğu ülke,
Burası AB ve ABD uğruna vatanını kanını akıtan ülke,
Burası parçalanmış, bitmiş tükenmiş bir ülke,
Burası şehidini unutmuş ERMENİ olmuş bir ülke

DEĞİL

Burası Türk'ün TÜRK olduğunu söylemekten çekinmediği, gerektiğinde bu vatan uğruna 1000 kere ölümü göze alabilecek babayiğitlerin koç yiğitlerin ŞEHİT OĞLU ŞEHİTLERİN MEMLEKETİ. Hrant DİNK in öldüğünü öğrendiğimde üzüldüm ama şuan şu sözleri HRANT DİNK için değil sonraki olaylarda HEPİMİZ HRANT'ız HEPİMİZ ERMENİ'yiz diyenlere cevabım.

HEPİMİZ TÜRKÜZ, HEPİMİZ OGÜN SAMAST'ız

ogün samast Türk değildir,katildir.
çünkü gerçek Türk katil değildir.

gerçek Türk vatanını milletini zor duruma sokmaz
gerçek Türk dürüsttür,vatanı milleti için çalışır,abileri için değil
gerçek Türk ruhunda hisseder, gerçek Türk faşist değildir
gerçek Türk kanunlara saygılıdır, anarşist değildir.
gerçek Türk katil değildir,insandır.

Ne Mutlu Türk'üm diyene!

Onu bunu bilmem...Bunca olan yürüyüş ve sloganların ne amaçlı olduğunu anlamak zor değil...

Paylaşım için saoalsın dostum...

Geri