ŞEHİT ve PKK'lının Annesi Aynı Karede

bugün türkiye bu haldeyse sizin gibi insanlar yüzünden bu hale gelmiştir
Bir annenin çoçoğu şehit düştüğü zaman senin ve diğrelerinin ciğeri yanmaz ateş düştüğü yeri yakar
bu yüzden başka anaların ciğeri yanmasın diye bir adım atılmış
Tabi burdan yorum yazmak kolay
nede olsa sizin ciğeriniz yanmamış

Bir annenin çoçoğu şehit düştüğü zaman senin ve diğrelerinin ciğeri yanmaz ateş düştüğü yeri yakar

askerlik yaptin mi bilmiyorum.. fakat o daglarda ben 18 ay vatani gorevimi yaptim.. silah arkadaslarimi kaybettim.. vuruldum.. o annenin yaptigi sehit ogluna ve diger sehitlere ve ailelerine yapilan bir hakarettir.. bir gun seninde oglun olurda askerde o serefsizler yuzunden olurse ozaman da ayni yorumu yapabilicekmisin? gidip senin oglunu sehit eden kahp nin annesine babasina sarilabilicekmisin ?

hangi şehit ailesi böyle bir adım istemiş bu olay şehit ailelerini bir kez daha yıkımıştır.
evlatları bu ülke için canını vermiş hükümetin yaptığına bak şerefsizleri takmış koluna gezdiyor yuh.
yazık şehitlerimizin kemikleri sızlıyor.

10 Kasım 1938' den bu yana Atatürk her yerdedir. Bakmayı isteyene..

Sorun terörün atılım yapmış olduğu falan değildir.
Teröre amerika yardımı kesilmedikçe hep atılımı olacaktır.

Hafızanızı yoklayın.

Trtşeş
Özerlik
Yeni devlet
Şehit=kelle
Pkk açılımı
terörist aileleri
vs vs. bunları o kadar çoğaltabilir ki

Daha önce böyle şeyler duydunuz mu?
Duyduysanız hangi ütopik eserden alıntı acaba???

askerlik yaptin mi bilmiyorum.. fakat o daglarda ben 18 ay vatani gorevimi yaptim.. silah arkadaslarimi kaybettim.. vuruldum.. o annenin yaptigi sehit ogluna ve diger sehitlere ve ailelerine yapilan bir hakarettir.. bir gun seninde oglun olurda askerde o serefsizler yuzunden olurse ozaman da ayni yorumu yapabilicekmisin? gidip senin oglunu sehit eden kahp nin annesine babasina sarilabilicekmisin ?
ben askerlik yapmadım ama emin ol senin çektiklerinin 1000 katını çekmişiz

10 Kasım 1938' den bu yana Atatürk her yerdedir. Bakmayı isteyene..

Sorun terörün atılım yapmış olduğu falan değildir.
Teröre amerika yardımı kesilmedikçe hep atılımı olacaktır.

Hafızanızı yoklayın.

Trtşeş
Özerlik
Yeni devlet
Şehit=kelle
Pkk açılımı
terörist aileleri
vs vs. bunları o kadar çoğaltabilir ki

Daha önce böyle şeyler duydunuz mu?
Duyduysanız hangi ütopik eserden alıntı acaba???

sadece ekleme yapacagim.. birtek usa destegi yoktur avrupa canada israil ermenistan iraq ve gizliden araplar.. bunlarin destegi kesilirse pkk bitme asamasina gelir ama destekleri kesilmedikce.. akp bunlarin kolesi olmaya devam ettikce.. ve akp zihniyetindeki partiler siyasette oldukca.. teror asla bitmez.. aksine dahada siddetlenir

ben askerlik yapmadım ama emin ol senin çektiklerinin 1000 katını çekmişiz

hayirdir ne cektin ? bir sole bakalim ? bizde bilelim.. neden terorist annelerini savundugunu ?

bu şerefsizler kapı kapı dolaşıp(üstelik hükümetide koluna takıp) milletle dalga geçsin diyemi verdik yazık.ama buda danışıklı döğüşe benziyor gerçek bir şehit ailesinin değil evine gitmek kapısının önünden bile geçemez.

İkiside AnadoLu İnsanı. Birininki Vatan Savunmasında Şehit OLmuş, Biri ÇakaLLık Yaparken Gbermiş. Aynı Karede OLmaLarı Çözümü Geitrmez.

dostum pkk lının annesını anadolu ınsanı kategorisine katamıyorum

sadece ekleme yapacagim.. birtek usa destegi yoktur avrupa canada israil ermenistan iraq ve gizliden araplar.. bunlarin destegi kesilirse pkk bitme asamasina gelir ama destekleri kesilmedikce.. akp bunlarin kolesi olmaya devam ettikce.. ve akp zihniyetindeki partiler siyasette oldukca.. teror asla bitmez.. aksine dahada siddetlenir

hayirdir ne cektin ? bir sole bakalim ? bizde bilelim.. neden terorist annelerini savundugunu ?

emin ol ki anlatsam bile anlamak istemiyeceksin

Evet Atatürk ölmedi yüreğimde yaşıyor, o başka bir mewzu ama medet ummaktan wazgeçiniz ..

Ben asla Akp yandaşı olmadım we asla sawunmam, demek istediğimi anlayamadınız sanırım, lütfen bana deyiniz ki şu anda iktidarda başka bir parti olsaydı durum böyle olmazdı, bende kahkahalarla güleyim =)

hepsinin aynı bilmem neyin soyu olduğunu çok iyi biliyorum, o yüzden sizin gibi hayallerde gezgin değilim we oy da kullanmıyorum .. kendi ağzınızla söylüyorsunuz ABD desteği kesmedikçe pkk tam gaz dewam diye, o zaman size nerden geliyor bu iyi niyet anlayabilmiş değilim ..

bunları düşündükçe sinirleniyorum, sinirlendiğim için forumda bu konulara girmem çok nadirdir, kendi kendimi banlayacak duruma gelmeden önce post atmayı kesiyorum ..

Olay Irak'dan çekilen ABD'nin Irak'ın kuzeyinde sorun istememesi üzerine pkk'yı sivilleştirme çabasıdır. Tüm bu açılım ve saçılım bundandır. Bu kucaklaşma olayıda kamuyu kandırmak için söylenecek yalanlar silsilesinin başlangıcıdır.

senin bahsettigin tarihlerde zaten bu olaylar olmadan once abdullah ocalan ve beraberindeki 14 kisi daga cikmis eskiyalik yapmistir yani suc islemistir.. beraberinde abd nin destegiyle orgutlesmis dag kadrolarina bir cok insani katmis askerlerle catismaya girmislerdir.. bunun uzerine tsk orgute destek veren yerleri tek tek belirlemis ve baskinlar duzenlemistir.. bu baskinlarda kurt halki minicik cocuklarini kullanip tsk personeline yani askerlerimize tasli sopali saldirilar duzenletmistir.. yer yer catismalar olmus olaylar iicene buyumustur.. sonucunda da butur olaylarin olmasi gayet dogaldir.. o tarihlerde ve suanda bile dogu guney dogu bolgelerinde vergi kacakciligi.. kacak mal ticareti.. uyusturucu ticareti silah ticareti son surat devam etmekte ve bu eylemlerden kazanilan gelir pkk ya gitmektedir.. o tarihlerde bile her evde en az iki keles.. ve el bombalari her turlu silah muhimati vardi suanda da her evde ayni sey surmektedir.. saygilarimla

вiziм aмвLємiмizdєкi γıLdız вüтüη γıLdızLaяa вєdєL . Çüηкü вiziм γıLdızıмız aγLa вєяaвєя.
.

+1914

2nkuu81.jpg

Osmanlı zamanında Kürdistan ve Lazistan ifadeleri var..

Neden böyle denmiş düşünmek lazım.Eğer böyle denmese Lazistan olacak RUMistan ve Kürdistan olacak Ermenistan

Bugün PKK bir Ermeni hareketidir.Türkiye AB ye girerse Avrupadan gelen Ermeniler aynen yahudilerin Filistinde toprak alıp devlet kurmaları gibi Güneydoğu da arazi alıp Büyük Ermenistan devleti hayalleri içindedir.

Apo'nun anası da babası da Ermeni yetimidir.

Bulundukları mıntıkada Ermeni olmadığı için Kürtçülük'ü dava eder görünüyorlar.Halbuki Kürtler Irakta hükümet oldukları halde PKK nın bu işi bırakması gerekmez miydi davası Kürtçülük olsa?Talabani ve Barzani bile belli ölçüde PKK yı dışlıyor.Çünkü davaları bir değil.PKK,ASALA davasını taşır tek farkı PKK kendini Kürt diye kılıflandırır.

Ermenilerin talip olduğu mıntıka,yahudilerin kadim mefkuresi olduğundan (Arzı mevud) yahudiler PKK ya pek sıcak bakmaz.Bunun misali Apo'yu bizimkiler Kenya'dan değil,Tel Aviv den almalarıdır.Ama Türkiye Ortadoğu'da bir süper güç olmasın diye de el altından PKK'yı destekler.Çevik Bir Apoyu suikastten kurtarması boşuna değil...

Yahudi planlarını bilmeden,bir memleketi yönetmek gaflet içinde yüzmektir.

Mayınlı arazi işine Baykal-Bahçeli ikilisinin karşı çıkması da boşuna değil.Çünkü emir büyük yerden.

Cennetmekan Abdülhamid Han Hzlerinin ihdas ettiği Bulgar-Yunan çatışmasından(bkz kiliseler meselesi) ibret alanlar,mayınlı arazinin Ermeni-yahudi çatışmasında rol oynayacak bir oltadaki yem olduğunu anladılar.

Ama biz de aklı evvel,kafatasçı denyo çok.

Şimdi bu yazılardan sonra sözün özü,Osmanlı eyalet sistemi ile İslam birliğini tesis etmişti.Biz de 90 yıllık Kürt kardeşlerimizle olan çatışmayı ancak İslami bir kafaya bürünerek çözebiliriz.Bu da İslam birliği ile olur.Bu bağlamda Kürtlere verilen bu haklar zaten ecdadın verdiği haklardı.

Bunu bir hikaye ile bitirelim

Adamın biri Yemen e askerliğe gitmiş para kazanmak için.Ha bugün ha yarın memlekete geri geleceğim derken orada uzun zaman kalmış.Bir gün karavana yıkayan gençlerden biri gözüne çarpmış demiş ki:

-Adın ne

Ahmet

-Ben de Mehmet

-Nerelisin?

Falan yerliyim.Sen?

-Ben de

-Hangi köyündensin

Filan.Sen?

-Ben de.Ula eviniz nerededir orda?

Dereye karşıdır.Senim

-Benim de.Ula annenin adı Havva,babanın adı Ademmidir?

Evet

-Uy gurban olam sağa.Biz kardeşiz..

Meğer askere gitmeden evvel ki küçük kardeşi büyümüş,Yemene askere gelmiş..

Türkle Kürd ün böyle kucaklaşmasını bekle bu ise İslam ile olur

hainliğinizin sebebi bumudur yoksa genlerinizdemi var?
hiç bir sebep ama hiç bir sebep bu kadar masum insanını akıtmaya gerekçe olamaz.
bebekleri bile katletmiş onun bunun maşası bir örgütü savunamazsın
yap et pişkinliğe devam
ne ala memleket.

Evet şimdiye kadar yapılanların sorumlusu akp' dir.
Herşey oy avcılığının bir sonucu..

Amerika pkk ya açık destek veriyor diyoruz. Obama Müslüman olabilir diye alkışlıyoruz.
Barzani, bölücülerin önde gideni diyoruz. Bizimkiler ziyaretlere gidiyor.

Şimdi kürt sorunu varmış??? Hayır. Giderek büyüyen pkk sorunu var.
Kürtlerin kanıcı yapısından öyle faydalanıyorlar ki..

pkk, asker kıyafeti giyiyor yine kendi kardeşim dediği insanlara kötülük yapıyor dr lecter

Evden pkk gelip, abini zorla pkk ya dahil ettiklerin de neden pkk ya düşman olmuyorsunuz.
Sizin ki de laf!!!

Osmanlı zamanında Kürdistan ve Lazistan ifadeleri var..

Neden böyle denmiş düşünmek lazım.Eğer böyle denmese Lazistan olacak RUMistan ve Kürdistan olacak Ermenistan

Bugün PKK bir Ermeni hareketidir.Türkiye AB ye girerse Avrupadan gelen Ermeniler aynen yahudilerin Filistinde toprak alıp devlet kurmaları gibi Güneydoğu da arazi alıp Büyük Ermenistan devleti hayalleri içindedir.

Apo'nun anası da babası da Ermeni yetimidir.

Bulundukları mıntıkada Ermeni olmadığı için Kürtçülük'ü dava eder görünüyorlar.Halbuki Kürtler Irakta hükümet oldukları halde PKK nın bu işi bırakması gerekmez miydi davası Kürtçülük olsa?Talabani ve Barzani bile belli ölçüde PKK yı dışlıyor.Çünkü davaları bir değil.PKK,ASALA davasını taşır tek farkı PKK kendini Kürt diye kılıflandırır.

Ermenilerin talip olduğu mıntıka,yahudilerin kadim mefkuresi olduğundan (Arzı mevud) yahudiler PKK ya pek sıcak bakmaz.Bunun misali Apo'yu bizimkiler Kenya'dan değil,Tel Aviv den almalarıdır.Ama Türkiye Ortadoğu'da bir süper güç olmasın diye de el altından PKK'yı destekler.Çevik Bir Apoyu suikastten kurtarması boşuna değil...

Yahudi planlarını bilmeden,bir memleketi yönetmek gaflet içinde yüzmektir.

Mayınlı arazi işine Baykal-Bahçeli ikilisinin karşı çıkması da boşuna değil.Çünkü emir büyük yerden.

Cennetmekan Abdülhamid Han Hzlerinin ihdas ettiği Bulgar-Yunan çatışmasından(bkz kiliseler meselesi) ibret alanlar,mayınlı arazinin Ermeni-yahudi çatışmasında rol oynayacak bir oltadaki yem olduğunu anladılar.

Ama biz de aklı evvel,kafatasçı denyo çok.

Şimdi bu yazılardan sonra sözün özü,Osmanlı eyalet sistemi ile İslam birliğini tesis etmişti.Biz de 90 yıllık Kürt kardeşlerimizle olan çatışmayı ancak İslami bir kafaya bürünerek çözebiliriz.Bu da İslam birliği ile olur.Bu bağlamda Kürtlere verilen bu haklar zaten ecdadın verdiği haklardı.

Bunu bir hikaye ile bitirelim

Adamın biri Yemen e askerliğe gitmiş para kazanmak için.Ha bugün ha yarın memlekete geri geleceğim derken orada uzun zaman kalmış.Bir gün karavana yıkayan gençlerden biri gözüne çarpmış demiş ki:

-Adın ne

Ahmet

-Ben de Mehmet

-Nerelisin?

Falan yerliyim.Sen?

-Ben de

-Hangi köyündensin

Filan.Sen?

-Ben de.Ula eviniz nerededir orda?

Dereye karşıdır.Senim

-Benim de.Ula annenin adı Havva,babanın adı Ademmidir?

Evet

-Uy gurban olam sağa.Biz kardeşiz..

Meğer askere gitmeden evvel ki küçük kardeşi büyümüş,Yemene askere gelmiş..

Türkle Kürd ün böyle kucaklaşmasını bekle bu ise İslam ile olur

dostum sen hastamisin ? nie her konuda bu yorumu yapiyorsun ki ?

İnsanlar hiç bir sebep uğruna anasını babasını sevdiğini boş yere bırakıp o zorlu yaşamı tercih etmez
demkki insanlarını oraya yönlendiren bir takım olaylar oldu ve hala oluyor
sadece kürtler değil dağ kadrosunda türkler bile var
Artık bazı insanlara dur deme vakti gelmişti ve o yüzden silahlı mücadele başladı

olmazmi abd zamaninda abdullah ocalana turkieyi verme sozu ve kurdistani kurma sozu vermisti.. bunun uzerine kurtlerde daga cikti.. oh ne ala memleket

Geri