Şarkı Sözlerine Asistan Mod. Adayıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benm kardeşimin herşeyin altından kalkıcağına inanıorum rahat olun derim + 1905

Bencede normalde o bölüme bir mod yeterli olur ama; Son günlerde chuckies'i fazla online görmüyorum eskisi gibi..!

Zaten saygılı ve efendi bir olduğunu biliyorum..!

+1

Forum içerisinde agresif yaklaşımların varmı görmedim henüz..! Görürsem -1 :goz:

valla konun var ilginde var ama bence 2. moda hiç ihtiyaç yok -1

Tanıdıgım kadarıyla sakın anlayışlı bir tutum içindesın forumda bir tartışmadana şahit olmadım benden +1 paylaşımlarına göre yönetım karar verecektır artık!

aslında işin aslı paylaşımlarına baqmadım ama bu kadar kişi + demişse bildikleri bişey vardır diye düşünüyorum hakkında hayırlısı

+1

+1903 atıın msjlara baktmda genel olarak o bolumde yogunlasmssn bnce hakediosn...

söz konusu bölümün bir başka yoneticiye ihtiyacı oldugunu düsünmüyorum

FazLa iLgi gören ßi ßöLüm değiL + payLa$ımın çok az istatistikLerinde pek iyi sayıLmaz..ßiraz daha payLa$ım yapıp daha sonra ßu konuyu açmayı önerirdim

Chuckies arkada$ımızında görü$ü oLumLu oLursa adayLığına +1 derim aksi takdirde -1 hayırLısı oLsun..

ilgilendiin bölüm neden olmasın +1 ;)

eski üyelerdem birisin bendede destek var +1

Benden de ,
+1903 konuya baktım da verdim oyumu!,
ordaya bayağı bi ilgin war fetish hayırlı olsun,
Son söz yöneticilerin....

Valla İşin Aslı Buqadar Yorumun Ardında Chu ! yu Beqlemeqteyim Onun Yorumu Bence Hepsinden Önemli Faqat Neqadar Sonuca Etqi Eder Bilemem Ama Bence -1905 Fazla Hit olmayan Bi Bölüme hemde Görevini Laikiyle Yerine Getiren Bi Mod Varqen 2.Bi Mod...Yanlış Diye Düşünüyorum...

erken diye düşünüyorum
benden -1 kardeşim,
sonuç ne olursa olsun
senin için hayırlı olsun
saygılarımla

konuyu acan kişinin istegi uzerıne closed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri