Şarkı Sözlerine Asistan Mod. Adayıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_-_FeTisH_-_

FoRuM FeTisHi
Reaction score
0
Motora bin-Beşiktaşa geç-Kapalı Alta gir-Orta saha
Sewgili Hackhell Ailesi;
Uzun Zamandır Hackhelle Üyeyim we Gerek Yorumlarım Gerekse Paylaşımlarımla Forumumuza Faydalı Olmaya Çalıştım....Forumumuzun Şarkı SÖzleri Bölümünde Güzel İşler Çıkarıcağımın Kanısındayım..Chuckies den fikrini sordum ama sanırım pm.den attığım mesajı görmedi...Neyse ŞArkı Sözleri Bölümüne Asistan Modluğuna Talibim Takdir Sizindir...Saygılar...:hhman:

kardeşim sonsuz destek +1

benden sonua kadar destek kardeşim hayırlısı neyse olsun..!

emege saygısı olan ve sureklı paylasım yapan biri

tabiki +1903

Benden de Tam Destek Dostum +1

toplam 10 tane konun var şarkı sözlerinde şimdilik az gibi gözüksede ben senin görev alınca bundan çok daha fazlasını yapabileceğin kanısındayım şimdiye bakarsak - ama başarabileceğini düşündüğüm için sana +1 veriyorum
saygılarımla...

Şarkı Sözleri Bölümü İçin 2. Bir Moda İhtiyaç Yok Bence ..!

Altından kalkabilceğin kanısındayım, karakter olaraq ta adam gibi adamsın. şu ana kadar kimseyler ciddi bir tartışmana rastlamadım. Hayırlısı olsun
++++1903

O bölüme bir mod yeterli hatta fazla bile. chuckıes o bolumun modu zaten.

Senın basvuruna gelınce eger bölüme ıhtıyac olsa bıle sadece c/p den ibaret bir olan bu bölüme bu kadar az konuyla mod olman imkansız.sanırım 9-10 tane konun var...

Ayrıca forumdakı yorumlarında genelde agresif oluyor.Bu konuda biraz daha dikkat etmelisin.

Bu bölüm için kim aday olursa olsun (chuckıes oldugu sürece) her daim oyum -1'dir

J@CK@L' Alıntı:
O bölüme bir mod yeterli hatta fazla bile. chuckıes o bolumun modu zaten.

Senın basvuruna gelınce eger bölüme ıhtıyac olsa bıle sadece c/p den ibaret bir olan bu bölüme bu kadar az konuyla mod olman imkansız.sanırım 9-10 tane konun var...

Ayrıca forumdakı yorumlarında genelde agresif oluyor.Bu konuda biraz daha dikkat etmelisin.

Bu bölüm için kim aday olursa olsun (chuckıes oldugu sürece) her daim oyum -1'dir

senin şu yorumlarına hastayım :sigara:

Ayrıca forumdakı yorumlarında genelde agresif oluyor.Bu konuda biraz daha dikkat etmelisin....................

Ben mi Agresifim......!!!!!

...........-1..............

-1 .....................................

chuckies yeterli die düşünüorum
ayrıca arada agresif oluosun gördüüm kadarıyla
sadece müzik bölümündeki konuların deil genel anlamdada konu sayın cok az gibi bu yüzden benimde oyum -1

EDİT:
YueMTaS' Alıntı:
J@CK@L bi - verdi...sonra herkes - verdi bu 2.
jackal - verdi die başkalarının - verdiiin düşünmüorum.bende dahil.
jackaldan önce ve sonra - verenlerin hepside özgür düşüncee sahip bunu bil arkadaşım

bu zamana kadar konu sayısı az olan bi sürü kişi moderator oldu... bu 1.

J@CK@L bi - verdi...sonra herkes - verdi bu 2.

bence fetish kesinlikle bu işin altından kalkar bu 3.

ben fetish'i agresif olunacak yerde agrasif görüorum buda 4.

bence TAM MOD olabilicek arkadaşlardan bitanesi...

ama chuckies illaki yeter bu bölüme diosanız yapmayın mod.... benden +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri