"ŞampiyonLuktan UzakLaştık"

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Bülent Korkmaz, Ankaraspor karşısında hiç beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.

143066.jpg

Galatasaray'ın Ankaraspor ile 1-1 berabere kaldığı maçtan sonra açıklamalarda bulunan Bülent Korkmaz, Ankaraspor karşısında hiç ummadıkları bir yenilgi aldıklarını ve şampiyonluktan giderek uzaklaştırdıklarını söyledi.

İşte Korkmaz'ın açıklamaları;

"İyi oynadığımız bir maçtı, golü de bulduk, pozisyonlara da girdik değerlendiremedik. Ama futbolun bazen kadreri böyle, bir duran toptan golü yedik. Şampiyonluk şansımız azalıyor, hiç düşünmediğimiz bir puan kaybı yaşadık. Ligi sonuna kadar götüreceğiz. Duran toptan adam markajından gol yedik, bu sonuç bizim için hiç iyi olmadı. Duran toptan gol yememeliydik ayrıca maç içinde ikinci golü de bulmalıydık. İşin üzüntü verici tarafa iyi oynadığınız maçta beraberlikle ayrılmanız. Bu puan kaybı yarıştan bizi biraz daha uzaklaştırdı."

Milan Baros'u neden oyundan aldığıyla ilgili bir soruyu da cevaplayan Korkmaz; "Hasan Şaş'ı alarak kanatları kapatmak istedik, düşündüğümüzü de yaptık. Hasan da elinden geleni yaptı, maç berabere bitince bu sorular geliyor. Nonda, Baros'u çıkardıktan sonra sakatlandı." dedi.

Haberturk

bence bu bülent bu takıma uymadı gibime gelio ...yoksa şansları vardı gs nin..

bu bülent futboldan anlıyorsa ben hiç bir şey bilmiyom. adam bir gol attı onun üstüne yatmaya çalışıyor... işte 90 da yersin golü inşallah sene ye başımızda olmaz.

ßu Adam Sizin Öz EvLadınız..Sakın Ama Sakın 3 5 Maç Kayßettı Diye ßizim ErtuquruL SaqLama Yaptıqımızı Yapmayın... [ ßiz DeqıLde YıLdırım Demirören Yaptı Desek Daha Doqru oLur.. ]

ßu Tip HocaLarın Tek Suçu Vardır..Oda Şu ; ßuLent Hoca,Rıza Hoca,ErtuquruL Hoca Kendı TakımLarının EvLatLarıdır Ve ßaşkanLar ßu HocaLara Daha KoLay Söz Geçirir...ßu Yuzden Siz AsLında Farketmesenızde ßi EzikLik ßi ßurukLuk YaşarLar Her Daim..

Defans Oyuncusu KıtLıqı Çekerken Meirayı 1 2 MiLyon $ Kazanmak Icın Satan Adnan PoLatın Şuankı DurumuzLa ßi aLakası Yok Sanıyorsanız Gerçekten YanıLıyorsunuz...Önce Yönetımı YarqıLayın..Daha Sonra ßüLent Korkmazı YarqıLayın...

şampiyonluk uçtu elden. bulent hocaya sans vermek gerekıyor. ancak seneye bellı olur bu iş.

MozoLe Miяach;4262036' Alıntı:
ßu Adam Sizin Öz EvLadınız..Sakın Ama Sakın 3 5 Maç Kayßettı Diye ßizim ErtuquruL SaqLama Yaptıqımızı Yapmayın... [ ßiz DeqıLde YıLdırım Demirören Yaptı Desek Daha Doqru oLur.. ]

ßu Tip HocaLarın Tek Suçu Vardır..Oda Şu ; ßuLent Hoca,Rıza Hoca,ErtuquruL Hoca Kendı TakımLarının EvLatLarıdır Ve ßaşkanLar ßu HocaLara Daha KoLay Söz Geçirir...ßu Yuzden Siz AsLında Farketmesenızde ßi EzikLik ßi ßurukLuk YaşarLar Her Daim..

Defans Oyuncusu KıtLıqı Çekerken Meirayı 1 2 MiLyon $ Kazanmak Icın Satan Adnan PoLatın Şuankı DurumuzLa ßi aLakası Yok Sanıyorsanız Gerçekten YanıLıyorsunuz...Önce Yönetımı YarqıLayın..Daha Sonra ßüLent Korkmazı YarqıLayın...

meirayı satmak Galatasarayım için hiçbir zaman bir haddikap olmamıştır zaten verim alamadığımız için gönderdik o gittikten sonra hiçbir maçta keşke meira olsaydı demedim ben açıkçası

Galatasaray'ın Ankaraspor ile 1-1 berabere kaldığı maçtan sonra açıklamalarda bulunan Bülent Korkmaz, Ankaraspor karşısında hiç ummadıkları bir yenilgi aldıklarını ve şampiyonluktan giderek uzaklaştırdıklarını söyledi.

Berabere kaldık ne yenilgisi ya ?

Bülent'in futbolculuğuna zerre lafım olamaz.Fakat bir teknik direktör olması için çok ama çok tecrübe gerekir.Bülent ile yollar kalpler kırılmadan bu ezon kesin ayrılmalı ve adam gibi zeki,kurt gibi bir teknik patron göreve gelmelidir Galatasaray bu sezon bence 8. olmalıydı fakat şansı yaver gitti.Çünkü oynanan futbol asla asla asla bize yakışmıyor.maç 1-0 oyundan Baros çıkıyor neden yahu neden?Ölüyormu adam hayır canavar gibi niye alıyorsun oyundan adamı.1-0'ın üzerine yatıp adam sendecilik yaparsan böyle olur yazıklar olsun............

bırakın da bu sene anadoludan şampiyon çıksın
sivasspor şampiyon olsun. :)

Bülent Korkmaz, Ankaraspor karşısında hiç beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.

YeniLgi Derken :hhmanD

мυѕтαƒαƒв;4262945' Alıntı:

YeniLgi Derken :hhmanD

Bülent İçin Beraberlikte Yenilgi gibi Değişen hiç bir şey Yok Kazanamadıktan Sonra İkiside yenilgi Sayılıyor.Büyük Takımların Hocaları Böyle Düşünür.

kanatları kapatmak için barosu çıkardım diyor acaba nonda yoksa nondayı cıkarsa daha iyi olurdu adam lincoln küstürdü şimdi barosa mı sıra geldi anlamadım galatasaray neresi iyi ya ne sut ceken var ne güzel pozisyona giren var lig bitsede gitsek derdi başladı anlamadım yarım saat 1-0 yattık ya

Bence Bülentin Takıma Getirilmesi Hem ıyı Oldu Hemde Kötü Oldu çünkü Arada Bı Risk Wardı. Uefa Kupası , Türkiye Kupası Ve şampıyonluk Hedefı Koyulmuştu Ve Bu Durumda Getirilmesi Bana Biraz Garip Geldi Biraz Daha Tecrübeli Biri Olmuş Olsaydı Eğer Belkı şu Ankı Durum Farklı Olabilirdi

Ama Ben Galatasaraylı Olarak Hem Takımıma, Hem Hocamıza Hemde Yönetimize Sonsuz Teşekkürler Ediyorum Inşallah Zamanla Her şey Güzel Olacak

Geri