Şampiyonlar Ligi 2. Ön Elemesindeki Fenerbahçe-MTK eşleşmesinde kim tur atlar?

Kim Tur Atlar?

• F.Bahçe

Kullanılan: 66 75.9%
  • MTK

Kullanılan: 21 24.1%

• Kullanılan toplam oy
    87
  • Anket kapatılmış .
son zamanlarda MTK nın performansı benı bıras tırsıtıo acıkcası ama her sekılde Fenerbahçemize ve aziz başkanımızın aldığı kararlara şartsız guvenırım su adaptasyon donemını cabuk aşıp umarım talıhsızlıklerıde ve MTK yı yenıcez

ya mtknın heryeri performans olsa ne olur dai :D fener bu takımla 562653 kez oynasın gene yener :D:D:biggrin:biggrin

cincon falan demesek kışkırtmayn dai fenev deriz bizde güelce oturlm yahu :D:melek

MTK ya oy verenler belki gs bölümündeki anketlerde bizim aleyhimize oy kullanan feneRlilerle aynı sebepten dolayı verıolardır :)

açıkcası bana göre zorlanıcaksınız
o kadar da kolay lokma değiller.

geçen seneye göre işimiz daha zor.. yeni bir teknik direktör ne olursa olsun bir risktir.. fenerbahçeliyim ama ankette mtk dedim, çünkü içimde bi kaza olucakmış gibi bi his war , inş yanılırım

insallah takımımız tur atlar....hazırlık maçları düşndürüyor...acaba geçemezmiyiz diye....

daha önce 2 kere oLduğu gibi MTK.. :hhsopa
Mtk'yı işaretLedim ama Fb'nin atLayacağını düşünüyorum..

shaktar maçında çok umutlandırdılar şahsen beni. henüz hazır olmadıklarını katarsak hesaba,
sağlam bir taktikle 7'den aşşağı atmazlar diyorum

fener adam gibi oynarsa carpar gecer mtkyı mtkfenerin yanında takı deil

BJKliyim ama MTK nın pek şansı yok aslında hiç yok desek daha iyi xD

Ya Arkadaşlar eminim MTK ya oy veren arkadaşlarımız Fenerli Olmayan Ya Da Fenerbahçemizi Çekemeyenlerdir... Bu Maçı Alacağımız O kadar kesin ki... 1.05 oran vermiş iddaa bence fazla bile..

Geri