Şampiyonlar Ligi 2. Ön Elemesindeki Fenerbahçe-MTK eşleşmesinde kim tur atlar?

Kim Tur Atlar?

• F.Bahçe

Kullanılan: 66 75.9%
  • MTK

Kullanılan: 21 24.1%

• Kullanılan toplam oy
    87
  • Anket kapatılmış .
açılan konular mantıklı olsun.

Burda Şaçma olan ne bence güzL ve hos bir anket milletin görüş ve düşüncelerini alıyoruz Madem saçma Nie girpte yorum yapma zahmetinde buLundun :goz: saçma olan birşey varsa buda snn yorumuN arkadasım kusura bakma :goz:

İnşallah Yeneriz :) Gönlümüz Onlarla Maça Gelicek Bütün Arkadaslarımızı saat 18:00 da Kadıköy Stadı Önünde Bekliyoruz Tanısmak ve Kaynasmak İÇin

İnadına GFB

Cok kolay bir rakip olsada dikkat etmek gerek . :goz:

MTK oy veren o 5 kişi kim acaba arkadaşlar takımlarımızın Avrupadaki mücadelesi Türkiyenin mücadelesidir ayıp size ya

Cok kolay bir rakip olsada dikkat etmek gerek . :goz:

MTK oy veren o 5 kişi kim acaba arkadaşlar takımlarımızın Avrupadaki mücadelesi Türkiyenin mücadelesidir ayıp size ya

Katılıyorum İkinizede Takımı Hafifefe Almamamız lazım
zeusahmet arkdasım deidn gibi o 5 oy veren İnsanlara Şaşıyorum :goz: Avrupa maçlarında Neden herkez Fenerbahce'ye karsı böle anti duygular besler şaşarım neyse Biz Bize yeteriz :goz:

Ben fanatik Beşiktaşlı olarak Avrupada oynayan tüm takımlarımızı milli maçlardaki gibi destekliyorum abi ligde batırın ama Avrupada tüm takımlarımza başarılar Fenerbahçe - Real Madrid olsa ankette ben yine Fenerbahçe işaretlerdim başarmak için önce inanmak lazım değil mi

Ben fanatik Beşiktaşlı olarak Avrupada oynayan tüm takımlarımızı milli maçlardaki gibi destekliyorum abi ligde batırın ama Avrupada tüm takımlarımza başarılar Fenerbahçe - Real Madrid olsa ankette ben yine Fenerbahçe işaretlerdim başarmak için önce inanmak lazım değil mi

(= SaoL . Yani Sonuçta Bu bir Milli gruru Nie bizim avrupada Finallerde 3 takımımız olmasın 2 takımımız olmasın Her sene AA İngilizler yine finallere 3 takm girdi yok ispanya 2 takımla çıktı hLL olsun diyoruz Neden bizim takımlarımız Olmasın neden Avrupa Bize Helal Olsun demesin :goz:

MTK ya Oy Verenler şüphesiz Cinconlar

Oy veren cinconlular göründe bişeyler öğrenin.Saol kardeşim...

son zamanlarda MTK nın performansı benı bıras tırsıtıo acıkcası ama her sekılde Fenerbahçemize ve aziz başkanımızın aldığı kararlara şartsız guvenırım su adaptasyon donemını cabuk aşıp umarım talıhsızlıklerıde ve MTK yı yenıcez

Geri