Şampiyon Efes Pilsen!

lazzuri53

"LazigoL"
Altın Üye
Reaction score
0
Efes Pilsen, Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin 6. maçında Fenerbahçe Ülker'i 79-76 yenerek durumu 4-2'ye getirdi ve şampiyon oldu.

170609-efessampiyon-haber.widec.jpg

Beko Basketbol Ligi'nde 2008-09 sezonunun şampiyonu Efes Pilsen oldu. Play-off final serisinin 6. maçında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Fenerbahçe Ülker'i 79-76 yenen lacivert-beyazlılar, durumu 4-2'ye getirerek mutlu sona ulaştı. EFES'İN 13. ŞAMPİYONLUĞU İlk şampiyonluğunu 1978-79 sezonunda kazanan Efes Pilsen, ligde 2001-02, 2002-03, 2003-04 ve 2004-05 sezonlarında üst üste 4 şampiyonluk yaşadı. Son 3 sezondur şampiyon olamayan Efes Pilsen, geçen sezon play-off yarı final serisinde Fenerbahçe Ülker'e 3-0 ile elenmişti. Lacivert-beyazlılar bu sezon play-off final serisinde şampiyonluğa ulaşarak bu sevinci 13. kez yaşamış oldu. MAÇ SONRASI OLAYLAR ÇIKTI Bu arada karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra olaylar çıktı. Maçın son saniyesinde sahaya atlayan sarı-lacivertli taraftarlar, Efes Pilsenli oyunculara ve teknik ekibe saldırdı. Oyunculara tekme ve yumruklarla saldıran Fenerbahçeli taraftarlara, Asbaşkan Ali Koç ve polis güçlükle müdahale etti. Tribünlerden sahaya çok sayıda madde atılırken, bazı taraftarlar gözaltına alındı.

KaYNaK

Tebrik Ederiz. 2-0 Öne Geçtiğin Seriyi, 3. maçtanda 16 sayıdan veriyorsan, Bu İşin Organziasyonunda Hatalar var Demektir. Sırbın GönderiLmesi İyi Seçim OLur Fikrindeyim.

Yuh ya 2-0 dan 4-2 !!

Ama 2-0 dan sonra şampiyonLugu bırakmayan kovaLayn
hakeden takım kazandı!!
TebrikLer. . .

bence de hakeden kazandı,yaLnız finaL maçLarının neredeyse hepsi yakışıksızdı tribün açısından..
e tabi efes'in doğru dürüst tribünü oLmadığına göre bu dedikLerm fb tribünü için..

2-0 dan getirdiler helal olsun demekki hakettiler tebrık ederız...fener gene yaptı yapacagını ...

Bir EkoLün Azmini İzLediniz... TebrikLer Efes PiLsen...

Holiganlar yine yapmış yapacağını.. Futboldan anlamazlar basket izLerler.. Sonra bu tipleri görüp sana Önemli bir organizasyon için evsahipliği yap diyecekler ? Yazık.. Tebrikler Efes.. Fenerbahçe artık üstüne Buz gibi bir Efes Dark içer.

tebrikler efes pilsen

Bunun üstüne bi kutu efes içilir :)

Tebrikler Efes Pilsen..... Bende destek oldum aldığım içeceklerle...:D:D

Tebrikler Efes Pilsen sana yatırdığımız paralar boşa gitmiyor demekki xP

bu maç hariç tüm maçları izLedim efes haketti ve kazandı

finallere gölge düşüren tek şey seyirciler oldu

bi lakers orlando finaline bakın bi efes fener finaline

aradaki farkı görürsünüz

Efes'i tebrik ediyorum . Sonuna Kadar Hakettiler .

Fakat Fener taraftarının Çirkefliğinide yazmamak olmaz .
Efesli oyuncuları bile dövmeye kalktılar .
( ama ilk gelen 2-3 taraftara iyi geçirdi Basketçiler - Efsli Basketçileri O tekme ve Tokatlardan dolayıda ayrıca tebrik ediyorum - Fenerlilere bir tokat daha attıkları için )
Soyunma odasına dahi girdi Fenerliler -
Aziv Başkan sadece izlemekle yetinde .
Bu Acizliğinden dolayıda Azizi tebrik ediyorum .

Efes Eze Eze 2-0'dan 4-2 Yendi .
İnanmak ve başarmak budur diyorum .
:goz:

Bu konu Spor Genel yerine Fenerbahce yerine yazılması gerekmiyor muydu ?

Yeri geldiğinde sportmenliği centilmenliği kimseye bırakmayan fener taraftarını kutlarım!!!
Efes pilsenide kutlarım azimlerinin karşılığını aldılar....

Geri