Şampiyon BURSASPOR [2009-2010][Tek Başlık]

Çekmişiz kafaları dalmışız hayallereee..
2010 Yılında Şampiyonlar Ligindeee..
Koyacağız Real Madrid'eee

tebrıkler bursaya haketmeseydiler buralara kadar gelemezlerdı

Sonuna Kadar Hakettiler. Tebrikler Bursa.

Çekmişiz kafaları dalmışız hayallere
2010 yılında şampiyonlar liginde
Koyacağız real madride

Hayallerimiz elbet birgün gerçek olacak
Bursaspor bayrağı boğazda sallanacak
Yer yerinden oynayacak

« ß@Dß®¥ »; [FONT="Comic Sans MS"' Alıntı:
Ayrıca şampiyonluk yolculuğunun son virajında, Fenerbahçe gibi Avrupa devine çelme takıp düşüren ve yolumuzu açan, rüyalarımızın gerçek olmasını sağlayan Trabzonspor'a da sonsuz defa teşekkürler..[/FONT]

Maçtan önce Trabzonun fenere maçı vereceğini söyleyen sonrasında da trabzona yağ yakıp dost görüntüsü veren tüm bursasporluları bu yaptıklarından dolayı kınıyorum.. Alın size adam gibi takım işte

Türkiye Berbat Liginde Bursa Şampiyon oldu Tbr .

Bizim Mahalli Ligte oynayan Kartal gibi top koşturuyor Bursa .
Böyle bir Ligten böyle bir Şampiyon çıkıyorsa Bunu önce sorgulamamız lazım .
Türk Futbolu Yerlerde Sürünüyor .

Seneye Olacakları Şimdiden yazıyorum , Ben Öyle Real Madrid'e Takıcaz vs laflarına bir tarafımla gülerim .
:durdurun

1 - TSL Süper Kupasında TS'um Bursayı yenecek TSL Süper Kupası TS'a gelecek .
2 - Bursa CL'De Averaj takımı olcak . ( kaç tane yiyecek görücez )
3 - Travma geçiren Bursa Ligte tökezlicez ve Ligi ilk 5'e Bile Girmeden bitirecek .
4 - Bursa'nın 2009-2010 Lig şampiyonluğu Hoş Bir Anı - Boş bir İstatistiktik olarak Tarihe yansıyacak .

Öyle Tek Kupa İle Büyük Takım olunmuyor Malesef .
:001_cool:

Helal olsun Bursaspor'a. Sonuna kadar hak ettiler. Emre Belözoğlu'nun yüzünü öyle biçimsiz gördüm ya Bursa'nın şampiyonluğu kadar sevindim.

Aynen aynen aynen! :durdurun Ve bugün bu cümleyi onlarca kişinin ağzından duyduğumu da eklemek istiyorum :001_rolleyes:

Maçtan önce Trabzonun fenere maçı vereceğini söyleyen sonrasında da trabzona yağ yakıp dost görüntüsü veren tüm bursasporluları bu yaptıklarından dolayı kınıyorum.. Alın size adam gibi takım işte

Maçtan önce tüm Türkiye aynı şeyi düşünüyordu, Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı, Fenerlisi, Bursalısı.. Hepsi Fener şampiyon diyordu, ama yüksek ihtimalle :durdurun Kesin değildi tabiki :001_rolleyes: Sadece başkanınızın sözleri korkutmuştu bizi, yanıldık. Özür dilenmesi de bilinmeli tabiki, onurunuz gururunuz tartışılmaz. Teşekkürler. :goz:

İstanbul Belediye maçına 30260 kişi gittik , o gün şampiyonuz dedim...

Geri