Şampiyon belli olDu!!!

2 kupayı aldı(!) fener helal olsun. Re Re Re Ra Ra Ra Galatasaray Galatasaray CİM BOM BOM

sensiyole_49' Alıntı:
BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN
.

HE ŞANS DİYOSUNUZ UEAFAYIDA ŞANS ESERİ ALDIK 7 TANEDE ŞANS ESERİMİ ATTIK

DOSTUM SUSACAKSIN!!!!!

arkadasım kaldır resmi yaa , onlar sampiyon olsaydı ve size yapsaydı iyimi , illa kavga durumuna getirmeyin , şans yada hak , olanla ölene çare olmadıından bunlara gerek yok kaldır sensiyole_49 lütfen resmi rica ederim:(

bu zamana kadar hak eden şampıyon oldumu bılmıyorum ama bu sene gs şampıyon olması hak edenın şampıyon olduğunu gösterıyor ....

konular birleştirildi

ZeBiX' Alıntı:
arkadasım kaldır resmi yaa , onlar sampiyon olsaydı ve size yapsaydı iyimi , illa kavga durumuna getirmeyin , şans yada hak , olanla ölene çare olmadıından bunlara gerek yok kaldır sensiyole_49 lütfen resmi rica ederim:(

dostum burda herkes özgür deyilmi rahat rahat şampiyonluk kutlamak harammı dalgana bak!

Bir Denizlili olarak Horozların ligde kalmasını sevindim.Galatasaylı arkadaşlarında şampiyonlugunu kutluyorum...

bız kupayı aldık gs da şampıyon oldu başka bişey mı dıleseydım yaw :)

20: 45 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
fenerin yaptığı şerefdsizliğe bak 16 dakka uzatılırmı bi maç kazandıkya allah dua larımızı kabul etti

ooooofff offff kömür gibi yanıyorum ooofff offfff ayıpmıdır kıskanıyorum...FENERLİYİM..
tebrikler galatasaray..

İşte centilmen taraftar....

mvardar' Alıntı:
Bir Fenerbahçeli olarak Tüm Galatasaraylı arkadaşları kutluorum ;)
çok teşekkürler kardeş centilmenliğinden dolayı kutluyorum....

sensiyole_49' Alıntı:
dostum burda herkes özgür deyilmi rahat rahat şampiyonluk kutlamak harammı dalgana bak!

Terbiye sınırlarını zorlayan o resmini kaldır efendice ne kutluyosan kutla :mad: ne yani bizde 6-0 ın resmini mi koyalım :D

her zamannn her yerdeee şampionnn fenerrrrrrrrrrrr !!!!!!!!
gs de kimmiş bi şampion oldu die cortladı hemen..

bir atasözü vardır

" Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş " ...

Takimimiz 16. Kez Sampiyon Tebrikler

Bir Konyasporlu olarak Galatasarayı kutluyorum. Tüm yokluklara rağmen inancın zaferini gösterdiler bize, paranın herşey olmadığını tek maçta değil tam 33 maçta gösterdiler bize, helal olsun...

Bu arada; Ah azizeeee, vah azizeeee, evlen benimmleeeee :)
(kendisine gıcığımda, idare edin)

oyyy oyyy bi beşiktaslı olarak canıı gönülden kutluyorum galatasarayı takım ruhu bu olsa gerek hak eden aldı bende cok sevindim re rere ra rara galatasaray galatasaray cimbombom en büyük cimbom
evet evet besiktas ta cok cok büyük :D :D :hhman:

ahh be kaderde warsa .... neye yarar üzülmek diye bir söz wardır :D
trşampiyon gs ama bizim tek yıldızlı gururumuz trabzonspor

Geri