Şampiyon AsLında BeLLi Mi???

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi

Şampiyon AsLında BeLLi Mi???

• Kullanılan toplam oy
    83
S

SiR ReaLiST

Guest
Süper Lig'de düğümün çözülmesine 7 hafta kala şampiyonluğa oynayan kulüplerin başkan ve yöneticilerinin yaptığı açıklamalar, taraflı-tarafsız herkesin aklına aynı soruyu getirdi: ŞAMPİYON ASLINDA BELLİ Mİ?

18_250774_anket.jpg

DüşünceLerini Ve Ankete KatıLımınızı BekLiyorum... :goz:

şampiyon sivas =)

Futbol federasyon başkanı izmirli, MHK başkanı izmirli , Mustafa denizli izmirli, üstelik 3 üde Altayspor da oynamış geçmişte., daha ne olsun :D

Bir FenerbahçeLi OLarak Derbi Sonrası Adnan POLAT'ın AçıkLamaLarına KatıLmıyorum.Kendi BecerisizLiklerinin Faturasını Federasyona Kesmeye ÇaLışıyo.BizimkiLer ALLahtan Bu Yönde AçıkLama Yaparak Destek VermediLer.Ne Fenerbahçe Ne GaLatasaray ŞampiyonLuk İçin GerekLi Çabayı Ortaya KoyamadıLar.Sivasıda Şampiyon YapmazLar.Beşiktaş Şampiyon OLur Fikrindeyim.

BeLLi DeğiL Herşey oLabiLir Bu Sezon Ligde Çok iLginç ŞeyLer oLdu.

Futbol federasyon başkanı izmirli, MHK başkanı izmirli , Mustafa denizli izmirli, üstelik 3 üde Altayspor da oynamış geçmişte., daha ne olsun :D

bende izmirliyim altayda bir mazim var stoper olarak.o zaman bende be$ikta$ta stoper oynayayim.olurmu oyle i$ ya.her zaman bir bahaneniz var zaten $ampiyon olamayinca.yapmayin bunu.

Beşiktaş Şampiyon Olacak.

bence belli sivas gaza gelip üst üste hatalar yapmaz ise muhakkak sivas şampiyon olucaktır bnmde gönlümden geçen bu bir fenerbahçeli olarak lige farklı bi havanın gelmesi güzel oldu öyle 5-6 hafta öncesinden belli olan şampiyonları sevmiorum ligin ayrı havası var herkesin ne yapıcağı belli olmuo süper:D

Sivası Şampiyon Yapmazlar, Şampiyon Beşiktaş Olur...

Adnan Polatın Maçlardan Sonra Aglamasına Cok gülüyorum. =))
--- kural hatası var!!
--- sivasspor taçı yanlış kullandı!!
---federasyon tezgah kurmus iki takımıda ligten dusurduler!!
hahahahaaa
bak fenere hiç ses bile cıkarmıyor + cezalara savunma bile yapmıyacak!!

sivasspor..........

anlamıyorum bu tartışamayı helede sezon bitimine bu kadar az kalmışken lider olan bir takımın başkanı herşey kendi ellerinde iken bizi şampiyon yapmazlar falan filan fıstık demesi bu tamamen gelecekte olası puan kayıplarına karşı taraftara kendilierini haklı çıkaramaya biz söylemişik bizim hatamız yok gibi söylemlerin oluşması için atılmış ve tamamen amatörce atılmış bir adımdır.....Son hatalara girerken başkan hakem hataları yüzünden şampiyonluğu kaybeceklerini vurgulamaktadır. Hakelerde birer insandır ve hata tabiki yapabilirler kasıtlı ve bariz olmadığı sürece saygıyla karşılamalıyız daha önce SİZİN LEHİNİZE BAZI MAÇLARDA VERİLEN KARARLAR gibi bilmem anlatabildimmi...............................

ölümüne Beşiktaşk

bende izmirliyim altayda bir mazim var stoper olarak.o zaman bende be$ikta$ta stoper oynayayim.olurmu oyle i$ ya.her zaman bir bahaneniz var zaten $ampiyon olamayinca.yapmayin bunu.

Arkadaşım benim kendi ürettğim bir bahane değil bu.Ortada olan birşey :goz:

Geçen seneyi hatırlatırım son maçta belli oldu şampiyon ...

Haftaya Trabzon Sivası yenerse şampiyon olabilir.Ama yenilgide şampiyonluk hayal olur

Geri