Şamp.Ligi Kura Çekimi[Tek BaşLık]

Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmesini temenni ederim.. yolun açık olsun, başarılar Beşiktaş'ımıza..

Gruptan ikinci olarak çıkarız

Kötünün İyisine Düştük.
Hadi BakaLım HayırLı OLsun İnşaaLLah GüzeL BirşeyLer Yaparız Bu Sene.

manchesterin önceki gibi gücü yok...inşallah beşiktaşım güzel birşeyler yapar ve 2.olarak çıkarız...

bol şans beşiktaşa bana göre wolfsburg ve csk moskovadan puan toplarsa grupdan cıkabılır

Allah yardımcımız olsun en zor gruplardan biri olacak ama sağlam bi transferle halledecektir beşiktaş, bakalım transfer açıklanacakmış birazdan...

Beşiktaş yine eski oynayışını yakalarsa manu hariç diğer rakiplerini yener bence..

İnşallah maçlar şifreli kanaldan yayınlanır. hezimet olacak gibi.

BjkLı arkadaşLar aLınmasın ama.WoLsburg'u cok küçümsüyorsunuz. . .
CSKA'da kücümsenecek ekip değiL.Başında Zico var.
Beşiktaşa başarıLar. . .

İnşallah maçlar şifreli kanaldan yayınlanır. hezimet olacak gibi.

Ağzını hayra aç kardeşim, ne hezimeti. Korkumuz yok, kimleri devirdik zamanında. Ayrıca gizli saklı bişey değil yensekde yenilsekde şifresizden yayınlansın herkes görsün.

Biz bu takımı sevinmek için sevmedik.

İnancımız tam inşallah alnımız akıyla temsil edicez Türkiyeyi.

İnancımız tam inşallah alnımız akıyla temsil edicez Türkiyeyi.

İnş dai. . .
Uefa'nın tozunu GS iLe biz ŞL nin tozunuda siz attırın =)
Avrupa Türk'ün Gücünü görsün =)

güzel bi kura diyebilirim.. ingiliz ekip gelmesin isterdim ama takım düzelip taşlar yerine oturursa güzeş işler yapabiliriz diye düşünüyorum. inönüdeki maçlarımızdan en az 2 galibiyet bekliyorum.

$ansa bak ilk maçta İstanbulda Man.United :D
Evinde alacağı en az 7 puan Beşiktaşı bir üst tura taşır en azından Uefa ya gider..

Beşiktaş sonuncu olur bu grupta bence
Bitek CSKA dan puan alabilir diye düşünüyorum

Şimdi herkes tahmin yapıyor ben dahil. başarısız olur diyenleri Beşiktaşım inşallah utandıracak.

Geri