Şırnak'tan Gelen Acı Haber !!!

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

2mfiv4k.jpg

Şırnak'tan gelen acı haber!!!

2 güvenlik görevlisi şehit oldu.

Şırnak'ta 2 güvenlik görevlisinin şehit olduğu, 1 güvenlik görevlisinin yaralandığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan bölücü terör örgütüyle mücadeleye ilişkin duyuruya göre, Şırnak'ın Merkez ilçesi dağlık arazi kesiminde, bir grup bölücü terör örgütü mensubu ile karşılaşılması üzerine dün saat 20.20'de çıkan çatışmada, teröristler tarafından açılan ilk ateş sonucu 2 güvenlik görevlisi şehit oldu.

Kaynak

:( yaz geldi yine bunlar it gibi coğaldılar allahım sen mehmetçiğe yardımcı ol...

Başbakan'a Suç Duyurusu

2zs5xds.jpg

Başbakan'a suç duyurusu

Sebep nükleer enerji

Mersin Akkuyu'da yapılması planlanan nükleer santral ihalesine fesat karıştırdıkları gerekçesiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt AŞ (TETAŞ) Genel Müdürü Hacı Duran Gökkaya, TETAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Karakaya, Yaşar Çakmak ve Nilgün Açıkalın hakkında suç duyurusunda bunuldu.
Yeşiller Partisi Konyaaltı İlçe Eş Koordinatörlüğü, tarafından yapılan suç duyurusu Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na gönderilmek üzere Antalya Cumhuriyet Savcılığı'na teslim edildi.

Suç duyurusuyla ilgi Antalya Adalet Sarayı önünde gazetecilere açıklama yapan Yeşiller Partisi Konyaaltı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Duygulu, nükleer enerji santrali ihalesinin kapalı zarf usulü ve yarışma şekliyle gerçekleştirilmesi gerekirken, açık ve pazarlık usulüne dönüştürüldüğünü iddia etti.

Duygulu, "Kanuna aykırı hal nedeniyle iptal edilmesi gereken işler iptal edilmedi. İhaleye fesat karıştırma, irtikap, görevi kötüye kullanma, kamu görevinin usulsüz olarak üstlenilmesi gibi suçlar nedeniyle, savcılığa şikayet dilekçisi verdik." dedi.

Nükleer enerji santrali ihalesine teklif veren Rus şirketin pahalı fiyat verdiğini savunan Duygulu, "Zarftan 21 centlik teklif çıktı. Ardından iptal gündeme geldi. İhaleye ilişkin gelişmeler yasa dışı pazarlık olarak basına yansıdı. Fiyat 15 cente çekilerek revize edildi. Yarışma şeklindeki ihale, pazarlık şekline dönüştüğü için ihaleye fesat karıştırmıştır. İhalenin iptal edilmesi gerekirdi." diye konuştu.

Dilekçelerini bir ay önce hazırlamalarına karşın yerel seçimler sebebiyle farklı yorumlara neden olmaması için beklettiklerini ifade eden Duygulu'ya Yeşiller Partisi Konyaaltı İlçe Eş Koordinatörü Nilsu Güleç, Alican Güner, Hatice Özçelik ve Çetin Çetinkaya da eşlik etti.

Kaynak

apoya sayın şehitlere kelle dedi diye şehit aileleri 3 kurusluk adama 3 kurusluk dava açılır dediler ve kazandılar .

bunlarda kazanabilir belli olmaz hemen karamsar olmayın arkadaşlar ..

bakalım ülkemizin son peygamberi son padişahı 1. tayyip erdoğan hazretlerinin daha ne pislikleri çıkacak .. :vur

yazıklar olsun ki bizi bunlar yönetiyor
:vur

yaz geldi genel kurmay eminim gerekli hazırlığı yapmıştır ,

Türk yargısına güvenim kendi adıma tamdır herkes herkes hakkında suç duyurusunda bulunabilir önemli olan ispattır idda ispat ile
mükelleftir sayın başbakan ve diğer siyasilerde günü geldiğinde yargı karşına çıkar hesabını verirler diye düşünüyorum.

zamanında bizi yiyip bitiren cem uzana,mesut yılmaza vs. vs. birsürü pisliğe bişe olmadıysa bunlara olmayacaktır merak etmeyin ;)

bende aynen katılıyorum newwave.. yargıya güvenmiyenler ozaman koray aydınların,yaşar topçuların, cumhur ersümerlerin yargıdan çıkan beraat kararlarınada bişey desin görelim.. yargı yanlış karar verdi ,bizim koray hırsızdır mı ,diyorlar acaba..

bende aynen katılıyorum newwave.. yargıya güvenmiyenler ozaman koray aydınların,yaşar topçuların, cumhur ersümerlerin yargıdan çıkan beraat kararlarınada bişey desin görelim.. yargı yanlış karar verdi ,bizim koray hırsızdır mı ,diyorlar acaba..

ben yargıyı ikiye ayırıyorum ..

akp den öncesi ve sonrası diye ..

akp den önce hersey gayet yolunda idi ..

akp geldikten sonra değil yargıya babama bile güvenmez oldum :)

inşallah yanılırımda ortada bir suç varsa tayyip gereken cezayı alır ..

ben yargıyı ikiye ayırıyorum ..

akp den öncesi ve sonrası diye ..

akp den önce hersey gayet yolunda idi ..

akp geldikten sonra değil yargıya babama bile güvenmez oldum :)

inşallah yanılırımda ortada bir suç varsa tayyip gereken cezayı alır ..

AYIRIN AYIRIN..YARGIYIDA AYIRIN ,DEMOKRASİYİDE,CUMHURİYETİDE AYIRIN..komik olmaya çalışıorsun sanki...ben gülmem,,güldüremessin kardeş..))

AYIRIN AYIRIN..YARGIYIDA AYIRIN ,DEMOKRASİYİDE,CUMHURİYETİDE AYIRIN..komik olmaya çalışıorsun sanki...ben gülmem,,güldüremessin kardeş..))

tahmin edebiliyorum mahkeme duvarı gibi olan o yüzünü kardeş :D (kardeş demişsin affına sığınırak yazıyorum bunu inşallah hemen şikayete gitmezsin :D )

o yüzden seni güldürmeye çalışmıyorum .başarılı olamayacağımı bile bile neden bosa kürek sallıyım ki dimi yani :)

öylesine yazdım üstüne alınma yani
:goz:

elbet bir gün tüm hayinlerden hesap sorulacak. bunu yargı yapamazsa, polis yapamazsa,asker bile yapamazsa vatanını canından çok sevenler yapacaktır.

ki göreceksiniz akp birgün devrilecek ve suan bizi yönetenlerin hepsi biryerlere kacacak.

Bahar geldi her yıl yaşanılan aynı senaryo yine aktive edildi milletimiz ordumuzla
birlikte tek yürektir bu hainlerin en kısa zamanda komple köklerinin kazınması dileğiyle.

Not : ölen askerlerimize cenab-ı Allahtan rahmet kederli ve acılı ailelerine sabırlar dilerim.

Geri