Şırnak'tan acı haber.. 2 Şehit !

AntidepresaN

New member
Reaction score
0
Şırnak'tan acı haber.. 2 Şehit !

Şırnak'ta güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK militanları arasında çatışma çıktı. 2 er şehit oldu !

Şırnak Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Bestler Dereler bölgesinde düzenlenen operasyonlarda, dün bir grup teröristin güvenlik güçlerine ateş açtığı belirtildi.

Açıklamada, teröristlerin açtığı ilk ateşte jandarma komando erler Servet Yıldırım ve Ayhan Demirci'nin şehit olduğu bildirildi.

Kaynak

Acılı anne: 10 oğlum olsa hepsini şehit verirdim

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonlarda çıkan çatışmada şehit olan üsteğmen Muhammed Ali Demir'in (26) cenazesi, memleketi Pozantı'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

sehitannesi.jpg

Şehit annesi, cenaze töreninde metanetli göründü.

Şehit üsteğmenin annesi Adile Demir, cenazeyi büyük bir metanetle karşılayarak, "Ağlayıp da teröristleri sevindirmem. Vatan sağ olsun kuzum. Adı güzel kendi güzel Muhammed'im. 10 oğlum olsa, hepsini askere gönderir şehit verirdim, ancak 2 oğlum var." dedi. Ağabeyiyle her zaman gurur duyduğunu ifade eden şehit üsteğmenin kız kardeşi Dilek Demir'in, "Şehit oldu, daha çok gurur duyuyorum. Vatan sağ olsun. Uğurlar olsun abi. Ağlamıyorum abi." sözleri törene katılan herkesi duygulandırdı.

Şehit üsteğmenin cenazesi, Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesi morgundan alınarak, konvoyla Kamışlı köyündeki baba evine, buradan da Hamidiye köyündeki Kamışlı Camii'ne getirildi. Oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döken anne Adile Demir, baba Cumali Demir, erkek kardeşi Bekir Demir ve kız kardeşi Dilek Demir, şehidin silah arkadaşları ve yakınları tarafından teskin edilmeye çalışıldı. Ellerinde Türk bayraklarıyla törene katılan kalabalık, teröre lanet yağdırdı. Şehit üsteğmen Demir'in cenazesi, Hamidiye Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Mehmet Şahin; Adana, Cihan​

acı gerçekten acı okadar şehit bukadar acı ama hiçmi hiç kimse ses çıkarmaz başkası 5 şerefsz için dünyayı ayağa kaldırır ama biz şehit cennette diyemi yoksa baştakilerin pasif ve olsun bakam larıylamıdır bilnmez oturuyoruz. başımıza getirdiğimiz şerefsizlere lanet olsun.

Leke' Alıntı:
Allah rahmet eylesin.
Uyu tayyip hiçbir yasa çıkartma hergün askerimiz ölsün .
yazık

Desene bir kişide Yan gelip Yattı :(

ALLAH'tan Rahmet acılı Ailesine başsağlığı diliyorum...

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

Allah belalarını versin şerefsizlerin bu ülkenin kimliğini taşıyıp bu ülkenin askerine kursun sıkıolar!!!

Allah RAhmet EYlesin..Bunlara sebebte olanların Belasını versin =(

mekanları cennet olsun
allah ailelerine sabır versin
hepimin başı sağolsun

meclis yan gelip yatma yeri degildir :sopa

Geri