Şırnak'ta Askerlik Yapanlar Buraya!!!

muresin

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar ben şuan 22. TAKTİK JANDARMA SINIR TUGAY KOMUTANLIĞI ında vatani görevimi yapıyorum. 87-3 DEVREYİM. ŞAFAK ATARSA 53...

Şırnak ta askerlik yapmış, yapmakta olanlar: yaşadığımız günleri, yaptığımz birliği. devremizi paylaşalım teşekkürler...

275. Dönem Topçu Asteğmen olarak Şırnak/Beytüşşebap ta 7 ay görev yaptım hatta 1 ay batarya ve bölük komutanlığı bile yaptım bizim yüzbaşı izine üsteğmen de görevli olarak Ankara ya kursa gitmişti ...

Emir demiri keser ... :goz:

1980/1 Şırnak/beytüşebab 6.jan kom tbr mezraa 1.bölük

Allah bızede sırnakta,hakkaride,diyarbakırda vatanı gorevımızı yapmayı nasıp eylesın ınsallah

mrb arkadaşlar uzun zamandan beri buraya yazan olmamış.bnm erkek arkadaşım şu an ank.da asker ama dağıtımda şırnak silopi 172. zırhlı tugaya düştü.muhabere olarak gidicek.nasıl bi yerdir çok merak ediorum.eğer burayla ilgili bi bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.allah bütün askerlerimize hayırlısıyla ailerinin, sevdiklerinin yanına dönmeyi nasib etsin.

arkadaşlar ben yazmıştım ama 172. zırhlı tugay nerde silopide çok merak ediorum yardmcı olursanızz sevinirimm...

Geri