Şİfreli kannalrı çözmek için!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thecrown

New member
Reaction score
0
Şİfreli kanalları çözmek için!!!!

Kısa bir süre sonra yeni dökümanlarla geliyorum forumdan biraz uzak kaldım dersler vs.. bundan sonra bir grup halinde çalışacağız bu bölümde şifreleme konularında bilgisi olan arkadaşlar benimle irtibata geçsin,takım halinde çalışmalar yapacağız!!!!

kardeşim kısa bir süre sonra geliyorsan şimdi niye gereksiz yere bir başlık açıp kalabalık ediyon.

thecrown agacım bunnar ne dio :D? sinek mi vızıldıoo ehheheheh bekliom bak evde multivision izleyemeiom haa :D

bekliyoruz sen ara verdigindemi üye olmuslar arkadşlar
hoşgör seni tanımamışlargelde dijital tv yi güncel tutalım

Artık şifre kırma dönemi bitti arkadaşlar.
Farkındaysanız artık orjinal kartları paylaşmak moda.
Kimse kanal şifrelerini kırmakla uğraşmıyor.
Hangi kanalı hangi paketi isterseniz isteyin. Hepsini izleyebilirsiniz.
Mesela ben yaklaşık 1 senedir hotbird deki bütün xxx kanalları izliyorum. ( Şu anda 25 tane xxx kanal 24 saat yayın)Polsat , Cyfra , D+ , Skydigital , Nova paketlerinide paylaşanlar var.
Bu forumdaki üye sayısına bakınca çok güzel paylaşımlar olacağını tahmin ediyorum.
Tek ihtiyacınız skystar digital tv kartı ve internet bağlatısı.
Eğer ben televizyon karşısında bu keyfe varmak istiyorum derseniz Dreambox marka receiver ı tavsiye ederim.

entegre' Alıntı:
Artık şifre kırma dönemi bitti arkadaşlar.
Farkındaysanız artık orjinal kartları paylaşmak moda.
Kimse kanal şifrelerini kırmakla uğraşmıyor.
Hangi kanalı hangi paketi isterseniz isteyin. Hepsini izleyebilirsiniz.
Mesela ben yaklaşık 1 senedir hotbird deki bütün xxx kanalları izliyorum. ( Şu anda 25 tane xxx kanal 24 saat yayın)Polsat , Cyfra , D+ , Skydigital , Nova paketlerinide paylaşanlar var.
Bu forumdaki üye sayısına bakınca çok güzel paylaşımlar olacağını tahmin ediyorum.
Tek ihtiyacınız skystar digital tv kartı ve internet bağlatısı.
Eğer ben televizyon karşısında bu keyfe varmak istiyorum derseniz Dreambox marka receiver ı tavsiye ederim.
mpeg 4 formatı geliyor bence hiçbir cihaz almayın :)

hocam ben burda konu açılmışken bişey sorayım bu digitürk falan decoderlerin şifre çözücü kartları oluyoya smartcard deniyo galiba onların yapılışı ile ilgili bilgi var mı elinizde yani baskı devreleri nasıl yapıldığıyla ilgili falan?

thecrown' Alıntı:
Kısa bir süre sonra yeni dökümanlarla geliyorum forumdan biraz uzak kaldım dersler vs.. bundan sonra bir grup halinde çalışacağız bu bölümde şifreleme konularında bilgisi olan arkadaşlar benimle irtibata geçsin,takım halinde çalışmalar yapacağız!!!!

Ben daha önce de söylemiştim dostum..destek için her zaman varım elimden geldiğince...

Şu Tv kartım gelsin olaylara iyice adapte olucam.ondan sonra sizlere daha iyi yardım edebiliceğimi düşünüorum..
Hoş geldin uzun zaman oLdu Crown..

beyler ben de bu işi biraz biliyorum ama skystr denince bilmediğim yoktur diyebilirim

thecrown' Alıntı:
mpeg 4 formatı geliyor bence hiçbir cihaz almayın :)

arkadaşım iyide mpeg4 formatı yayın yapan kaçtane kanal varki.
Bütün yayıncıların mpeg4 formatına geçmesi için en az 10 sene beklemek lazım.
Şimdi biz cihaz almayıp ne zaman çıkacağı belli olmayan bir sistemi mi bekleyelim yani ?

entegre' Alıntı:
arkadaşım iyide mpeg4 formatı yayın yapan kaçtane kanal varki.
Bütün yayıncıların mpeg4 formatına geçmesi için en az 10 sene beklemek lazım.
Şimdi biz cihaz almayıp ne zaman çıkacağı belli olmayan bir sistemi mi bekleyelim yani ?
arkadaşıma katılıyorum en az 10 sene

konu kitlenmiştir ben beraber çalışacağım isimleri aldım pmden ulaşacağım kendilerine çalışmalar başlıyacağız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri