ırak savaşından kareler

Saddam heykelinin devrildiği günü ve TV'de seyrettiklerim sonucu içimdeki duygu ve düşünceyi hiç unutamam. Saddam'ı çok arayacaklar demiştim. Keşke yanılsaydım. Bizi bu hale düşüren Kur'an-ı Kerim'den ayrılmaktan başka bir şey değil. Allah dünya üzerindeki tüm kardeşlerimizi korusun.

müslümanlara olan hınçlarını, bu zavallı ıraklılardan alıyorlar pez...nkler:angry:angry

arkadaşlar alın size büyük ortadoğo projesi savunsun hala bizimkiler bu projeyi aynen devam ne diyyim ya

kahretsin şu insanlara bak yhaa güzelim canlar yerler gitmiş yhaa

Savaş ve vahşet Allah kimseye bunu yaşatmasın.Ama yapacak birşey yok gibi görünüyor.

bu adamlar müstehaktır dicem ama onada dilim varmıyor..amerikan ordusunu ellerinde amerikan bayraklarıyla karşılayan,düşmana zerre kadar direnmeyen bağımsızlıklarını satan bi millet

ark bu konuyu her zman güncel tutalım hackhellin 750.000 üyesine duyuralım

Bu dünya osmanlının torunları değil de bu şerefsizler hükmederlerse,türklerin değilde bu kahrolası islam düşmanları sözü geçerse olacağı budur :angry

dünya barışı diye öttükleri şey vahşetten başka bişey deil...

Allah hepinizin belasını verecek!
Bunlar görülmüyor değil!
o masum ınsanları kanları yerde kalmayacak!
bunların hesabı bır bır sorulacak!
Gavur dölleri!

aynısını iranada yapmayı düşünüyolar ama iran ırak gibi deill

inş belasını bulcaklar gavurlar kafirler

farklı bir dindeki düşmana mermi yerine el sallarsan bunlara katlanma zorunda kalırsın

HERŞEYİN BİR BEDELİ OLACAK VE YAKINDA O BEDEL KARŞISINA CIKACAK

ALLAH(c.c) MÜSLÜMAN VE TÜRKÜ KORUSUN

AMİN

Tevbe Suresi 8. Ayet

"Nasıl olabilir ki, böyle bir antlaşma; eğer size karşı bir zafer kazansalar ne hakkınızı gözetirler, ne de antlaşmaya riayet ederler ve ağızlarıyla sizi hoşnut etmeye çalışırlar, kalpleri ise direnir durur. Zaten çoğu insanlıktan çıkmış günahkarlardır. "

Bakara Suresi 11 - 12 Ayet

"11.
Onlara: "Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın!" denildiği zaman: "Biz ancak düzelticileriz" derler.

12.
Ha! Doğrusu bunlar ortalığı karıştıranlardır. Fakat şuurları olmadığından farkında değillerdir. "

Lanet olsun böyle ülkeye birde dünyaya demokrasi getirecez diyolar serefsizler ya aslında benim anlamadıgım böyle müslüman ülkelere israil amerka saldırıyo biz niye birleşip karşılık vermiyoruz yakında iran yada suriyede gidecek gibi görünüyor yine yanıbasımızda savas cıkacak bizdde öyle bakacazhay ben bole işin ....

Geri