İzmir'de DSP'li ve CHP'li Belediye Başkanları gözaltında

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
resim50566_2.jpg

İzmir'de, aralarında iki belediye başkanının da bulunduğu 85 kişi gözaltına alındı.

Yedi aylık teknik dinleme sonucu gözaltına alınan zanlılar, savcı Murat Gök'ün talimatıyla Çınarlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ile Bozyaka Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldü.

Gözaltına alınanlar arasında CHP'li Güzelbahçe Belediye Başkanı Ertan Avkıran, DSP'li Değirmendere Belde Belediye Başkanı Necati Şemşettin Eren, başkan yardımcıları, belediye bürokratları, meclis ve encümen üyeleri, müteahhitler, usulsüz ruhsat alan ve verenler bulunuyor.

Zanlılar, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgütlü ihaleye fesat karıştırmak, görevi kötüye kullanmak, devleti zarara uğratmak ve silahla adam yaralamak" suçlarından gözaltına alındı.

İddialar arasında Güzelbahçe Belediye Başkanı Ertan Avkıran'ın, belediyede şube müdürü olarak görev yapan Güray Başkurt'u silahla bacağından vurdurttuğu da bulunuyor.

Zanlıların, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

http://www.habervaktim.com/haber/50566/izmirde_dspli_ve_chpli_belediye_baskanlari_gozaltinda.html

akp buca belediye başkanı cemil şebboyu da yazsaydın asıl bomba orada izmir bitti akp için insalla başka iller de takip eder

hırsızlık kim yapıyorsa (hangi parti olduğu farketmez) hesabını veriyor/vermektededir.yanlız chp değil,ak parti ve diğer parti belediyelerinede dokunuluyor.sadece chp bel. dokunulmuyor.hırsızların canını okuyor sevgili polislerimiz.eskidendi o kolay hırsızlıklar..birde dinlemelere bazıları karşı çıkıyor.bu hırsızlıkları başka hangi şekilde ispatlayabilirsiniz? polislerimize kucak dolusu başarılar sevgiler.allah yardımcıları olsun!

akp iyice sapıttı saldıracak yer arıyo

hakikat senin ne oldunu tam olarak çözdüm sen Atatürk ten ve cumhuriyetten intikam almak isteyen bi provekatörsün

neden akp nin yolsuzluklarını yazmıyorsun he galiba seninde cebine para iniyor

senin yazılarını okudukca sen ve senin gibilerde daha çok nefret ediyorum ve tiksiniyorum

hakikat senin ne oldunu tam olarak çözdüm sen Atatürk ten ve cumhuriyetten intikam almak isteyen bi provekatörsün

neden akp nin yolsuzluklarını yazmıyorsun he galiba seninde cebine para iniyor

senin yazılarını okudukca sen ve senin gibilerde daha çok nefret ediyorum ve tiksiniyorum

Lan artislik yapma..Adam gibi konuş ..Senin açtığın konularda neden sadece akp var o zaman..

http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/545423-ne-kadar-akpli-varsa.html

Geri