1992 yılında kurulmus.Turkiyede İzmir dısında neredeyse hicbir yerde bilinmeyen bir üniversitedir.hatta izmirde bilen sayısıda azdır.kötü bir okul oldugun dan degil tabi,gercekte egitimi güzel olan bi yer,ama reklamı yapılmıyor fazla,yasam sartları biraz zor ,cünkü kampus yeni yapılandırılıyor ve daha cok yolu var bitmesi icin,sosyal acıdan baya bi sıkıntılı bi yer yani.
devlet üniversitesidir.egitim dili ingilizce olup egitim süresi 5 yıldır.
güzel bir üniversite hayatı isteyenlere tavsiye etmem ama gelecegini düsünenler icin iyi bi yer bence...bu forumda bu üniversiteden olan tek kişiyimdir kesin :vur
ama yinede tanıtiim ben kendimi belki yanlıslıkla google bulur beni
1.sınıf Bilgisayar mühendislii örencisiyim(+hazırlık),sınıfta kalmakla meşgulum bu yıl.üniversiten memnunum cunku tarzıma uygun sessiz sakin dogayla içiçe
,denize sıfır deilde 500 metre falan,bana göre pekte kötü biyer deil.egitim olarak zor bi yer.basta dili ingilizce + öretmenler saolsunlar neden bilmiyorum ama kasıyolar baya,ilerde işe yarıycaktır die düsündüüm icin sorun etmiyorum.
bu yazıyı okuyupta burayı tercih edecek kac kişi olur bilmym ama biraz arastrmayla egitim alanındaki basarılarını örenince tercih sebebi olur die düsünüyorum.
saygılar
devlet üniversitesidir.egitim dili ingilizce olup egitim süresi 5 yıldır.
güzel bir üniversite hayatı isteyenlere tavsiye etmem ama gelecegini düsünenler icin iyi bi yer bence...bu forumda bu üniversiteden olan tek kişiyimdir kesin :vur
ama yinede tanıtiim ben kendimi belki yanlıslıkla google bulur beni
1.sınıf Bilgisayar mühendislii örencisiyim(+hazırlık),sınıfta kalmakla meşgulum bu yıl.üniversiten memnunum cunku tarzıma uygun sessiz sakin dogayla içiçe
bu yazıyı okuyupta burayı tercih edecek kac kişi olur bilmym ama biraz arastrmayla egitim alanındaki basarılarını örenince tercih sebebi olur die düsünüyorum.
saygılar