İzmir için sende bir oy kullan...

ali yazamamışındır hajım.. yassan çıkar herhalde..

yalan sölüoo :D:D:D palavracı seniiiii :D

oy vermeye devam..

985210aa.JPG

Durmak Yok Yola Dewam :D

%70 görüpte oy kullanmayan bu ülkeden değildir.

kullandım bakalım hayırlısı olsun izmirin oyu fazla...

durmak yok... oylamaya devam...

hoooooppp canlansın biraz konu haydi devam oylamaya...

izfaş'a {en bilinen; İEF ve MARBLE(ki dunyanın 2.buyuk mermer fuarıdır) fuarlarını duzenleyen buyuksehir belediye, ebso, bi tane daha vardı hatırlayamıyorum:) ortaklı anonim şirket} emegini vermiş birisi olarak expo'nun ne kadar onemli oldugunu cogu insandan iyi biliyorum.umarım bu oylar işe yarar.çalıştım 10kusur fuardandan anladıgım, bu fuar cok buyuk bir fuar...ayrıntısını da biliyorum. ama burda oy vermenin cok onemli oldugunu dusunmuyorum.
aklınıza gelebilecek her urunun yer aldıgı bir fuar dusunun.bu fuarın 3-6 ay surdugunu dusunun. uvey evlat izmir ne atılım yapar kim bilir. oyla gerceklesecek bişey degil.
ama umudu kaybetmemek lazım umarım olur.verdim tabi ki de oyumu...

mutlaka izmirimizin 30 mart gecesine kadar bir çok şeyi yapması hatta mükemmel bir sunum yapması, dbizim için olumsuz oy kullanacak delegelerin de fikirlerini değiştiricek işler yapması gerekir ki yapabileceklerine inanıyorum...

lakin bu oylamada şu açıdan çok önemli.. halk ne istiyor.. halk bilinçlimi.. gerçekten böyle bir organizasyon olsa halk üvey evlat uygulaması yaparmı yapmazmı bu organizasyona.. bence bu oylama bunu gösteriyor ve bizim elimizden sadece oy vermek gelebiliosa bunuda son geceye kadar durmaksızın devam ettireceğim.. en azından kentimi sevdiğim içinn....

mutlaka izmirimizin 30 mart gecesine kadar bir çok şeyi yapması hatta mükemmel bir sunum yapması, dbizim için olumsuz oy kullanacak delegelerin de fikirlerini değiştiricek işler yapması gerekir ki yapabileceklerine inanıyorum...

lakin bu oylamada şu açıdan çok önemli.. halk ne istiyor.. halk bilinçlimi.. gerçekten böyle bir organizasyon olsa halk üvey evlat uygulaması yaparmı yapmazmı bu organizasyona.. bence bu oylama bunu gösteriyor ve bizim elimizden sadece oy vermek gelebiliosa bunuda son geceye kadar durmaksızın devam ettireceğim.. en azından kentimi sevdiğim içinn....

kent super, asıgım...umarım bu "ampuller" izmir icin de yanar.
verelim oylarımızı buraya.o kadar onemli ki izmir icin, ampulcu bile olurum walla...asıl destek ordan lazım.hadi hadi oylar izmire...:melek

eğlendiğini düşünüosun galiba...

Geri