İyiki Doğdun angel_ina ...

...ŞEKER KIZ...
İYİKİ DOĞDUN İİ Kİ VARSIN​
1189268668.jpg

bunlarda hediyen sana layık değiller ama idare et...:p

:clap :clap :clap :clap :clap :clap​

iyKi doğdun ve iyKi vaRsın angeL_ina ..
Nice yıLLara ..

doğum günün kutlu olsun ha bu arada yeri gelmişken islam ve insanda yaklaşık 1 sene önce sana yaptığım kaba hareketten dolayı helallik istiyorum senden
özür dilerim =(

doğum günün kutlu olsun yağmıııııııırrrrrrrrrr...

crazyboy_9999' Alıntı:
doğum günün kutlu olsun ha bu arada yeri gelmişken islam ve insanda yaklaşık 1 sene önce sana yaptığım kaba hareketten dolayı helallik istiyorum senden
özür dilerim =(

HAketmiştir dai boşver :sigara:

ben öyle bir olayı bile hatırlamıyorumm :saskin başkasıyla karıştırdınız sanırım,şaşkınım şuan..

alpers endende bu cvp'ı beklemezdim saoL :( :( cok kırıldım :(

---------------
edit; qıcık başlicam şimdi şakana ıııııııı insan bi qülme smileyı yapar demiii... :sopa

üzmeyin yağmurumu
şimşekLeri çakarım waLLaH :hhmanD

daha nice yıllara!! bu arada benim doğum günümde yarın:D

mutlu yıllar canım, forumun en sevilen üyelerinden olmak başka oluyo tabi.. :] bol bol tadını çıkar ama :) konuyu saptırmyalm. yeni yaşının, kariyer getirmesi dileklerimle :x öpüldün = )

sHaKe!T' Alıntı:
mutlu yıllar canım, forumun en sevilen üyelerinden olmak başka oluyo tabi.. :]

Bo$Versene :D Bayan OLduğu İçin Bu Kadar Hit ALdı Doom Günü Konusu :D Bi Say BakaLım Kac Kız KutLamıs Bide
Kaç Erkek KutLamı$ :hhmanD

Abaza GençLik :hhmanD nihahaha :D

Edit: YaLanım Varsa ModLugumu ALın :D Sınırsız BanLayın :D Hatta ÜyeLiğimi SiLin :D
Hatta ip'den BanLayın Şerefsizim :hhmanD

Edit: Yagmur Cok Sevdiğim Bi Arkada$ım. Bu Post'da Tamamen Espri AmaçLı AtıLdı. Ama YanLı$ AnLadı Kendisi : )
Dediğim Gibi Cok Sevdiğim Yakın Bi Arkada$ım Ama Bu Post İstemedende OLsa Biraz KaLbini Kırdı Sanırım.
Hiçbi Art Niet Yoktu. Hele Doum Gününde Böyle Bi SaçmaLığı Yapacak Kadar KoLpa Bi Adam DeiLim.

Ahanda Burda da Senden Ösür Diliorm Yagmur Affet Nolur :p :D

Єηєму' Alıntı:
Bo$Versene :D Bayan OLduğu İçin Bu Kadar Hit ALdı Doom Günü Konusu :D Bi Say BakaLım Kac Kız KutLamıs Bide

sen cok biliosun demi :angry

bu forumda kac bayan ve erkek üye oldugunuda herkes bilioo, ve bayanlardan kac üyenin aktif oldugununda farkındasındır umarım :angry düşünmeden yazdın eminim...

abaza qençLik diyerekte herkese laf atmaya hakkın oldqunu sanmıyoRum :angry

çok öyle düşünüyordun konuma cvp yazmasaydın.....
--------------------
edit;.. yapma bana böle espirkler hıh :hadiordan

hadi bu defaLık affedildin uyuzz seyh...:p senin doom qününde ben neler yazcamı bilioomm, hazıRlıklı oL hemii :durdurun

Єηєму' Alıntı:

Edit: YaLanım Varsa ModLugumu ALın :D Sınırsız BanLayın :D Hatta ÜyeLiğimi SiLin :D
Hatta ip'den BanLayın Şerefsizim :hhmanD

ne aLaka?Ewet bazıLarının niyeti öyLe oLabiLir ama çoğunun öyLe bi niyeti oLmadığına eminim..

Geri