İyi Ki Varsın..

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Kulağına fısıLdadı masum ßeßek edasıyLa..Kulağına fısıLdadı umutLa ßuL ßeni..YaLnızLıktan kurtar.
ÇevresindekiLer onu duymasa ßiLe uzakLardan ßir nefes duyacaktı onu ßiLiyordu kız..
KaranLıkta Ağaç dallarının çıkardığı sesLe irkiLen,Damarlarına enjekte edilen kötüLükLerden sıkıLmış,ßeLki de yürümekten ßıkmış..Sessizdim,yaLnızdım,ürkektim ama en önemLisi huzurLuyum sanırdım..

KaranLıktan aydınlığa ßir yolum var şimdi..Dünya yıkıLsa farketmez ruhum.Ahenkle işleniyor şimdi hayat gözümde..Siz benim koLtuk değnekLerim gißisiniz.ßazen sadece sevmekLe hayata ßaşlıyor insan.Korkusuz,umursamaz oluyor acılara karşı..ßirlikte güLüyorsunuz hayatın acı yanLarına..Koruyup koLLadığını biLiyorsun seni,özLemlerimiz karşıLıkLı,Gökyüzümüz börtü böceğimiz,çiçek tarlalarımız,denizimiz,umutLarımız aynı..Aynı anda aynı kareden baktığınızı hissediyorsunuz hayata..Aşktan öte duyguLarla bir omuzda ağlamanın farklı gururu var yüzümüzde..TebessumLerimiz kocaman..

ßen günün her saati seninLe ßirLikte oLmanın,ßirLikte nefes aLmanın,aynaya baktığım zaman baştan aşağıya seni görmenin,SeninLe sohbetLerimin öyLesine eğlence olmadığından emin,acıyıda,iyi ve kötüyüde,samimiyeti de aklına gelebiLecek her türLü insani duyguyu eline ve yüreğine tesLim etmenin gururu iLe Seni seviyorum..
İyi Ki varsın Canım Arkadaşım..Sen bir ömür boyu ciğerLerime doL emi :)

Artık güvenimi yitirmişken dostLuğa,hep karamsar bakarken gözLerim seni buLdum..ßırak aşk sansın herkes ßen böyLede mutLuyum ..

Doğru zamanda ,Doğru Kişi/Kişilere ve Yüreğinden söylendiğinde çok daha manidar olmakta...:smile:

insan hayatındaki en değerli şeylerden biridir arkadaşlık.
gel dersin, nereye? diye sormaz. budur arkadaşlık. gönlüne sağlık

öyle her önüne gelene söylenmeyecek kadar değerli bir cümle..

yüreğine sağlık..

iyi ki varsın..;)

Geri