İtirazdan kart 5 bin Euro!

lazzuri53

"LazigoL"
Altın Üye
Reaction score
0
Bu sezon hakeme yapılan itiraz konusunda sert tedbirler alan Galatasaray Yönetimi, Eskişehirspor maçında itiraz nedeniyle sarı kart gören 5 futbolcusuna, 5'er bin Euro para cezası verdi.

36806.jpg

Sezon başında oyuncularına açıkladığı ceza yönetmeliğinde, hakeme yapılan itiraz nedeniyle sarı kart gören her futbolcuya 5'er bin Euro para cezası verileceğini açıklayan Galatasaray Yönetimi, bu kuralı Eskişehirspor maçından sonra uygulamaya soktu.

Pazar günü oynanan maçta Emre Aşık, Ayhan, Arda, Meira ve Ümit Karan, karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus'un verdiği kararlara itiraz etmiş ve sarı kart görmüşlerdi.

Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'ın, Eskişehirspor maçından sonra sarı kırmızılı futbolcularla toplantı yaptıkları öğrenildi..

Yöneticilerin, oynanan kötü futbol ve disiplinsiz tavırları nedeniyle, Galatasaraylı futbolcuları sert bir dille uyardıkları ifade edildi.

Kaynak: NtvSpor

doru karar bence
adamLar 3 büyükLerde oynuyor ama her mac hakeme artisLik yapıp boşuna kart görüp cezaLı
duruma düşüoLar......

sert dil gereksiz , kötü , mantıksız ...
ama bizim oyuncularımız bunları kafaya takmaz biz profesyoneliz ...

ѕσηυη¢υ;3662048' Alıntı:
Keşke top atsanız :D Kafasına çıkıyosunuz hakemin.Hakem çağırıyo oyuncu sen gel diyo...

Oyuncular dikkat etmezlerse çoğu Galatasaray'dan para kazanamayacak:goz:

Sanki her maç 5 6 kart görüyoruz..
Damarına bastı hakem oyuncularımızın anlayın işte:p :D

burda gsLisi fbLisi görmüyorum ben oyuncunun üzerinde taşıdığı formanın verdiği güvenden bu hareketLeri yaptığını düşünüyorum.. anadoLu takımında oynasa bu hareketLeri yapabiLirLer miydi tartışıLır..
5 Bin € 10 Bin ytL ii ceza.. caydırıcı oLur,oyuncuLarımızın hakemLe değiL topLa oynamaLarını hatırLamaLarı Lazım..

Bak o 5 bin euro ceza yiyenLer Lig sonuna kadar itirazdan birdaha kart görebiLicekmi :-D
KesinLikLe dogru bir ceza

Geç BiLe KaLındı İyice ŞımardıLar Biraz Adam OLsunLar Artist DeğiL...

Geri