Ortaokul çağlarında okuduğum bir kitap.. "insanları sevin" diyordu..:utan
Ben bu kitapta yazılanları hayat felsefem seçtim.. ve her ne olursa olsun bundan asla vazgeçmedim..
itiraf ediyorum
insanları çok sevdim.. onları oldukları gibi.. hatalarıyla günahlarıyla sadece sevdim..
itiraf ediyorum
onları severken karşılık beklemedim sevgime.. hesap gütmedim.. bedel istemedim..
verdiğim kadar alırım demedim sadece sevdim..
itiraf ediyorum
ben insanlara yüreğimi sonuna kadar açtım.. güvenmeye.. anlamaya çalıştım hep.. verebileceğimin en iyisini vermeye çalıştım hep..
itiraf ediyorum
güven konusunda defalarca başarısızlığa uğramama rağmen yinede insanlara güvendim.. inandım..
dostluksa dostluk.. sonuna kadar dedim..
itiraf ediyorum
insanlar bana hata yapmalarına rağmen onları hep affettim.. onlar bir neden açıklamadan ben onlar adına nedenler bulup hep affetmeyi tercih ettim..
itiraf ediyorum
bir sorunla karşılaştığımda yıkılmak.. isyan etmek yerine hep sustum.. iyimser olmanın pozitif düşünmenin tüm sorunları çözeceğine inandım..
iyilik birgün kazanacak diye bu umutla yaşadım..
itiraf ediyorum
hayat bana çokta iyi davranmadı ama ben yenilgiyi asla kabullenmedim..içimdeki o yaramaz çocuğun büyümesine asla izin vermedim..
kırılsa da yaralansa da asla büyütemedim onu..
itiraf ediyorum
ben asla iflah olmayacak bir romantiğim ve hep öyle de kalıcam..
beni sevmeyenlerin olduğunu bilmeme rağmen yine de onların iyiliğine dua ediyor olucam..
yaralansam da kırılsam da insanları hep sevmeye devam edicem..
kolay şeyler yaşamadım.. daha da Allah bilsin neler görücem ama asla yıkılmaya niyetim yok.. sabırla yoluma devam edicem..
Hayata ve insanlara GÜLÜMSEMEKTEN asla vazgeçmeyeceğim : ))
biliyorum bana kızacak olanlar da var aranızda.. evet belki de siz haklısınız
itiraf ediyorum ben asla akıllanmayacağım.. :hadiordan
itiraf ediyorum
ben herşeye rağmen YAŞAMAYI ve kendilerine rağmen İNSANLARI sevmeye devam edicem..
AFFINIZA SIĞINARAK..:melek
M...
07,12,2007
07,12,2007