İsviçre'deki GizemLi TarLa..

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
karma1-23.jpg

İsviçre
’de bir mısır tarlasında ortaya çıkan bu işaret çevrede büyük merak uyandırdı. Corcelles kasabasının halkı sabah uyandıklarında tarlada bir gariplik olduğunu fark etti. Tarlanın tam ortasındaki mısırlar kesilerek yuvarlak bir şekil oluşturulmuştu. Havadan çekilen fotoğraflar bunun geometrik olarak mükemmel olduğunu gösterdi. Ama gizemli işareti kimin yaptığı öğrenilemedi. Tarlada işarete giden yolda traktör izlerinin olmaması da kafalarda soru işareti yarattı.​

Çok iLginÇ

İşaretler filmindede böle bişi vardı ya... Aman Tanrım Uzaylılar... :help :hhdil

uzaylı amcamlar gelmiş : )) bu mısırın kökleri nerde köklemişler mi ne aÇ adamlar ya..

mısıra ihtiyacın varsa al git ne şekil yapıyon arrtisss

seneler oncede cıktı boyle bi haber manyagın biri özel bi aletle(tırpana benziyo)yapmıs gecenin bi vakti:)

turist çeksinler diye ö bölgeye yapılan taktikler

reklamin iyisi kotusu uzaylisi olmaz

yok remington ben bunun uzaylılar tarafından yapıldığına inanıyorum.eric von daneken denen yazarın kitaplarını okuyanlar bilir.binlerce cevapsız soru var.ben uzaktan da olsa ufo gördüm.inanmayabilirsiniz.yorum sizin.

bu görüntüler ne ilk olacak ne de son olacak bence. daha önce bir çok yerde görülen şeyler bunlar.

uzaylıdır o uzaylı. :hhdil

67201.jpg
16904.jpg

19104.jpg
19102.jpg

16907.jpg
16896.jpg

16897.jpg
16903.jpg

16905.jpg

Ekin çemberlerinin mükemmel geometrik tasarımları insanları, bunların nasıl yapıldığını araştırmaya itiyordu. Bu esrarengiz şekillerin nasıl oluştuğu hakkında sayısız teori üretilmiş olsa da bunların pek azı ikna ediciydi. En doyurucu ve tatmin edici izahlar ‘akıl ötesini’ araştıran uzmanlardan (!) geliyordu. Çemberleri cinler, şeytanlar ya da uzaylılar yapıyordu. Çünkü insan aklı bu çemberleri yapamayacak kadar acizdi...

Olup bitenlerin bizimle iletişim kurmaya çalışan ‘ötekilerin’ marifeti olduğu fikri ağırlık kazanıyordu. Kimilerine göre cinlerin ve şeytanların işiydi bu daireler. Hatta uçuk tezler öne sürüp dünyanın kendisine yapılan işkencelerden bıkıp mesaj verdiğini öne sürenler dahi çıktı. Ama genel kanı bizimle geometrik şekiller vasıtası ile iletişim imkanı arayan uzaylıların işi olduğu yönündeydi.

Resmen bir "tahıl daireleri" bilim dalı oluşmuştu. Rakip gruplar birbirinin yöntemlerini sorguluyor, birbirlerini yetersizlikle suçluyor ve birbirlerine gözdağı veren yorumlar yazıyorlardı. Bu esnada tespit edilebilen tahıl dairelerin sayısı da bini aşmıştı.

Şekiller Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Bulgaristan, Macaristan, Japonya ve Hollanda da görülüyor ve büyük tartışmalar doğurup, uzaylıların bizi ziyaret ettiğine dair yorumlara hız kazandırıyordu.

Yapılan tüm gözlemlere rağmen tarlalara bir tanecik olsun uçan daire indiğine dair tek bir kanıt bulunamıyordu. Ama komplo teorisi uzmanları ‘Mars’taki yüz (bizde aydaki yüz olarak da bilinen görsel yanılsamanın bir türevi) ile şekillerin bağlantısını kurabilecek kadar zeka kıvılcımları ortaya sermeye devam ettiler...

Bazı araştırmacılar ise, bilimsel metottan taviz vermiyor, meydanı UFO bilimci, ‘ruhçu’ ve cincilere bırakmamak için akıl yürüterek çemberlerin gizemini çözmeye çalışıyorlardı. Şekillerle ilgili ‘bilimsel temelli’ bir çok görüş öne sürüldü.

Kimileri ekin çemberlerinin oluşumunda anormal hava koşullarının etkili olduğunu iddia etti, kimileri ise bu şekillerin belli bir alan üzerinde yoğunlaşan alçak ses frekansları tarafından oluşturulmasının mümkün olduğunu ileri sürdü.

Biraz bilimsel eğitime sahip olan meraklılar, tarlaları inceleyip, hipotezler ortaya atarak, sadece bu konuya ayrılmış dergiler bile çıkarttılar. Şekiller, ‘dikey burgaçlar’ adı verilen garip hortumların, hatta daha da ilginç yapıdaki ‘halka burgaçların’ işi olabilirdi.

Japon bilim adamları, olaya plazma fiziğinin yol açıp açmadığını belirleyebilmek için laboratuar ortamında küçük ölçekli simülasyonlar gerçekleştirmeyi bile ihmal etmediler.

Ancak, her ne hikmetse bilimsel teoriler akılcı çözümler öne sürdükçe, daireler de şekilsel değişiklikler gösteriyordu. Görünen oydu ki, uzaylı, cin, iblis ya da her ne ise bu çemberlerin banileri bilimsel araştırmaları sıkı takip ediyor ve bilim adamlarını madara etmeye kararlı görünüyorlardı.

Yeni versiyon çemberler üzerinde meydana gelen değişiklikler, meteorolojik ve elektriksel açıklamaların zorlama olduğu ortaya çıkarıyor ve gizemini koruyan şekillerle ilgili efsaneler daha büyük güç kazanarak, kulaktan kulağa yaygınlık kazanıyordu.

burada çok daha ayrıntı var isteyen okusun.

KAYNAK

angelpower' Alıntı:
yok remington ben bunun uzaylılar tarafından yapıldığına inanıyorum.eric von daneken denen yazarın kitaplarını okuyanlar bilir.binlerce cevapsız soru var.ben uzaktan da olsa ufo gördüm.inanmayabilirsiniz.yorum sizin.

o bahsettiğin kişi kitaplarının sonunda uzaylı olarak nitelendirdiklerini tanrı olarak ilan ediyor bunu da biliyorsundur sanırım.

Geri